jestesmy na poziomach "desparata" ale jesli sprzedawali juz po 40gr to czemu nie mieliby drugi raz oddawac po tej cenie..chociaz wogole tego nie pojmuje koncowka skupu kurs w czarnej du...
to po co ten skup wogole to bez sensu wszystko... juz kiedys walnie w gore w gore to od razu na 10... bankruty ludzie kupuja a tutaj wszyscy w dup... to maja
Podobnie, jak nielubiący diabełków wracam i widzę, że nie jest źle...choć to poziomy nie z mojej bajki, to wariacka wiara mnie jednak trzyma przy intuicji, że nas tutaj czytają, śmieją się, ale tanio skóry nie oddamy i ten miesiąc jeszcze przetrzymamy - mogą sobie brać i po 40 gr, ale ile tego można ściągnąć? Głupie - potocznie sobie pozwolę - 100k wywali kurs pod 80 gr; wiem, że rzadko jest tak prosto, że zapowiadają skup i łup - 3,5 bańki i 1,7 na ekranie...za proste na robienie kasy, ale coś mi mówi, że te 1,3 niebawem uda się zrealizować... przepraszam za poziom, ale co to pisać w tej mgle?
w imie ojca i ducha świętego niech złe myśli wrócą do poprzedniego i kto ci żle życzy albo go okradną albo złamie nogę przejmie twojego pecha do tego weż czysty tani nóż jak bedziesz sam połóżż go na stole przelej na nigo to co cie boli i zakop na cmentarzu głęboko żeby go nie wykopali bo pech wróci wpisz w gogle frazę babcia nauczyla mnie czarów a ukaże sie artykół w fakcie
Panie Egzorcysto dzisiaj rano 3 razy na wschod formulke odmowilem.... nie wiem czy chce zeby sie srawdzilo bo bede potem codziennie odmawial:D jednym slowem ten ktory zle zyczy diabelkowi i nie chce zeby strzelilo jak gumka w stringach musi miec sie na bacznosci:)
kur...Wy juz jachty kupujecie a tu nie zanosi sie na wzrost bo jesli skupu do tej pory nie bylo to juz nie bedzie moim zdaniem, przykre to bo lepiej gdyby wogole go nie oglaszano ale trudno. Szkoda tylko ze po tych cenach nie skupowali do 1,5zl ciekawe czemu sie rozmyslili...
nic sie nie zanosi na to ... gdyby mialo rosnac juz cosby sie dzialo... chyba zrezygnowali ze skupu a w takim razie moze byc na tych poziomach miesiacami...mnie to juz rybka i tak nie oddam bede czekal dalej
panowie kto ma blisko niech wali na walne ja mam z wrocławia dość daleko i kiepskie połączenia do berlina mamy bliżej i wspaniale polaczenia 2 godz autostradą do warszawy 7-8 godz z powodu robót
taaaak, Wy macier kase i sie bawicie raz w gore az w dol, a ja muze czekac mze cos ze stolu panskiego skapnie...i juz sie pogodzilem z tym czekaniem tyle lat jestem to tzw. znieczulica juz...:)
panowie szlachta !na giełdę można przeznaczy tylko 20% kasy reszta nieruchomosci i złoto jak będzie padaczka to wpadnie kasa z wynajmu co miesiąc kto daje całos kasy to wielki hazardzista i może by nieszczęście i trzeba myśle jak przeciwnik w izraelu chłopaki w Tel Avtwie mają skończone po 3 fakultety nauki krętactwa i machlojek i prosty mechanik lub budowlaniec nie ma z nimi najmniejszych szans .ja przestałem sam myśle mam sąsiadów z jerozolimy i tylko podpatruje co robią sprzedali teraz wszystkie działki i mieszkania na szczycie i odkupią za 20% procent ceny jak w hiszpani Dom za 100000 euro chce znajomy sprzeda za 300000 tys i nie ma kupców i chyba nas to czeka jest w polsce 700000 kredytów a 500 000 ludzi w izraelu uczy sie j,polskiego trzeba doda 2+2 i zrozumiecie