Fale Elliota powinno sie stosowac do bardziej stabilnych rynkow ;) Ale nie mozna zaprzeczyc, ze kurs jest mocno wyprzedany. Obrona wsparcia na 0,78 da solidny znak do rozpoczecie, co najmniej, korekty .
fale ...Elliotta stosuje się wszędzie tam gdzie dają efekty;)...chyba najmniejsze na 2 fix;)-liczy się płynność i wlk. obrotu...
w każdym razie jeśli mamy tutaj pędzącą/płaską to 3 wyniesie nas baaardzo wysoko....min. ok 100%
No kolego, jaka plynnosc na tej spolce? Przeciez kurs powoli sie osuwal przez lata, przy bardzo malych wolumenach. Dopiero ostatnio, w wyniku skupu, spekulanci cos zadzialali. No i tam gdzie jest duza spekulacja, fale nic nie dadza, bo ruch wywoluje rupa ludzi.
Ale tak jak mowilem, ksztaltuje sie mlot, moze neizbyt wymowny, ale przy wspolpracy z roc(5), sts i CCI zwiastuje odbicie. Ale czy to bedzie kontynuacja trendu, to trzeba poczekac na wiecej danych.
nie za bardzo rozumiem do czego ma prowadzić ta dyskusja? przekomarzanie się? chyba nie jesteśmy ma "takiej" stopie;)
ja obstawiam, to co napisałem wyżej, Ty co innego...pozostali jeszcze inaczej...i dzięki temu rynek się kręci...więc niech każdy zostanie przy swoim zdaniu...a czas oceni to wszystko:)
Niczym nie poparta opinia, typowe naganianie. i po co zasmiecac tak forum? a wedlug mnie pojutrze bedzie kosztowal tysiac piecset sto dziewiecset! kupowac!
Jak mógł być po tyle i po tyle - maximum i minimum, to równie dobrze może być po 3 zł. Niczym nie poparta opinia, masz rację - na tym to wszystko polega.
A teraz Ty zaopiniuj obecną cenę akcji - skąd ona się wzięła?
Księgi mówią 2 zł za akcję. Rynek oferuje 0,79 zł...prawa leży gdzieś pośrodku...co ciekawe nominał to 1,5 zł...Ja myślę, że na taki rynek ntt powinien być w okolicach 1-1,2 zł.