• Nie ma co sie kopac z koniem Autor: ~max [83.28.28.*]
    Oj panowie chyba nerwy wam puszczają.Nie ma co sie kopac z koniem.Nie mam akcji tej spółki bo po wynikach finansowych jestem mocno rozczarowany.Nie wiem jakim cudem zniknęło tyle kasy i co sie z nią stało.Jezeli papier posiadacie to wasza sprawa ja narazie popatrze z boku.Wole kupic drożej ale miec pewnosc że wszystko jest jasne a narazie to ciemnosc widze ciemnosc.Jak dobrze pamiętam to już było kilku co krzyczeli że poniżej 8 nie spadnie a ostatnio niejaki" Inwestor"kazał brac po 10 bo zaraz miało isc no i........nie poszło a inwestorka jakos już nie widze.Tak samo i z wami koledzy."Kąsacie"jak tylko wam sie napisze coś niemiłego a przecież to wolne forum i każdy pisze co myśli.Jak narazie to nie ma jeszcze nawet listy wierzytelnosci tak więc jeszcze troche czasu potrwa do głosowania nad układem bo pewnie większosc z was liczy że pod układ sporo zarobi tylko problem jest jeden bo jesli kupiliscie powyżej 10 lub nawet uśredniacie teraz kupując po 8 to musicie wziąsc pod uwage to że jeśli kurs osunie sie do 5-6 groni(a uważam że tak będzie)to pod układ musi skoczyc wam ze 100% żebyście wyszli na jakis plus i w tym jest problem bo jesli kurs spadnie niżej to ryzyko uratowania chocby wpłaconego kapitału może byz zagrożone.To oczywiscie tylko moje skromne zdanie a wy moi drodzy rekiny finansowe zrobicie jak uważacie bo to wasza kasa.
  • Re: Nie ma co sie kopac z koniem Autor: ~polonez [83.10.181.*]
    Dokładnie, dobre założenie jesli nie wiesz co zrobić. Tak jest na całej giełdzie. Natomiast ci co wiedzą o układzie z wierzycielami mają tę spółkę w portwelu. W poniedziałek zapewne na otwarciu wysypią się drobni bo amatorzy grają głównie na początku tygodnia i sypią na otwarciach. No audiQ7 jeszcze trzeba pogratulować, być może kupi za 7gr. Może będzie miał na nową klawiaturę :)
[x]
ADVADIS 0,00% 0,01 2015-11-13 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.