C/WK = 0,14 w środę info o strategii - ja nie widzę sensu w oddawaniu. Dziś mała panika na giełdach po wyborach w Francji. Jutro może już być zupełnie inaczej >!>!>!>!>!>!>!>!>!>!
Dnia 2012-04-23 o godz. 09:45 ~maciek napisał(a):
> Wszędzie trąbią że będą
> spadki a wy dalej kupujecie.
jak wszyscy trąbią, że tylko spadki, to znak, że przesilenie blisko, z giełdy należy uciekać, gdy wszyscy widzą tylko wzrosty,
nie mówię, żeby kupować, ale...
Sprecyzuj:
- kiedy chcesz zarobić (w jakim czasie?)
- ile musi urosnąć, byś zarobił (jaki poziom cenowy)
- pod co kurs ma rosnąć?
- dlaczego wciąż nie ma popytu?
- jakich wyników za 1Q spodziewasz się?
- co musi jeszcze zdarzyć się, byś pozbył sie bomizłudzeń?
Nie spowiadać, ale pokazać, na czym opoierasz swe przekonaie, ze zamierzasz na tej spólce zarobić - jak i kiedy...
Ale nie musisz odpowiadać, zaś unikanie odpowiedzi na moje pytania też jest odpowiedzią.
Wymowną...
słuchaj kolo, nie mieszam się do ludzi, którzy cierpią na megalomanię, bo to ich problem i powinni wiedzieć , co z tym robić. Poza tym nigdy nie pokazuje , co mam zamiar zrobić z daną spółką i kiedy, bo tak robi tylko idiota.
w moich wypowiedziach nie ma nic z chwalenia się, a Twój problem psychiczny widać coraz wyraziściej. Na Twoim miejscu zostawił bym Bomi w spokoju , a zajął się szwankującym ego...
A czym ty mógłbyś się chwalić?... ;-D
posiadaniem bomi? ;-D
A może jak jesteś zarobiony na bomi? ;-D
Ja tam mogę mieć każdy problem psychiczny, który ty widzisz...
Mnie to nie przeszkadza. To ty masz duży problem ze mną, skoro tyle musisz do mnie i o mnie pisać ... ;-D
No i na szczęście nie jesteś na moim miejscu...
To by cię przerosło... ;-D
I lubię swe niby szwankujace ego, które tak cię drażni ;-D
Pokemon? - fajniutkie... ;-D
Mamusia tak cię nazywa, kiedy ją wkurzysz?... ;-D
I zarabiasz na bomi... ;-D
Tiaa... ;-D
A świstak zawija bomisreberko... ;-D
Pierwszy zarobiony na bomi... ;-D
kolejny dowód na to , że nie dajesz rady z własną psychą, żałosna sprawa, ale stukaj w klawiaturę, mnie to też nie przeszkadza, po prostu nie będę czytać twoich postów, bo są infantylne i przesiąknięte megalomanią, więc nie warto nad nimi się pochylać.
... obiecanki cacanki... ;-D
I tak będziesz czytał, będziesz pisał i bedziesz podsycał moja megalomanię, bo twa urażona ambicyjka spac ci nie da, ze ktoś taki jak ja wciąż spycha cię do naroznika... ;-D
Jakbym ci nie przeszkadzał, juz dawno byś mnie ignorował...
Ale to ty jesteś uzależnio9ny ode mnie i pisania do mnie... ;-D
hej misiu pluszowy co rankorem cię dziecięta przezwały, twoja praca dobiega końca
a i jeszcze nie możesz mówić o megalomani i przewidzeniu kursu bo ty wiedziałeś jaki kurs będzie a nie przewidziałeś (jak czytam powody o jakich mówisz i o podbijaniu bądź wystawianiu akcji to żali mi tych ludzi co ci płacą, bo przepłacają)
BOMI w ciągu kilkunastu miesięcy da najlepszy zysk na gpw. Jak tylko do obrotu wejdą akcje z emisji to fundy się na nie rzucą a kurs p o f r u n i e. To moja prognoza.
Ale życie pokazuje swoje i kurs jest, gdzie jest...
Sam jestem ciekawy dzisiejszej/jutrzejszej reakcji rynku na zapowiedxi prezesa...
Jednak wczorajsze mocno osłąbione obroty i poprzednie mocne spadki sugerują, ze jednak wielu bomiposiadaczy wolało wyjść z papiera...
A hieny pilnujące kursu i zagrzewające do spadków,
pilnują, by BOMI miało zła opinię i by nie zainteresowała się ulica....
Nikt z zewnątrz nie powinien psuć tej misternie plecionej układanki...
Bomi ma być przejęte i to za psie pieniądze...
Przecież BOMI nie operuje na księżycu...
Wszystko [i wszystkich] można zmienić [wymienić]
Zwłaszcza , iż po 3 kartale było ponad 10 mln zysku opertacyjnego...
I co się stało? Potop?...
wczorajsze harce na PBG przekonał mnie do jednego a mianowicie do tego że na Bomi mielismy doczynienia ze specjalnym uwalaniem kursu pod przyszłe jeszcze nie znane decyzje a jakie tego dowiecie się dzisaij od Prezesa