Tylko po jakiego informują nasi królewicze ten obłąkany naród skoro nie muszą tego robić po niżej 5% , Co te łajzy knują
Na h.... im straszyć wiernych gierków pronka po co im te bez uzyteczne akcje , bo nikt mi nie powie że nie chcą pzestraszyć na maxa , bo i po co ten komunikat
Zakopuje akcje wyłączam kompa i niech się dzieje co ma się dziać!!!
Ten komunikat dał mi do myslenia .
to jeżeli te akcje obejmowali za 10 groszy a nie za darmo to zarobek mają 40 tysięcy złotych (nie licze kosztów prowizji)
dlaczego nie wyrzucili tego na ostatniej podbitce ? przeciez zarobiliby wtedy dużo więcej
czy jest tak źle że będa po kosztach wyrzucać gorącego kartofla a może jest tu ukryte drugie dno?
od dłuzszego czasu jestem w kropce i nie wiem do konca co myslec na temat tej spolki i ich kombinacjach ,w dniu dzisiejszym ta kropka jest coraz większa :)
ciekawe co nas jeszcze czeka po drodze zanim wszystko sie wyjaśni.
Ja codziennie mowie ze zamykam notowania i co najmniej do ogłoszenia listy obecnych na najblizszym walnym nie wchodze, ale jak widać to jest silniejsze ode mnie :)
Z tym obejmowaniem akcji po 10 gr i zyskiem od tego, to nie ulegajmy złudzeniu. Bo co to znaczy że króliki obejmują akcje po 10 gr ? Oni przyznają sobie kwotę wypłacaną w akcjach za różne osiągnięcia. Te osiągnięcia może są warte tych pieniędzy a może nie :) to już oni sami "obiektywnie oceniają" :)) Więc może się okazać że trochę zawyżają te sobie przyznawane ilości akcji żeby było sprawiedliwiej. Kto ich tam sprawdzi z linijką ? Wobec tego oni mają znamienity zysk nawet jak sprzedają po 8 gr i 6 gr a co dopiero po 12 gr. Co innego jak ktoś faktycznie kupuje po nominale 10 gr za gotówkę lub nawet w rozliczeniu. To co innego.
Myślę że za tymi wzrostami do 17 gr to tez stały króliki. I że zależało im żeby kurs stał powyżej ceny nominalnej jak najdłużej, żeby "papier nabrał wartości przed emisją". Ale faktycznie to im się opłaca sprzedawać nawet poniżej nominału.
Nie wiem czy na Twoim miejscu bym sprzedał czy trzymał. To faktycznie trudna decyzja. Ale ja na razie nie kupuję i to jest dla mnie łatwa decyzja.
Chłop sam nie dawał rady . Wziął sobie kompana starego .Na naszych oczach żąglują akcjami. Teraz pewnie Kaszub wszystko co ma w odpowiednim momencie przewali na rachunek chłopa . Chłop zapakuje pełne wory po 9 gr i pewnie będzie jazda ponownie. Przy okazji ostatnie niedowiarki pozbędą sie swoich pakietów co tak skrzętnie uzbierali uśredniali w każdą stronę.
I jeszcze ogłaszają tysiąc pięćset razy co by gorzej wyglądało .
To że kąbinują to wiadomo wiem że niektórzy a nawet większość tutaj zaraz mnie wysmieje ale to info jest pod zbieranie i kropka .
Inaczej w jakim celu informują o zmianie kiedy nie muszą ??
Skoro było by tak źle to czemu nie wywalali wszystkiego w okolicach 16 - 17 gr przecież mogli , czy coś się zmieniło od tego czasu ???
Oj nie !!!
Tylko po co trząchaja skoro mało tu posiadaczy juz zostało , przecież kto miał oddać to już to zrobił .