• NTT Autor: ~renifer czerwononosy [46.115.33.*]
    no to wraca na stary tor ....:D ciekawe czy dojdzie do 30 gr ...
  • Re: NTT Autor: ~egzorcysta [77.114.195.*]
    byłem 2 tygodnie w albani i nie miałem internetu ale widze mimo pogromu na innych spółkach NTT jakoś sie trzyma i to nieżle jest dobrze nie ma obrotu
  • Re: NTT Autor: ~eskulap [212.67.134.*]
    I w końcu będzie za to jakaś nagroda. Ktoś chętny na zakup badał z rana rynek. Małolitrażowym kilkuletnim autem dojeżdżamy do 1 zł.
  • Re: NTT Autor: ~renifer czerwononosy [176.4.85.*]
    jestesmy na poziomach "desparata" ale jesli sprzedawali juz po 40gr to czemu nie mieliby drugi raz oddawac po tej cenie..chociaz wogole tego nie pojmuje koncowka skupu kurs w czarnej du...
    Jak nie będzie infa o skupie to znaczy, że pozbierają poniżej 40 gr. Odważna teoria ale możliwa przy tak słabym rynku.
  • Re: NTT Autor: ~renifer czerwononosy [176.4.12.*]
    to po co ten skup wogole to bez sensu wszystko... juz kiedys walnie w gore w gore to od razu na 10... bankruty ludzie kupuja a tutaj wszyscy w dup... to maja
  • Re: NTT Autor: ~makmk [178.73.63.*]
    Podobnie, jak nielubiący diabełków wracam i widzę, że nie jest źle...choć to poziomy nie z mojej bajki, to wariacka wiara mnie jednak trzyma przy intuicji, że nas tutaj czytają, śmieją się, ale tanio skóry nie oddamy i ten miesiąc jeszcze przetrzymamy - mogą sobie brać i po 40 gr, ale ile tego można ściągnąć? Głupie - potocznie sobie pozwolę - 100k wywali kurs pod 80 gr; wiem, że rzadko jest tak prosto, że zapowiadają skup i łup - 3,5 bańki i 1,7 na ekranie...za proste na robienie kasy, ale coś mi mówi, że te 1,3 niebawem uda się zrealizować... przepraszam za poziom, ale co to pisać w tej mgle?
  • Re: NTT Autor: ~renifer czerwononosy [176.1.252.*]
    kto nie lubi diabelkow...:((( powiedz mu zeby zyczyl a bedzie mu zyczone...
  • Re: NTT Autor: ~XXL [46.134.133.*]
    Coś na otarcie łez
    http://www.crn.pl/news/wydarzenia/umowy-i-autoryzacje/2012/05/nowe-dystrybucje-w-ntt
  • Re: NTT Autor: ~renifer czerwononosy [46.115.44.*]
    info super tylko zeby skupili cos tych akcji zeby jakis obrot sie zrobil prawdziwy a nie malowany

Panie Makmk jaka wiara poluje na diabelka...?

Penie Egzorcysta jak brzmi ta formulka co trzeba rano na wschod patrzac odpowiedziec?
  • Re: NTT Autor: ~egzorcysta [95.41.78.*]
    w imie ojca i ducha świętego niech złe myśli wrócą do poprzedniego i kto ci żle życzy albo go okradną albo złamie nogę przejmie twojego pecha do tego weż czysty tani nóż jak bedziesz sam połóżż go na stole przelej na nigo to co cie boli i zakop na cmentarzu głęboko żeby go nie wykopali bo pech wróci wpisz w gogle frazę babcia nauczyla mnie czarów a ukaże sie artykół w fakcie
  • Re: NTT Autor: ~egzorcysta [95.41.78.*]
    eskulap !! odpalił mi BGZ miałem 2500 średnoo po 54 złmożesz mi pogratulować mówiłem ci że za ntt polecę do japoni z żoną i wnukiem i polecę jak 2x2
    Zobaczymy. Czekamy. Póki co przyczepka pod jacht gotowa (nawet osiem i pół metrowy się zmieści), jaki będzie to zależy od entka :)
  • Re: NTT Autor: ~renifer czerwononosy [176.4.46.*]
    Panie Egzorcysto dzisiaj rano 3 razy na wschod formulke odmowilem.... nie wiem czy chce zeby sie srawdzilo bo bede potem codziennie odmawial:D jednym slowem ten ktory zle zyczy diabelkowi i nie chce zeby strzelilo jak gumka w stringach musi miec sie na bacznosci:)

