• dobry moment Autor: ~an134 [89.77.38.*]
    Moim zdaniem mamy dobry czas na wejście w PJ. Wskażniki wyglądają dobrze, szczególnie podstawowy i ważny MACD ( lada moment przebije linię signal od dołu), RSI już wskazuje na kupno, ponad to jesteśmy na wsparciu które wydaje się nie do ruszenia( krótko mówiąc pełzamy po dnie). Stu sesyjna na poziomie 63gr, 200 na 70gr więc 10, 20 procent jest do zrobienia na krótko i to musi być. Czy papier wykaże siłę do dalszych wzrostów, zobaczymy, potencjał jest do dużych wzrostów szczególnie po dobrych wynikach 15.05.Pozdr
  • Re: dobry moment Autor: ~js [46.205.49.*]
    zapomniales dodac o coraz to nowych obietnicach w ktore juz nikt nie wierzy
  • ktore wskazniki wygladaja dobrze???? Autor: ~burek [77.254.40.*]
    konkrety proszę!!!!

ROE ROI ROS podaj wartosci + C/Z
  • Re: ktore wskazniki wygladaja dobrze???? Autor: ~burek [77.254.40.*]
    masz c/z 26 przy spolce ktora nie jest w stanie wyprACOWAC ZYSKU ,AKCJE zlokapowane w plecaku mlodego gotowe do wywalania.Zanim ta spoleczka wyjdzie na prosta jesli wyjdzie to hoho minie z 4 5 lat najpierw musi sie usytabilizowac finansowo,pewnie nie wiesz ze przejmują zaklady miesne bo cie interesuja jakies posrane wskazniki techniczne ,zadaj sobie pytanie za co je przejmą byc moze kolejna emisja w powietzru.Proponuje przestan piep..... i skupic sie na faktach
  • Re: ktore wskazniki wygladaja dobrze???? Autor: ~an134 [89.77.38.*]
    Nie mogę dyskutować na temat ROI itd. Nie zajmuję się tym, domyślam się że dużo z tym pracy i spore ryzyko szczególnie gdybym miał tylko od fundamentów uzależnić swoje decyzje inwestycyjne.Często jest tak że spółki ze zdrowymi fundamentami stoją w miejscu a nawet spadaja, gdy te przewartościowane i przynoszące straty rosną, to pewnie wiesz.Dlatego w swojej strategii postawiłem na analizowanie wykresu. Ta analiza daje szansę zarobku na wszystkim co się " rusza". Z Twojego postu wnioskuję, że troche tu siedzisz , (ja jestem od 3 dni,) i wku....Cie sytuacja w spółce. Patrz w przyszłość, pojawiły się zyski i jesli nie był to jednorazowy wybryk to Roi , Roa... za rok będą cacy,(c/z, c/wk tez nie są takie złe) pozdr.
  • Re: ktore wskazniki wygladaja dobrze???? Autor: ~burek [77.254.40.*]
    technika to zawsze za malo,zawsze za malo.
    jesli porownac spolke do kulturysty ktory chce zbudowac mase miesniowa to pjl moim zdaniem jest na etapie formowania odpowiedniej diety ,ktora poprzedzilo 10 przysiadów.Moze kiedys ta spolka da solidnie zarobic ale na razie to tylko spekulacja
  • Re: ktore wskazniki wygladaja dobrze???? Autor: ~anieli [80.50.234.*]
    dopóki co, to żadna z obietnic spółki, po0cząwszy od jej powstania, nie została zrealizowana.
    Kurs akcji i tak jest łaskawy z uwagi na wyniki, prowadzoną działalność spółki czy wywiązywanie sie z obetnc.
    Natomiast postępwoanie głownego akcjonariusza i s spoóśb finansowania spółki może budzić zastrzeżenia:)
    Szczerze mówiąc - dziwię się, ze to jeszcze jest na gpw.
  • Re: ktore wskazniki wygladaja dobrze???? Autor: ~js [217.144.223.*]
    Ja też jestem akcjonariuszem i chętnie udzielę pożyczki na takim oprocentowaniu:D
[x]
POLJADLO 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.