• widze ze zainteresowanie jest podobne do dnia wczorajszego... Autor: ~audi Q7 [178.73.48.*]
    intuicja podpowiada mi wiec, ze ci co slabsi zaczna wysiadac...
  • Re: widze ze zainteresowanie jest podobne do dnia wczorajszego... Autor: ~polonez [83.10.47.*]
    Jaka znowu intuicja? Dopiero pisałeś, że wg wyliczeń jedziemy na 5gr. To o co wkońcu chodzi Intuicja czy analiza?

Człowieku z każdym postem kompromitujesz się coraz bardziej!
  • do poloneza. Autor: ~inwestor [78.133.254.*]
    Niestety twój przedmówca się nie kompromituje. on dobrze wie co pisze. On się dobrze bawi zarówno tobą jak i innymi. Smutne to że przesiadł się na takie coś małe jak Advadis bo wcześniej grywał znacznie mocniej.

Ten na giełdzie wygrywa co wie więcej a my niestety o adv wiemy tylko tyle ze to gniot ale nie wiemy kto ma akcje i co z nimi chce robić

A osobnik o którym pisze myślę że wie coś więcej
  • Re: do poloneza. Autor: ~FQ [83.0.244.*]
    ON WIE TYLE CO ZJE
  • do inwestora Autor: ~polonez [83.10.47.*]
    Nie wiem kim on się bawi, może tobą. To jakiś dzieciak.

I skończmy zabawę ze słowami: myślę, zdaje mi się, wydaje się, być może.

Konkrety, konkrety bo inaczej robicie z siebie pajaców.

Oczywiście kolejny post pod moim będzie o dup.ie marynie i nikt nie napisze nic rzeczowego.

• Re: widze ze zainteresowanie jest podobne do dnia wczorajszego... Autor: ~Mar [94.42.198.*]
    a o jakich konkretach Ty napisałeś dotychczas?, no proszę pochwal się. O advadisie tak naprawdę niewiele osób wie coś rzeczowego i na tym m.in polega problem tej spółki i inwestowania (czy raczej spekulacji), w tę spółkę. Trudno mówić o rzeczowej wiedzy akcjonariuszy na temat advadisu, w sytuacji kiedy władze spółki w sposób jawny/publiczny wprowadzały w błąd co do rzeczywistej sytuacji spółki.
  • Re: widze ze zainteresowanie jest podobne do dnia wczorajszego... Autor: ~polonez [83.10.47.*]
    Powiem ci tak, tu jest tylko spekulacja i nic nie piszę o inwestowaniu. Sprzedam od razu i już czekam na założonym poziomie - nie będę pisał na ilu się ustawiam bo przy tym kursie teraz każdy by mnie wyśmiał.

Wykazalibyście chociaż odrobinę dobrej woli i zerkneli jak ma wyglądać "obsługa" wierzycieli przez advadis. Jeśli ktoś miał czytanie ze zrozumieniem zarobi, jeśli nie też zarobi. Oczywiście zarobek związany jest z kupnem akcji do czego nie namawiam bo mam to w dupie co każdy robi z kasą. Zresztą jest wiele pewniejszych spółek ale w krótkim terminie nie dadzą tyle zarobić.

Audi niech nagania dalej, z mojej strony to wszystko. Życzę pięknych zarobków i przesiadki na kolejne zagrożone spółki z potężnymi aktywami, które będą kolejną okazją na zarobek.
[x]
ADVADIS 0,00% 0,01 2015-11-13 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.