kur...Wy juz jachty kupujecie a tu nie zanosi sie na wzrost bo jesli skupu do tej pory nie bylo to juz nie bedzie moim zdaniem, przykre to bo lepiej gdyby wogole go nie oglaszano ale trudno. Szkoda tylko ze po tych cenach nie skupowali do 1,5zl ciekawe czemu sie rozmyslili...
    Na konto enka to już pracę rzuciłem i co dalej ? A gdzie zbytki i wojaże?
  • Re: NTT Autor: ~renifer czerwononosy [46.115.43.*]
    ciekawe co z tego w koncu bedzie jakies pseudo spolki sa skupowane a u nas bieda...nikt sie nie chce schylic po akcje
  • Re: NTT Autor: ~renifer czerwononosy [46.115.37.*]
    dawno tak malo wiary na forum nie bylo jak obecnie...
  • Re: NTT Autor: ~domisol [95.160.164.*]
    Kiedy to gówno zacznie odrabiać straty!?
  • Re: NTT Autor: ~ref [188.122.20.*]
    zacznie, zacznie - jeszcze kilka dni - moze nawet w tym tyg mocny up
  • Re: NTT Autor: ~renifer czerwononosy [46.115.35.*]
    nic sie nie zanosi na to ... gdyby mialo rosnac juz cosby sie dzialo... chyba zrezygnowali ze skupu a w takim razie moze byc na tych poziomach miesiacami...mnie to juz rybka i tak nie oddam bede czekal dalej
  • Re: NTT Autor: ~ref [188.122.20.*]
    wiecej wiary rogaty towarzyszu
  • Re: NTT Autor: ~toczek [178.73.24.*]
    Wiara we wzrosty umarła na tej spółce mniej więcej na przełomie 2007 i 2008.
  • Re: NTT Autor: ~egzorcysta [95.40.104.*]
    panowie kto ma blisko niech wali na walne ja mam z wrocławia dość daleko i kiepskie połączenia do berlina mamy bliżej i wspaniale polaczenia 2 godz autostradą do warszawy 7-8 godz z powodu robót
  • Re: NTT Autor: ~egzorcysta [95.40.104.*]
    eskulap ty masz bliziutko to opowiesz nam co bylo
    Zdrowie nie pozwala, a chętnie przejechałbym się na takie spotkanie.
  • Re: NTT Autor: ~renifer czerwononosy [46.115.34.*]
    Pan Esqulap jest zbyt slawny zeby tam jechac...dobrze kombinuje Panie Esqulap:D:D??
    :)))
    Podobno sława i pieniądze idą w parze.
  • Re: NTT Autor: ~renifer czerwononosy [46.115.54.*]
    nie wiem nie jestem ani slawny ani bogaty ale wierze na slowo Panie Esqulap...:)
  • Re: NTT Autor: ~egzorcysta [77.115.168.*]
    Renifer! a może ty masz ze sto kilosów to byś podskoczył starł byś kolego straszną nudę i byl byś najlepiej poinformowany w branży
  • Re: NTT Autor: ~renifer czerwononosy [46.115.34.*]
    taaaak, Wy macier kase i sie bawicie raz w gore az w dol, a ja muze czekac mze cos ze stolu panskiego skapnie...i juz sie pogodzilem z tym czekaniem tyle lat jestem to tzw. znieczulica juz...:)
    Co to znaczy mieć kasę. Jak można zdefiniować człowieka z kasą? Jeżeli masz 100 zł w kieszeni już jesteś człowiekiem z kasą.
  • Re: NTT Autor: ~egzorcysta [195.8.97.*]
    panowie szlachta !na giełdę można przeznaczy tylko 20% kasy reszta nieruchomosci i złoto jak będzie padaczka to wpadnie kasa z wynajmu co miesiąc kto daje całos kasy to wielki hazardzista i może by nieszczęście i trzeba myśle jak przeciwnik w izraelu chłopaki w Tel Avtwie mają skończone po 3 fakultety nauki krętactwa i machlojek i prosty mechanik lub budowlaniec nie ma z nimi najmniejszych szans .ja przestałem sam myśle mam sąsiadów z jerozolimy i tylko podpatruje co robią sprzedali teraz wszystkie działki i mieszkania na szczycie i odkupią za 20% procent ceny jak w hiszpani Dom za 100000 euro chce znajomy sprzeda za 300000 tys i nie ma kupców i chyba nas to czeka jest w polsce 700000 kredytów a 500 000 ludzi w izraelu uczy sie j,polskiego trzeba doda 2+2 i zrozumiecie
    Pod Berlinem szeregowiec na ładnym osiedlu w cenie szeregowca w moim mieście. Byle tak dalej, za cenę jednego będzie można kupić dwa.
[x]
NTTSYSTEM -0,48% 10,40 2025-09-26 16:37:40
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.