• ciekawe Autor: ~premia [83.7.233.*]
    Nie wiem co sie dzieje z kursem tych akcji. Sprawdziłem spółka jest zdrowa. Wiem że będzie to dobra inwestycja.
  • Re: ciekawe Autor: ~Pankracy [62.87.152.*]
    To się dzieje co na wielu innych małych i tanich dzisiaj spółkach - strach, brak popytu itd. Kiedy kupowałem Ropczyce po 11-14zł też się bałem - dzisiaj wiem, że zrobiłem dobrze. Dlatego kupuję B3S - czas pokaże znów kto miał rację.
  • Re: ciekawe Autor: ~wij [89.72.153.*]
    ja tez widze w niej potencjal
  • Re: ciekawe Autor: ~Frank_de_Hossa [178.235.143.*]

a co sprawdziłeś ? np. wynik za 2011 r. ?
  • Re: ciekawe Autor: ~premia [83.10.60.*]
    sprawdzilem nie tylko wynik za 2011... ale poddalem dokładnej analizie powod gwaltownego spadku wartosci spółki do poziomu, ktory nie ma odniesienia do jej faktycznej wartosci. Rendyta premii jest interesująca i każdy kto lubi to osiągnąć, a dziś nie jest to łatwe szczególnie na tym parkiecie powinien się zastanowić czy nie warto zainwestować. Ja weszłem i nadal wchodzę. Najbilższe tygodnie pokaża kto miał rację :)

ja też wierzę w tę spółkę, ale od dwóch lat nie mogę się doczekać wyniku netto
    a to przecież jest podstawa.........
    pozdr.
  • Re: ciekawe Autor: ~betek [178.73.63.*]
    dołek chyba udeptany, zatem do góry i brać

oby, ale przy tak małej płynności może być jeszcze różnie
  • Re: ciekawe Autor: ~premia [83.27.48.*]
    spółka rzeczywiście ma małą płynność... kurs obija się o dno... jedni sprzedają w popłochu... a ja powolutku skupuję i powiększam swój portfel tak abym niedługo mógł rozliczyć zarząd... i wówczas dowiemy się czy zarząd miał wszystko w d.....pie... i moze go kopniemy w d...pę!! :)
  • Re: ciekawe Autor: ~krisswoj [89.72.153.*]
    zastanawia mnie co robi zarząd tej spółki,czy oni mają wszystko w d.............e!!!!!!!!!!!!!!!
[x]
B3SYSTEM 0,00% 0,53 2017-04-26 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.