Smieszny jestes, ja z obecnych wycen rynkowych sie tylko ciesze bo okazja dobrac taniej bo o kurs w przyszlosci sie nie martwie..
Na ktoryms z watkow o novainv juz pisalem ze nie bede sie wiecej udzielam na forum, pisze poraz ostatni.
Moj pakiet 275k akcji wciaz wystawiony po 1zl i tam bedzie stal na lepsze czasy, dodam tylko od siebie ze bede zwiekszal zaangazowanie w akcje poki tanie, bo promocja wiecznie trwac nie bedzie, niebawem jak to zwykle bywa leszcze beda bez akcji i bede zas plakac i znow naganiac na spadki by tylko spadlo do ich poziomu ale nic z tego bede tylko patrzec jak kurs zasuwa na poczatek na 1zl a kolejnych latach na kilka zl..
ps. dajcie tak z 50k akcji po 16gr to chetnie wezme z prawej, nie wierzycie? to co wam szkodzi wystawic znow w celu postraszenia leszczy? hehe powodzenia wszystkim zycze i nie dajcie sie naganiaczom na spadki bo oni maja zawsze tylko jeden cel - wyrwanie wam jak najtaniej akcji, pamietajcie na gieldzie sie nikogo nie slucha tylko podejmuje samemu decyje, ja tak robie i zarabiam, tylko od poczatku tego roku jestem 500% do przodu po odjeciu kredytu gotowkowego ktorey przed rokiem wziolem i juz splacilem, jak akcje spadna jeszcze bardziej powiedzmy na 10gr(bo wszystko jest mozliwe) to znow biore kredyt bo takiej okazji juz moze nigdy nie byc i na novainv i wogole na gieldzie, bo NOVA to jedna z najlepszych spolek i da b. duzo zysku w dluzszym terminie czasu, nie dowiarki niech spojrza na kurs nova juz za rok, albo nawet juz za pol roku - bedzie sporo wyzej.. na gieldzie jestem 5lat i swoje wiem, wiem co i kiedy jest okazja. Mysle ze nova za pol roku moze kosztowac ok 1zl, podobny typ mialem kiedys na wdm tez przy podobnej cenie i c/wk i z kilkunastu groszy poszedl na 90gr w 5miesiecy, tu moze byc podobnie, jestem prawie pewien tego :) pozdro