• nie będę się znęcał Autor: ~vulture [62.141.197.*]
    bo miałem rację
    trzeba było słuchac mnie a nie jakiegoś kłamce ryszarda (jak kłamał i co zrobił można poczytać, o AT nie ma zielonego pojęcia tak na marginesie)
    proponowałem wam ochronę kapitału i cięcie strat ale wy byliscie mądrzejsi więc będzie płacz
    tak jak pisałem, gówniarze typu Inwestor już kwiczą i nie napiszą tu ani słowa a taki był pewny siebie, taki był cwany więc sprzeda po 12 gr. (jutro?)

nie bedę tu więcej pisał, to mój ostatni wpis, życzę wam na przyszłość jednego - jak już coś kupicie w amoku a ktoś wam usilnie mówi że zrobiliście błąd, nie wyzywajcie go od naganiaczy tylko stańcie z boku i popatrzcie na fakty z dystansu!!!!!
    tu fakty są jednoznaczne - bankructwo w tym roku!!!!
  • Re: nie będę się znęcał Autor: ~ryszard [83.68.91.*]
    Oszołomem i i nieudacznikiem w 100 % to ty jestes . Ja na tej społce zarobiłem krocie , sprzedając w samym szczycie . Jeśli chcesz podyskutowac o AT to jestem otwarty , choć z góry wiem ze nie masz o tym zielonego pojęcia . Pomimo że w od czerwca spodziewam się silnego wzrostu ty się wygolasisz i znowu pozostanie ci biadolenie bo w tym jesteś mistrzem . Możesz wygrać bitwę , ale wojny to ty nigdy nie wygrasz bo nie masz wiedzy i się nie równaj ze mną .
  • Re: nie będę się znęcał Autor: ~GREG [109.110.199.*]
    Kto i dlaczego tak dołuje walor?
  • Re: nie będę się znęcał Autor: goldenboy [164.126.16.*]
    Kto doluje na pewno sie nie dowiesz ale dlaczego to jasne ktos chce odebrac go taniej powiedzmy sobie wprost decyduja tutaj tylko grubsi widza potecjal to doluja gdyby chcieli wyjsc ze spolki nie ustawiali by tulu batonow na s tyko ustawili by sie po lewej w setkach tysiecy i ubierali by leszczy spolka ma olbrzymi potencjal teraz najbardziej racjonalnym zachowaniem jest trzymanie i dobieranie nizej tym ktorzy posiadaja srodki ja osobiscie wierze w spolke i od poczatku wchodzilem tu z zamiarem dlugoterminowym moja srednia to 0.18. Pozdrawiam
  • Re: nie będę się znęcał Autor: ~Inwestor [88.199.34.*]
    Smieszny jestes, ja z obecnych wycen rynkowych sie tylko ciesze bo okazja dobrac taniej bo o kurs w przyszlosci sie nie martwie..
    Na ktoryms z watkow o novainv juz pisalem ze nie bede sie wiecej udzielam na forum, pisze poraz ostatni.
    Moj pakiet 275k akcji wciaz wystawiony po 1zl i tam bedzie stal na lepsze czasy, dodam tylko od siebie ze bede zwiekszal zaangazowanie w akcje poki tanie, bo promocja wiecznie trwac nie bedzie, niebawem jak to zwykle bywa leszcze beda bez akcji i bede zas plakac i znow naganiac na spadki by tylko spadlo do ich poziomu ale nic z tego bede tylko patrzec jak kurs zasuwa na poczatek na 1zl a kolejnych latach na kilka zl..

ps. dajcie tak z 50k akcji po 16gr to chetnie wezme z prawej, nie wierzycie? to co wam szkodzi wystawic znow w celu postraszenia leszczy? hehe powodzenia wszystkim zycze i nie dajcie sie naganiaczom na spadki bo oni maja zawsze tylko jeden cel - wyrwanie wam jak najtaniej akcji, pamietajcie na gieldzie sie nikogo nie slucha tylko podejmuje samemu decyje, ja tak robie i zarabiam, tylko od poczatku tego roku jestem 500% do przodu po odjeciu kredytu gotowkowego ktorey przed rokiem wziolem i juz splacilem, jak akcje spadna jeszcze bardziej powiedzmy na 10gr(bo wszystko jest mozliwe) to znow biore kredyt bo takiej okazji juz moze nigdy nie byc i na novainv i wogole na gieldzie, bo NOVA to jedna z najlepszych spolek i da b. duzo zysku w dluzszym terminie czasu, nie dowiarki niech spojrza na kurs nova juz za rok, albo nawet juz za pol roku - bedzie sporo wyzej.. na gieldzie jestem 5lat i swoje wiem, wiem co i kiedy jest okazja. Mysle ze nova za pol roku moze kosztowac ok 1zl, podobny typ mialem kiedys na wdm tez przy podobnej cenie i c/wk i z kilkunastu groszy poszedl na 90gr w 5miesiecy, tu moze byc podobnie, jestem prawie pewien tego :) pozdro
  • Re: nie będę się znęcał Autor: ~Inwestor [88.199.34.*]
    oczywiscie to nie do Ciebie goldenboy bo Ty dobrze piszesz, moj post byl skierowany do vulture..

Kto chce sie szybko pozbyc jeszcze po 16gr to wystawcie wieksza ilosc na podaz to sprzeda je szybko jak mu tak zalezy bardzo :)
  • Re: nie będę się znęcał Autor: ~jan [89.228.23.*]
    ty frustracie leki już brałeś ? czy czekasz na telefon z KNF-u ?
  • Re: nie będę się znęcał Autor: ~cichy obserwator [46.169.153.*]
    Bartel też się cieszy- bo sprzedał nic za coś.Jak to mówią jelenie w lesie zawsze się rodzą
    i wierzą w bajki. Zgadzam się z vulturem bo sam nie mam tych akcji ale mój znajomy zachęcał mnie do kupna w marcu jak mu wtedy tłumaczyłem że to szulernia to nabijał się.
    Nie omieszkam mu teraz dokuczyć bo kasy sporo stracił a jeszcze innych chciał w bagno ładować. Ta spółka przypomina gówno do którego zlatują się muchy jak widać by pożywić się smrodem.
  • Re: nie będę się znęcał Autor: ~melka [77.255.105.*]
    ...........no sama jestem ciekawa co tu będzie się działo, zobaczymy
  • Re: nie będę się znęcał Autor: ~xp [87.206.103.*]
    spółkado roku nie będzie notowana następne oszustwo na nc
  • Re: nie będę się znęcał Autor: ~melka [178.37.83.*]
    ....xp a co myslisz o novianie?jest teraz po 0,01 co będzie dalej?
  • Re: nie będę się znęcał Autor: ~Ralf [178.42.61.*]
    Taniej być nie może;)
[x]
DIGATE -14,29% 0,01 2014-07-01 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.