• ..........czekanie na info Autor: ~melka [77.254.192.*]
    .........jak podadzą kto przejął akcje to pójdziemy w górę
  • Re: ..........czekanie na info Autor: ~anty-bar... [77.114.11.*]
    Ty przejełaś i tobie podobni- teraz masz szansę być w zarządzie. Jak usłyszymy że Melka w zarządzie i otrzyma prezesurę to odjazd w kosmos.
  • Re: ..........czekanie na info Autor: ~spekulant 1973 [79.163.118.*]
    a jak usłyszymy kto sprzedał akcje to co w tedy
  • Re: ..........czekanie na info Autor: ~melka [77.254.192.*]
    ..........kto sprzedał to już wiemy ..........anty ale jesteś dowcipny
  • Re: ..........czekanie na info Autor: ~nov [78.88.170.*]
    Ładnie nas przetrzymują - ciekawe czy Jacek będzie miał rację, że wystrzelimy - tak było na AER - bez żadnego info. A I Jacek się nie odzywa - tak również było na AER.
  • po co się męczyć?? Autor: ~vulture [62.141.197.*]
    ja w zasadzie rozumiem dlaczego próbujecie zaklinać rzeczywistość - ciężko przeboleć stratę, to czysta ludzka słabość
    jak zaczynałem grać na giełdzie też ciężko mi było akceptować straty ale musicie nauczyć się ciąć!! inaczej będziecie tylko tracić!
    zobaczcie na tego ryszarda
    imbecyl po zawodówce (ortografia) tak się zna na AT że nie widział potężnego sygnału sprzedaży którym było złamanie linii wsparcia zaraz po ewakuacji Bartela
    co pisał? że "jest pewny że wzrośnie" itp. co się stało? uciekał na stracie, oczywiście pisał że sprzedał po 23 gr (tam wiele osób niby sprzedawało :)))) żeby jego mit guru nie upadł, to było kłamstwo, wystarczyło śledzić transakcje ale to nieważne, szkoda czasu na AT imbecyla

co macie teraz?
    Prezez sprzedaje, łamie obowiązek informacyjny. fakt,
    Zarząd kłamie. fakt.
    Gdzie info o "skupie"? nie ma! fakt.
    Przepychanki ze sferaNet, kolejne kłamstwa. fakt.
    Zero gotówki w firmie. fakt.
    Kurs leci na mordę. fakt.

Pogódźcie się z tym że zostaliście oszukani, być może pierwszy raz ale na pewno nie ostatni, bo oszustwo to fundament polskiej giełdy.
    jedyna dla was szansa, że razem z wami na spółce siedzi lub zamierza dopiero wejść ktoś duży tylko w celu spekulacji kursem tak jak miało to miejsce na wspomnianym AER. Jest tylko jeden kłopot, skoro Bartel nie miał oporów żeby sprzedawać za 23 gr. więc potencjalny spekulant tego nie tknie bo dostanie w prezencie tony bezwartościowych akcji.
    Fundamentalnie i technicznie ze spółką jest gorzej niż źle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    i nic wam nie da wyzywanie mnie czy Ralfa czy innych którzy patrzą z boku. Uwierzcie z boku lepiej widać.
  • Re: ..........czekanie na info Autor: ~Seba [193.19.165.*]
    Jak to Jacek sie nie odzywa ? :D Poczytaj dokładniej ;)
  • Re: ..........czekanie na info Autor: ~nov [78.88.170.*]
    czyżby któreśIP się powtórzyło? nie zauważyłem! podpowiesz?
  • Re: ..........czekanie na info Autor: ~HadwaO [87.248.69.*]
    Chetnie bym kupil ze 100 k tak po 17 gr jak myslicie jest szansa ,czy moze lepiej brac po 19 ,bo dzisiaj były zachety do sypania PO 18 ALE JAKOŚ NIKT NIE CHCIAŁ ZASKOCZYĆ
  • Re: ..........czekanie na info Autor: ~Inwestor [88.199.34.*]
    Rob jak chcesz nikogo nie sluchaj sam musisz wiedziec lepiej co robic - kiedy kupic i sprzedac, inaczej sie nie nauczysz samodzielnie zarabiac..

