• ciężko zachować zimną krew Autor: ~MM [194.156.44.*]
    Ale i tak wierzę, że jeszcze będzie dobrze
  • Re: ciężko zachować zimną krew Autor: ~dar [194.99.117.*]
    yhy .... dwudziestoma transakcjami uwalic kurs o 8% - żygac się chce jak się to widzi - większe padliny tyle nie lecą i w taki sposób ......
  • Re: ciężko zachować zimną krew Autor: ~Byk [83.29.227.*]
    Dla mnie to okazja wlasnie sprzedaje kilka innych spolek by kupic Intersport .
  • Re: ciężko zachować zimną krew Autor: ~MM [194.156.44.*]
    Też bym dokupił ale przeraza mnie troche brak płynności. Wystarczy mi to co mam, a i tak dzis mało tego nie sprzedałem (było by jeszcze niżej)
    Pamietasz jaka byla plynnosc na Resbudzie? ja pamietam bo mialem po 4zł sprzedalem za wczesniej po 12 balem plynnosci 5 dni sprzedawalem hehe a teraz? milionowe obroty mozna bylo sprzedac bez problemu wiekszą ilosc po 40-50złł.Pisze to dlatego bo uwazam ze tu bedzie podobnie plynnosc sie pojawi ale w czerwcu lipcu , zobaczysz teraz kursem sie nie przejmuj cze.
  • Re: ciężko zachować zimną krew Autor: ~MM [194.156.44.*]
    Też tak myślę, ale dziś jeszcze spadła mi trakcja i nerwy mi się napięły
    To sprzedac Trakcje kupic Intersport moja rada , za 2 miesiace cala GPW zyc bedzie Euro , trakcje sobie kupisz po Euro bedziesz mial wiecej akcji , ja bym tak zrobil i tak robie jest przecena wlaze powoli w IPO ine sprzedaje . spadnie jeszcze tez kupie.
  • Re: ciężko zachować zimną krew Autor: ~spekulant [2.150.54.*]
    Byku, tylko daj znać gdy przekroczysz 5%, bo KNF czuwa.
    Sorry, ale nie chce mi sie wierzyć, że jestes tak długo na giełdzie. Gracz z prawie 20-letnim stażem pakuje wszystkie jajka do jednego kosza? W dodatku wątłego?
    Zaglądając na forum IPO mam niezły ubaw. Nie to, ze mnie cieszy Wasza strata, bo tego szczerze nikomu nie życzę. Sam nieraz dostałem mocno po dupie i zawsze wyciągałem wnioski.
    Bawi mnie pewność siebie coniektórych i przekonanywanie innych do swoich racji. Część to pewnie naganiacze spółdzielni, ale odnosze wrażenie, że niektórzy naprawdę wierza w to, że w przeddzień Euro zlecą sie rózne inwestory, które zaczną zbierać ten superpłynny walor pkcem pod... no właśnie pod co??? Każdy myslał, że będzie sprytniejszy i wyskoczy z papiera x czasu przed innymi i EURO, Tymczasem x czasu chyba przyszło, a naiwnych coraz mniej...
    Porównujecie IPO do wielu hitów bananowej z róznych lat. Nie ten papier. Powody: branża, cena, płynność.
    Pisałem o tym wcześniej, ale oczywiscie zostałem wysmiany jako wyleszczony.
    Gdybym był na Waszym miejscu wykorzystałbym pierwszą dobrą podbitkę do ewakuacji, bo najgorsze to wyleszczyć sie na dołku. Sam obserwuję papier i nie wykluczam, że przy jakiejs panice nie wskoczę na chwilę w parę akcji.
    pozdrawiam i miłego łyk-endu życzę

• Re: ciężko zachować zimną krew Autor: ~daniel [79.185.108.*]
    do Byka vel BOCIAN ( z forum Anti). no jak tam, nieźle umoczyłeś, brałeś na samej górce 20 marca w ok 3.80zł i na forum Anti też naganiałeś żeby kupować Intersport. i co jesteś zadowolony z zysku? ile umoczyłeś? 15-20%? pisałeś jako Bocian na Anti że odkupiłeś po ok 1.04zł, też kolejne ok 20% w plecy.
    i jak tam miszczu giełdowy, dumny jesteś z siebie? cieszysz się jak inni tracą a ty też i to konkretnie dostajesz po 4 literach. jak to mówi mądre przysłowie: nie życz drugiemu co tobie nie miłe.
  • Re: ciężko zachować zimną krew Autor: ~Byk [178.43.233.*]
    LOL CO NA SAMEJ GORCE?
    Intersport mam od dokladnie 2 zł 2,20 i teraz cos dkupie jak spadnie ale nie wszystko spoko spekulant pare kilo wiecej dzis i tyle. nie boj zaby 5% nie przekrocze heeh gora 30% portfela w jednej spolce.Ale tez i sprzedalem troszke po 3,90 by kupic ina spolke przecenioną dzis wrocilem z kasa , takze staly dlugoterminowy pakiecik jest i niemam zamiaru go sprzedawac a na krotko to sie bawie malą iloscią .I NAPRAWDE NIE MUSISZ SIE O MNIE MARTWIC HEHE.
  • Re: ciężko zachować zimną krew Autor: ~do daniela [178.43.233.*]
    a ty co sie rzucasz leszczu daniel czytac nie umiesz?
    porownaj date jak mowilem zeby sprzedac po 1.40 i sprzedalem data godzina jest. a ze czesc odkupilem po 1.04 to zadna strata kochany dzis wziolem troszke nizej i jutro jak bedzie trzeba tez wezme. A intersport tak sie kupuje po pare kilo nie kupisz 20 000 i nie sprzedarz bez mocnej zmiany ceny, dlatego kupuje po troszke raz drozej raz taniej czasem i sprzedam. A czy strace czy zarobie przekonasz sie w wakacje ci powiem .
  • Re: ciężko zachować zimną krew Autor: ~re [178.43.233.*]
    O komus nie wsmak zwalil kurs poswiecajac dosc duzo akcji a odkupil duzo mniej , mozna powiedziec zrobil innym przysługe, robcie tak dalej w koncu przed euro bez akcji zostaniecie, wśrud grubszych ryb wzrasta zainteresowanie spolką , jak wejda to 10 zl bedzie w tydzien , PA.
  • Re: ciężko zachować zimną krew Autor: ~~dusio [153.19.108.*]
    10 złotych tu ns pewno nie będzie, nikt się teraz nie będzie interesował spółką.... dopiero przed euro albo po jak ogłoszą jakieś wyniki albo będą spekulacje to kurs przebije 5 zł i to będzie wszystko.... nie ma co się łudzić, nie wierzę w garbate aniołki...
  • Re: ciężko zachować zimną krew Autor: ~re [83.29.218.*]
    Tez tak ktos pisal jak bylo po 1.40 hehe jakos teras siedzi cicho.
  • Re: ciężko zachować zimną krew Autor: ~HEHE BYK MISTRZ [83.29.222.*]
    ANTI +20% WIEDZE ZE BYKOWI N IE DORASTACIE DO PIENT LESZCZE .
  • formacja flagi? Autor: ~mmm9 [89.171.18.*]
    http://www.fxone.pl/analizy/analizy-rynek-akcji
[x]
INTERSPPL 1,12% 0,54 2025-10-10 16:39:53
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.