Zobacz w takim razie transakcje z dzis . 1 poszła w 1 pakiecie ! za pona d 400tys zł wiec przwalilo sie z grubych rak do grubych
A moze oni realizuja niektórzy w ten spaosob starte zeby podatku nie placic od zarbku na iinych spolkack
.........z tym podatkiem to może tak być, robią straty, zeby jak najmniej płacic, to jest nadzieja,że w tym roku pójdzie w górę, ale to tylko nadzieja.........
To była 1 wersja wowczas przepływa w danym gronie. ale moze tez byc ze jakis grubszy sie ustawił i wciagnie reszte co sie da po 1 gr i wywali po 6-7 gr bo jak zassie tak po 2-3 gr to ludzim gacie pospadaja i sami beda batony usuwac i usatwiac sie wyzej
Wiec jak nie starat to ktos grubszy objal jednym wciagnieciem pakiet za ponad 400 kola wiec raczej głupi nie jest :) co innego jakby jeden duzy opcnał ten pakiet 300 leszczom ...:D
Poczekajcie na scalenie to się przekonacie ile obecny brany 1 grosz ma wartości.
Veno wam to niedługo pokaże,radzę obserwować by wiedzieć jak to w waszym przypadku
wyglądać dramatycznie będzie.
Ty masz sumy z danej jednostki czasu a ja poszczególne transakcje
przykład - pierwsza transakcja:
1,2012-03-28,09:04:37,0.01,10000000,100 000.00
nr transakcji/data/godz./min./sek./ilość /wartość
Nie podniecać się. Nie ktoś kupił te 10 banie ale sprzedał. Czy widzieliście ustawionego po0,01 na 10 baniek. Ja nie widziałem. Drobnica to połkał. Pozdrawiam
Ja widzę to tak: ~5.000.000 szt przewalili z kieszeni do kieszeni , a reszta to była promocja;-)
W resplit nie wierze więc siedzę i przyglądam się wiosennym ruchom na spóle.
Według Ciebie gruby siedział na pierwszym miejscu z ukrytym. Ha ha ha to dopiero jest śmieszne. A ile było ustawione po 0,01. 13 baniek i zawsze widać tą stronę, która wykonała ruch.
Czy gruby? - nie wiem, ale pierwsze 8 zleceń opiewało na ponad 350.000zł
Na pewno byli to jacyś ekscentrycy ( bo jak mają kasę to nie idioci ;-)) lub wizjonerzy którzy wierzą jak ja że, nie wyrzucili swoich od 100.000 do 20.000 tyś w błoto.
Częściowo da się wysterować zleceniami i po pewnym czasie być na czele pod warunkiem że część drobnych złożonych zleceń wygasa. A tu dość długo prawie nie było obrotu - w tym przełom miesiąca.
Ponoć obliczyli ze na rynku jest węcej puszek do zebrania niż akcji Noviana na parkiecie a każda puszka jest więcej warta niż 1 gr i postanowili zaiwestować :D