A no najlepiej jak duże batony z lewej stoją to wtedy ulica wciąga z prawej.Wczoraj im wyrzucili troche po 8 groni to od razu baton wiekszy na 8 postawili żeby zachecic do zakupów.Skoro to taki rarytas to co za róznica brac po 8 czy po 9 jak ma byc dobrze tylko jak narazie to większosc naganiaczy nagania na kupno a tu stoi jak zaklęte i rosnac nie chce no ale to normalne bo to spółka w upadłosci jest i nie jedno gó.no może tu jeszcze wypłynac.
nie wyrazilem zgody na wzrosty wiec stoi i sie kisi...jak spadnie na 5gr i kupie to sie zastanowie i moze wyraze zgode...? na razie ma stac w miejscu ewentualnie delikatnie sie osuwac
Do autora - jesteś spekulantem kupiłeś to teraz sprzedaj tym co stoją niżej i nie będzie ci rosło ciśnienie uwierz mi że ci co kupią od ciebie będą zadowoleni na 100%sam tam
także ustawiłem się w kolejkę jak nie spadnie do piątku ...to następny tydzień ustawię się wyżej taki mam plan mam tej szmaty już trochę więc co mi szkodzi kupic jeszcze kilka tysięcy akcji sprzedawaj!!!!!! :-)))
Ja ci nic nie sprzedam bo nie mam ani jednej sztuki.Przyznam sie że od jakiegoś czasu obserwuję tę spółke ale tu narazie nic na lepsze sie nie zmienia.Nic tylko w dół i to wszystko.Może uda wam sie spekulacyjnie cos zarobic tylko że ilośc akcji w obiegu jest spora więc jak ktoś kupił po 9 to zaraz chętnie wywali po 10 itd a im wyżej tym chętnych na sprzedaż wiecej.Obawiam sie że nawet pod układ może byc ciężko jeśli oczywiście takowy będzie przyjęty.
Prawda jest taka, że boisz się wejść. Nie weszłeś jak było 5gr a teraz myślisz że już za późno bo jest 8-9gr. Jak będzie układ i odwrotne przejęcie to można sobie pisać. Akcje będą wchłaniane ale momentalnie akcje z podaży zostaną ściągnięte. Temat stary jak świat równowaga podaży i popytu to najlepszy numer aby doszczętnie wszystkich zniechęcić.
Tutaj na strach to można zrobić z ludźmi wszystko. Jeśli nie chcesz dużej stopy zwrotu w krótkim czasie to są o wiele bardziej płynne spółki, które też dadzą zarobić. Powodzenia.
Każdy sam podejmuje decyzje i nie powinien sie sugerowac nikim ale wymienic sie poglądami zawsze można.Jak narazie popatrze z boku na to co sie dzieje ale jak narazie to widze sypanko.
Widziałem to twoją prawą stronę faktycznie sporo przybyło a jutro będzie jeszcze więcej.Pisałem że wygląda na sypanie a teraz to już nie ma wątpliwości że ktoś sypał przed wynikami a jutro ciąg dalszy.Teraz to ja ci powiem żebyś jutro patrzył na prawą strone bo na lewej to za wiele nie będzie.