• Jak sprzedac bankruta? Autor: ~max. [83.28.40.*]
    A no najlepiej jak duże batony z lewej stoją to wtedy ulica wciąga z prawej.Wczoraj im wyrzucili troche po 8 groni to od razu baton wiekszy na 8 postawili żeby zachecic do zakupów.Skoro to taki rarytas to co za róznica brac po 8 czy po 9 jak ma byc dobrze tylko jak narazie to większosc naganiaczy nagania na kupno a tu stoi jak zaklęte i rosnac nie chce no ale to normalne bo to spółka w upadłosci jest i nie jedno gó.no może tu jeszcze wypłynac.
  • Re: Jak sprzedac bankruta? Autor: ~audi Q7 [178.73.48.*]
    nie wyrazilem zgody na wzrosty wiec stoi i sie kisi...jak spadnie na 5gr i kupie to sie zastanowie i moze wyraze zgode...? na razie ma stac w miejscu ewentualnie delikatnie sie osuwac
  • Re: Jak sprzedac bankruta? Autor: ~max [83.28.40.*]
    A możesz sobie wyrażac co chcesz ja tam widze jedno........ubieranie po 9 groni a skoro tak to będzie taniej.
  • Re: Jak sprzedac bankruta? Autor: ~obserwator [89.76.120.*]
    A ja widze zupelnie cos innego - akumulacje oraz czas od czasu zasysanie z prawej strony.

Zaznaczam, ze jestem obiektywny i bezinteresowny
  • Re: Jak sprzedac bankruta? Autor: ~pap [193.19.122.*]
    Do autora - jesteś spekulantem kupiłeś to teraz sprzedaj tym co stoją niżej i nie będzie ci rosło ciśnienie uwierz mi że ci co kupią od ciebie będą zadowoleni na 100%sam tam
    także ustawiłem się w kolejkę jak nie spadnie do piątku ...to następny tydzień ustawię się wyżej taki mam plan mam tej szmaty już trochę więc co mi szkodzi kupic jeszcze kilka tysięcy akcji sprzedawaj!!!!!! :-)))
  • Re: Jak sprzedac bankruta? Autor: ~max [83.28.28.*]
    Ja ci nic nie sprzedam bo nie mam ani jednej sztuki.Przyznam sie że od jakiegoś czasu obserwuję tę spółke ale tu narazie nic na lepsze sie nie zmienia.Nic tylko w dół i to wszystko.Może uda wam sie spekulacyjnie cos zarobic tylko że ilośc akcji w obiegu jest spora więc jak ktoś kupił po 9 to zaraz chętnie wywali po 10 itd a im wyżej tym chętnych na sprzedaż wiecej.Obawiam sie że nawet pod układ może byc ciężko jeśli oczywiście takowy będzie przyjęty.
  • Re: Jak sprzedac bankruta? Autor: ~polonez [83.10.181.*]
    Prawda jest taka, że boisz się wejść. Nie weszłeś jak było 5gr a teraz myślisz że już za późno bo jest 8-9gr. Jak będzie układ i odwrotne przejęcie to można sobie pisać. Akcje będą wchłaniane ale momentalnie akcje z podaży zostaną ściągnięte. Temat stary jak świat równowaga podaży i popytu to najlepszy numer aby doszczętnie wszystkich zniechęcić.

Tutaj na strach to można zrobić z ludźmi wszystko. Jeśli nie chcesz dużej stopy zwrotu w krótkim czasie to są o wiele bardziej płynne spółki, które też dadzą zarobić. Powodzenia.
  • Re: Jak sprzedac bankruta? Autor: ~max [83.28.26.*]
    Każdy sam podejmuje decyzje i nie powinien sie sugerowac nikim ale wymienic sie poglądami zawsze można.Jak narazie popatrze z boku na to co sie dzieje ale jak narazie to widze sypanko.
  • Re: Jak sprzedac bankruta? Autor: ~kowal [217.67.196.*]
    odleszczanie z 6 i 7 gr, zobacz jutro rano na prawą stronę
  • Re: Jak sprzedac bankruta? Autor: ~max [83.28.36.*]
    Widziałem to twoją prawą stronę faktycznie sporo przybyło a jutro będzie jeszcze więcej.Pisałem że wygląda na sypanie a teraz to już nie ma wątpliwości że ktoś sypał przed wynikami a jutro ciąg dalszy.Teraz to ja ci powiem żebyś jutro patrzył na prawą strone bo na lewej to za wiele nie będzie.
[x]
ADVADIS 0,00% 0,01 2015-11-13 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.