• nowa/stara RN Autor: ~Mar [94.42.198.*]
    co myślicie o nowej/starej RN?
    odszedł jeden powołali 3 nowych (w tym jednego starego) i zauważcie na kompetencje nowych Pań powołanych do RN. Dla mnie żałosne! Jak spółka w upadłości może generować dodatkowe koszty powołując do RN np. asystentkę zarządu, itp. I zamiast jednej teraz trzy gęby do wykarmienia.
    Jakie kompetencje i doświadczenie mają te osoby (w szczególności dwie Panie) by pomóc spółce w tak trudnym momencie.
    Ja po dzisiejszym ruchu przestałem wierzyć w cokolwiek. Spółka, która myśli poważnie o restrukturyzacji nie wykonuje takich ruchów. Żałosne przedstawienie. Taka jest moja opinia
  • Re: nowa/stara RN Autor: ~re [79.188.222.*]
    ruch wykonali akcjonariusze
  • Re: nowa/stara RN Autor: ~W.D [89.73.126.*]
    Mieczysław Halk jest kompetentny ... .Teraz ma być silna RN a więc jeden powinien ustawiać klocki ... pozostali do patrzenia na ręce ... i do podnoszenia rąk.
  • Re: nowa/stara RN Autor: ~rafkes [89.69.115.*]
    Daję im czas do połowy kwietnia jak coś się nie ruszy, lepiej zwinąć żagle i poszukać lepszej spółki ;)
  • Re: nowa/stara RN Autor: ~audi Q7 [178.73.48.*]
    a co wy mysleliscie ze bedzie lepiej? przypominam ze spolka nazywa sie advadis...
  • Re: nowa/stara RN Autor: ~polonez [83.10.44.*]
    Jeśli chodzi ci o te 3 osoby bo mi bardzo przykro. Wolałbyś stracić wszystko czy zatrudnić jeszcze 3 osoby aby zajęły się na powżnie losem firmy? To prywatna firma nie państwowa. Także, darujmy sobie te dywagacje bo one nic nie wnoszą. Dobry manager to podstawa całego biznesu co potwierdził nieżyjący prezez Apple Steve Jobs. Jeden człowiek może odwrócić wszystko, natomiast co bęzie to mamy zapisane w umowach i możemy się śmiało ustawiać na 0,23gr.
  • Re: nowa/stara RN Autor: ~ZORRO [95.41.42.*]
    Coś słabo szukacie:)... Pani Kubańska to prawa ręka Prezesa, a Majkowska - Przewodniczącego RN. Halk stoi na straży pieniędzy włożonych w spółkę. Reszty dowiecie się w swoim czasie.
  • Re: nowa/stara RN Autor: ~kowal [46.76.217.*]
    zbyt pochopnie oceniasz

odchodzi Halk, zwołują NWZ, powołują znowu Halka

to była próba sprawdzenia kto ma jakie karty, przecież to szło o RN

czy uważasz że gdy się ktoś ujawnił z 10% pakietem to by nie zgłosili na NWZ na 6 minut przed upływem terminu 12%... (BRE prowadzi kilka rachunków i były duże blokady na ADS)

przecież to do brody trzeba wysłać zawiadomienie o posiadanych akcjach

oj będzie się działo a ten debil AQ7 nawet jak ma kilka złotych to nie dostanie papierów taniej choćby się zesrakał na tym formu na każdym wątku
  • Re: nowa/stara RN Autor: ~audi Q7 [178.73.48.*]
    milo jest sluchac o sobie debil od debila do kwadratu...
  • Re: nowa/stara RN Autor: ~polonez [83.10.49.*]
    Kowal trochę przesadził ale w sumie to mu się nie dziwię bo to co wyprawiasz na forum to jesteś rekordzistą w spamowaniu.
  • Re: nowa/stara RN Autor: ~ZORRO [95.41.108.*]
    Kowal, o jakich ty blokadach rozmawiasz?

Poza tym dlaczego akurat BRE a nie np. BOŚ czy TRIGON czy co innego??
  • Re: nowa/stara RN Autor: ~ZORRO [95.41.168.*]
    hallo Kowal, znalazłeś odpowiedź?
[x]
ADVADIS 0,00% 0,01 2015-11-13 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.