Ja wciaz zbieram po 19 i 20gr jak bedzie taniej to tez chetnie dokupie, bo ta cena to i tak promocja ktora dlugo trwac nie bedzie, spolka dobra na dluzej bo za rok tu powinno byc 1zl, chyba ze duzo wczesniej spolka zaskoczy jakims super infem i jak to czesto bywa na spolkach z NC o malej kapitalizacji powinien byc wystrzal nawet do +400% w 1tydzien! :)

Novainv fajnie jak by byla dzida w gore tak z 20gr na 80gr w kilka sesji i to nie bedzie nic nadzwyczajnego,(tym bardziej ze jest nawet wiecej warta..) a zwlaszcza ze spolki o wiele gorsze od novainv zrobily juz taki prezent akcjonariuszom jakis czas temu np. mwtenis 500% w 4dni tylko przez to ze ktos przejal wiekszosciowy pakiet akcji jeszcze za smieszna cene i po minimum 11gr, spolka poszla z 10 na 50gr w 4dni! Ciekawe kiedy i jak duzy bedzie wystrzal na nova.. czekamy i zbieramy a potem sypiemy z zyskiem :D
  • Re: ..........czekanie na info Autor: ~vulture [62.141.197.*]
    Dnia 2012-04-21 o godz. 15:08 ~Inwestor napisał(a):
    Ja wciaz zbieram po 19 i
    > 20gr jak bedzie taniej to tez chetnie dokupie, bo ta cena
    > to i tak promocja ktora dlugo trwac nie bedzie, spolka
    > dobra na dluzej bo za rok tu powinno byc 1zl,
    wystrzal nawet do +400% w 1tydzien! :)
    > jak by byla dzida w gore tak z 20gr na 80gr w kilka sesji i
    > to nie bedzie nic nadzwyczajnego,(tym bardziej ze jest

ciebie to powinni odizolować
    piszesz coś o wystrzałach i 400% a już dziecko zapomniało jak niedawno sprzedawało po 22gr. :))))))
    5% i już byłeś wniebowzięty więc nie pieprz głupot o 1 zł bo i tak sprzedaż po 22-24 choć moim zdaniem to będzie twoja ostatnia spółka na giełdzie a jak wycofają akcje z obrotu będziesz mógł sobie strzelić nową tapetę na ścianach w swojej kawalerce :)))))

piszesz że spółka jest dobra
    czy mógłbyć to uzasadnić, wymień chociaż jedno aktywo tej spółki (zastawione u komornika się nie liczą!!!)
  • Re: ..........czekanie na info Autor: ~Ralf [178.42.172.*]
    ~vulture, tu nie ma co się z "koniem kopać". Nie ma co pisać, tłumaczyć, bo jak ktoś nie chce zrozumieć to choćbyś nie wiem co pisał i tak do niego nie trafi.

Spółka od samego początku założona przez "biedaków" w celu wyprowadzania pieniędzy od mniejszościowych akcjonariuszy. Już pierwsze wpisy na forum podłogi zaraz po debiucie takie były. Plan realizowany do teraz w 100%, debiuty OPE, OTN - to dopiero przekręt;) - świadczą o tym najlepiej.

Piszą, że nic komornik nie zajął, mają majątek i wszystko to "wina spółki którą sprzedali i się mszczą" - no takiej paranoi to jeszcze nie słyszałem.
    Mam w związku z tym pytanie, czy również winą SferaNetu jest to że NOV nie miała jak zapłacić za udziały, a właściciele SferaNetu odebrali firmę nie mogąc ściągnąć pieniędzy z weksli??? Tu też ktoś działa "złośliwie";)

Pamiętacie kurs spółki 2,28 - wrzesień 2010 roku - po komunikacie prezesa Bartela, że wchodzi do spółki inwestor branżowy (w podtekście MNI;), artykuł w Parkiecie można sprawdzić i co się później okazało, że tym inwestorem była Astoria, a kupiła akcje od.... prezesa Bartela, po ominięciu lock up-u!!!!
    Teraz zrobił, dokładnie taki sam przekręt, ogłosił skup po 0,60 i sam... sprzedał po 0,23;)

