wiesz latwo to sie zarabia w totolotka tylko najpierw trzeba tarfic liczby.Historyczny max na mieszku to 12 zl z groszami lekkimi i jest to wynik sprzed 6 ,5 lat ile mnie pamiec nie myli.Dzis jest to spolka bogatsza o dwa nowe podmioty,nie widze przeszkod zeby w szczycie hossy kosztowaly 13 zl.Cena 3,6 bardzi niska FF smieszny liczzba w akcji w obrocie bardzo obiecująca.TO musi !! rosnąc chyba ze zdarzy sie cos czego nie przewidywal nikt.
Jak komus brakuje cierpliwosci niech wyjdzie,śa inne firmy ja dobieram
na spadkach i nie mam ochoty szukac niczego lepszego.
Nie zapominaj o kwestii dywidend ,nie sądze zeby wtym roku jej mimo wszytsko nie bylo.Pomnoz te kilka tysiecy akcji ktore masz przez pare groszy*powiedzmy 4 lata i masz solidny przeplywa gotowki na koncie duzo bardziej oplacalny niz w banku.
Jezeli chodzi o dywidende,to wyplata w tym roku jest malo prawdopodobna.Jest to wypowiedz szefa firmy.Jutro wyniki i na dwoje babka wrozyla.Skoro maja byc dobre,to po co goscie wystawiaja do sprzedazy takie ilosci akcji
Nie slyszalem tej wypowiedzi fajnie gdybys wrzucil link.Nie interesuja mnie zlecenia ich liczba ani wielkosc liczy sie te 2,7 + co bedzie zobaczymy.Twierdze ze kurs ma potencjal na 10 zl u szczytu hossy .
wyniki beda ok zysk netto ok obroty ok wszystko jak narazie ok akcje w takim ukladzie powinny rosnac czy szybko zobaczymy w kazdym razie mieszko umacnia pozycje a co do dywidendy nie spodziewam sie ale by bylo milo gdyby byla pozdrawiam