Forum Giełda +Dodaj wątek

po co się męczyć??

ja w zasadzie rozumiem dlaczego próbujecie zaklinać rzeczywistość - ciężko przeboleć stratę, to czysta ludzka słabość
jak zaczynałem grać na giełdzie też ciężko mi było akceptować straty ale musicie nauczyć się ciąć!! inaczej będziecie tylko tracić!
zobaczcie na tego ryszarda
imbecyl po zawodówce (ortografia) tak się zna na AT że nie widział potężnego sygnału sprzedaży którym było złamanie linii wsparcia zaraz po ewakuacji Bartela
co pisał? że "jest pewny że wzrośnie" itp. co się stało? uciekał na stracie, oczywiście pisał że sprzedał po 23 gr (tam wiele osób niby sprzedawało :)))) żeby jego mit guru nie upadł, to było kłamstwo, wystarczyło śledzić transakcje ale to nieważne, szkoda czasu na AT imbecyla

co macie teraz?
Prezez sprzedaje, łamie obowiązek informacyjny. fakt,
Zarząd kłamie. fakt.
Gdzie info o "skupie"? nie ma! fakt.
Przepychanki ze sferaNet, kolejne kłamstwa. fakt.
Zero gotówki w firmie. fakt.
Kurs leci na mordę. fakt.

Pogódźcie się z tym że zostaliście oszukani, być może pierwszy raz ale na pewno nie ostatni, bo oszustwo to fundament polskiej giełdy.
jedyna dla was szansa, że razem z wami na spółce siedzi lub zamierza dopiero wejść ktoś duży tylko w celu spekulacji kursem tak jak miało to miejsce na wspomnianym AER. Jest tylko jeden kłopot, skoro Bartel nie miał oporów żeby sprzedawać za 23 gr. więc potencjalny spekulant tego nie tknie bo dostanie w prezencie tony bezwartościowych akcji.
Fundamentalnie i technicznie ze spółką jest gorzej niż źle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i nic wam nie da wyzywanie mnie czy Ralfa czy innych którzy patrzą z boku. Uwierzcie z boku lepiej widać.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
DIGATE -14,29% 0,01 2014-07-01 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.