Byku, tylko daj znać gdy przekroczysz 5%, bo KNF czuwa.
Sorry, ale nie chce mi sie wierzyć, że jestes tak długo na giełdzie. Gracz z prawie 20-letnim stażem pakuje wszystkie jajka do jednego kosza? W dodatku wątłego?
Zaglądając na forum IPO mam niezły ubaw. Nie to, ze mnie cieszy Wasza strata, bo tego szczerze nikomu nie życzę. Sam nieraz dostałem mocno po dupie i zawsze wyciągałem wnioski.
Bawi mnie pewność siebie coniektórych i przekonanywanie innych do swoich racji. Część to pewnie naganiacze spółdzielni, ale odnosze wrażenie, że niektórzy naprawdę wierza w to, że w przeddzień Euro zlecą sie rózne inwestory, które zaczną zbierać ten superpłynny walor pkcem pod... no właśnie pod co??? Każdy myslał, że będzie sprytniejszy i wyskoczy z papiera x czasu przed innymi i EURO, Tymczasem x czasu chyba przyszło, a naiwnych coraz mniej...
Porównujecie IPO do wielu hitów bananowej z róznych lat. Nie ten papier. Powody: branża, cena, płynność.
Pisałem o tym wcześniej, ale oczywiscie zostałem wysmiany jako wyleszczony.
Gdybym był na Waszym miejscu wykorzystałbym pierwszą dobrą podbitkę do ewakuacji, bo najgorsze to wyleszczyć sie na dołku. Sam obserwuję papier i nie wykluczam, że przy jakiejs panice nie wskoczę na chwilę w parę akcji.
pozdrawiam i miłego łyk-endu życzę