Takich przykładów mogę przytaczać całą masę. Ja zanim zainwestuję w spółkę to chcę wiedzieć jak najwięcej o niej i ludziach, którzy ją tworzą, wy sugerujecie się forum i AT;)
    Prawda o tej spółce i jej akcjonariuszach jest na prawdę bolesna, ale nikogo nie będę przekonywał do swojego zdania. Tu niestety w żadnym aspekcie NOV nie ma racji, a jak dalej będzie.... zobaczymy.

Jeśli za chwilę nie okaże się, że Stachura, albo Sawicki sprzedawali to tak jak piszę kupię troszkę;), ale nie drożej niż po 0,10. Jeśli któraś z tych osób sprzeda, choć 1 akcję nigdy nie kupię akcji tej spółki. Niech "umiera w spokoju";)

~vulture, szkoda pisać. Ja mam wrażenie, że ci "optymiści" broniący zarządu i spółki, to albo sam zarząd, albo insiderzy pracujący dla spółki.:)

Wszystkim myślącym, życzę sukcesów i jak najmniej takich przeżyć jakie was tutaj spotkały.
  • Re: ..........czekanie na info Autor: ~HadwaO [87.248.69.*]
    Ciekawi mnie i nie tylko mnie ,ile jest ukrytego kupna na 18 gr
  • Re: ..........czekanie na info Autor: ~Inwestor [88.199.34.*]
    to przestan pisac i se czekaj dalej na swoje 10gr jak chcesz moze sie doczekasz sam dokupie wtedy w tej cenie i bede dalej czekal na moje 1zl i tyle w temacie, tez juz przestane pisac bo mi sie znudzilo i tyle, nara dzieciaki :)
  • Re: ..........czekanie na info Autor: ~vulture [62.141.197.*]
    widzę że dalej zgrywasz cwaniaka
    podejrzewam że już masz ciepło w gaciach a przy 10 gr. będziesz siedział i kwiczał choć zanim tam dojdzie oddasz w panice po 12 :))
    tak kończą tacy jak ty, mogłeś się słuchać mądrzejszych a teraz będziesz patrzył jak topnieje ci kapitał, już w środę będzie tu 15 gr. później test 13 gr. i być może powrót do 18 a na koniec wiosny 5-7 gr. i ogłoszenie utraty płynności czyli w efekcie bankructwo, bo emisja jest nie możliwa, sprzedaż zastawionych udziałów też, koniec spółki bliski
    ale ty jesteś ważny, nie ma co, taki ważniak to nawet i spółkę zaraz może przejąć :))))
  • Re: ..........czekanie na info Autor: ~ANTY-psychol [95.41.161.*]
    Niestety też umoczyłem- Bartel zrobił niezłą podpuchę z tym wezwaniem. My możemy redukować straty ale ci co są w pseudo obligacjach które dostali za akcje - ci to dopiero wdupili.
  • Re: ..........czekanie na info Autor: ~spekulant 1973 [79.163.86.*]
    jak wszyscy piszą że będzie spadać to będzie rosło :)
  • Re: ..........czekanie na info Autor: ~1973 [95.41.161.*]
    Najgorsze jest to że właśnie nie tylko NC jest przykładem kreatywnej księgowości,bo dosięga to na coraz większą skalę rynek podstawowy. Inwestujac w Nowainvest każdy spekulant a tylko tacy są na tej spółce -chyba brał pod uwagę że wiele jest tu kreowania bez jakiejkolwiek wartości więc nie ma co biedolić że was w konia zrobili -takie jest oczywiście moje zdanie. Zresztą sie zgadzam z tezą że c/wk to najbardziej obłudna rzecz-gdyby się sugerować tym założeniem to DSS czy PBG byłyby super a jak jest każdy widzi na krawedzi bankructwa.
[x]
DIGATE -14,29% 0,01 2014-07-01 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.