• jaki wynik obstawiacie Autor: ~abc [31.178.125.*]
    za pierwszy kwartał 2012 roku ?

obstawiam plus 2 mln
  • Re: jaki wynik obstawiacie Autor: ~obserwator [83.6.252.*]
    Ja obstawiam 5 mln zł ,ale kurs w maju nie przekroczy 3,8 zł bo IMPX to kontroluje.
  • Re: jaki wynik obstawiacie Autor: ~bobulek [83.15.20.*]
    Panowie!

Po co ta dyskusja - wyniki i tak mają się nijak do kursu.
    - będą słabe to w poniedziałek -6
    - będą super to w poniedziałek -2
    Nie wiem jak wy ale ja jestem wtopiony pięknie a końca syfu nie widać, zastanawiam się czy nie wywalić i kupić obojętnie co - może kiedyś się odrobi. U tych przekrętów to za rok 1 złoty zapuka.

Pozdrawiam
  • Re: jaki wynik obstawiacie Autor: ~obserwator [83.6.208.*]
    Wyniki są coraz lepsze ,a więc wszystko wskazuje na to,że w poniedziałek spadki.Chyba ,że zaczną spółkę traktowac w kontekście przyszłych zmian.
  • Re: jaki wynik obstawiacie Autor: ~fifka [80.238.108.*]
    dla mnie wyniki świetne .... , wiele spółek nawet w stajni karka , może tylko pozazdrościć ( np. krezus ) ale czy to bedzie początek zmainy długoterminowego zaniżania wartości Hutka tego nie wiem ,
    nie zamierzam sprzedawać Hutka , pozdrawiam
  • Re: jaki wynik obstawiacie Autor: ~as [91.212.223.*]
    Tylko coś słabo wyglądają w tym sprawozdaniu HMN Szopienice. Zniknęło w 2011r ponad 100 mln zł (ubyło w aktywach ponad 50 mln zł i przybyło zobowiązań o więcej niż 50 mln zł). Wynika z tego, że żeby wyjść na zero to, te 100 ha w Szopienicach powinno być sprzedane za co najmniej 160 mln zł (1,6 mln zł za hektar, chociaż pewnie grunt można sprzedać za 2-3 mln zł za ha). Wygląda na to, że Syndyk Szopienic nie daje sobie rady z tymi aktywami, albo może działać na szkodę HUTMENA.
[x]
HUTMEN 0,00% 5,30 2017-01-11 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.