• analiza at Autor: ~sakr1 [81.190.212.*]
    gdzie najblizszy opór po przebiciu 4zł
  • Re: analiza at Autor: ~sznuri [89.229.84.*]
    4,20
  • per analogiam do tego co się dzieje na rynku i cenę z IPO Autor: ~glina [109.243.211.*]
    to obstawiam 6
  • Re: per analogiam do tego co się dzieje na rynku i cenę z IPO Autor: ~awe123 [83.21.249.*]
    Można też spojrzeć w ten sposób

www.bankfotek.pl/view/1207863
  • Re: per analogiam do tego co się dzieje na rynku i cenę z IPO Autor: ~akcjonariusz [83.7.26.*]
    20 po wynikach sky is the limit
  • może i tak Autor: ~glina [109.243.211.*]
    dla mnie wyniki niewiele robią, bo cenę zakupu mam za wysoką do obecnych cen rynkowych. Pociesza mnie, że Anioła wziął się solidnie do roboty. Wcześniej czy później coś z tego będzie. No i dał odpór pomówieniom, że program skupu akcji jest lipą, bo takie zarzuty na forum padały. Skupione akcje systematycznie ograniczają podaż, więc to w końcu zaprocentuje wzrostem kursu. Kiedy?, to zależy kiedy spekulanci wybiorą sobie nową zabawkę.
  • Re: może i tak Autor: ~REAL [178.56.13.*]
    SPEKUŁA WZIĘŁA SOBIE NOWĄ ZABAWKĘ OCZYWIŚCIE JUŻ JUTRO SPORA CZĘSC GRACZY WYSKOCZY W BIEGU JUŻ NA OTWARCIU A CZĘŚC JUŻ DZISIAJ SKASOWAŁA ZYSKI TYLKO JEDNO JEST ZASTANAWIAJĄCE A MIANOWICIE OBROTY 520 TYS AKCJI CHYBA MAŁY SZOK ABY WYJŚC Z TAKIEJ ILOŚCI AKCJI TO TRZEBA POCIĄG NIEŻLE ROZPĘDZIC JAKI POZIOM JEST MOŻLIWY 5,50- 7,50 -9 00 ? RYNEK OGÓLNIE SŁABY ALE 7,50 LEZY W ZASĘGU RAŻENIA WARFAMA Z 0,80GR NA 2,00ZL ABS Z 2ZL NA POW 4 ZL CZYLI PBANIOLA Z 3,90 NA ILE?

• Re: może i tak Autor: ~SPEK [178.56.13.*]
    SZARPNIĘCIE WYGLADA JAK PIERWSZY WYJAZD NA WARFAMIE
  • są różne możliwości Autor: ~glina [178.181.52.*]
    może być początek ruchu a może być i koniec. Takie przeloty z robieniem płynności to domena spółek 2-3 ligi. Tak grano KOV, Midasa, wszystkie badziewiaki w stylu Anti. Pytanie po ile wyjdzie T2, któremu na walnym pokazano wilczy bilet. To nawet trochę wyglądało, na zasadzie, masz chłopie dobrą cenę i spadaj. Kupowali po 3, to mogą pochwalić się zyskiem. Najbardziej denerwuje mnie to przeszacowanie, bo w takiej pozycji można schować wszystko. No i sprawa Bauder o nieuzasadnione wzbogacenie. Może to dla nich skupują akcje i wymyślą jakąś ugodę, bo kasę za zrobioną robotę będą musieli kiedyś tam zapłacić. Walne zapowiada się niezmiernie interesująco.
    Ja trochę się uwolnię z PBO, bo muszę przewietrzyć portfel (jakoś się w nim zrobiło nieprzyzwoicie dużo PBO) i mam pomysł na zaczepienie się w nowe papiery. Zobaczymy ile autor ruchu będzie skłonny mi zapłacić. Podobają mi się PBG (nota bene też budowlanka i tez Poznań) i BOMI. Zwłaszcza na BOMI grane są chamskie zagrywki, tak jak do przedwczoraj na PBO z wbijaniem 1000 szt. z kieszeni do kieszeni. Miałem te zlecenie pokazać KNFowi. Byłyby jaja gdyby się okazało, że to chłopcy z BZWBK tak się nieładnie bawią pod kołdrą.
  • Re: analiza at Autor: ~cdn [178.183.240.*]
    cdn
[x]
PBOANIOLA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.