"Zarząd "Energopol-Południe" S.A. („Spółka”, „Wykonawca”) informuje, że w dniu 28 lutego 2012 roku Spółka
zawarła znaczącą umowę podwykonawczą z firmą Akwedukt Sp. z o.o. z siedzibą w Kielcach („Podwykonawca”) na
wykonanie robót budowlanych w ramach realizacji kontraktu pn. „Budowa kanalizacji sanitarnej na obszarze
aglomeracji miasta Marki: Etap III zad. 1, 2, 3 wraz z pompowniami od P21 do P30 i PS1 oraz Etap V” (Kontrakt 6).
Szacunkowe wynagrodzenie Podwykonawcy za wszystkie roboty związane z realizacją przedmiotu niniejszej
umowy wynosi 27.973.044,38 PLN brutto.
Termin zakończenia robót stanowiących przedmiot umowy wynosi 15 miesięcy i 27 dni licząc od DatyRozpoczęcia."
Komuś zależy na dołowaniu firmy.
Bo to dziwne mają nową umowę na 28 baniek.
Nie dajcie się zdołować ktoś przewala z kieszeni do kieszeni po niskim nominale.
nie oddawać z prawej po takich cenach.
"Zarząd "Energopol-Południe" S.A. ("Spółka", "Wykonawca") informuje, że w dniu 12 grudnia 2011 roku zawarł umowę z Wodociągiem Mareckim Sp. z o.o. z siedzibą w Markach ("Zamawiający") na realizację kontraktu pn. "Budowa kanalizacji sanitarnej na obszarze aglomeracji miasta Marki: Etap III zad. 1, 2, 3 wraz z pompowniami od P21 do P30 i PS1 oraz Etap V" (Kontrakt 6).
Cena ofertowa brutto wynosi 30.650.408,76 PLN.
Termin wykonania zamówienia wynosi 16 miesięcy od Daty Rozpoczęcia określonej w Warunkach Kontraktu i oznacza Czas na Ukończenie Robót. "
maja kolejne 28 mln ..czlowieku ty nie potrafisz czytac .. czy masz problemy ze zrozumieniem prostego tekstu .. oddali prace podwykonawcy i to oni musza zaplacic 28 mln .. co prawda maja skasowac 30,6 mln ..wiec wychodziloby ze sa 2,6 mln do przodu ..
Dnia 2012-03-09 o godz. 11:20 ~Slowik napisał(a):
> Czesc,
Patrzac na wykres spolki to radzilbym sprzedawac
> poki czas. Chyba, ze ktos jest hazardzista lub nie rusza go
> strata > kilkudziesieciu %
lol .. kilkudziesieciu procent :) wiekszej głupoty nie czytałem juz dawno ! a co ci ten wykres mowi mianowicie oprócz tego ze patrzysz na niego to co tam widzisz bo ja widze naprzyklad że Rsi jest juz od dawna na poziomie do kupna mówi ci to coś Slowik
Wskazniki wskaznikami. RSI spokojnie ma jeszcze miejsce na spadek. Zreszta od pierwszego sygnalu sprzedazy spolka osunela sie o wiecej niz kilka dobrych procent. Mozna grac na RSI, MACD i inne. Prawda jest natomiast taka, ze ta spolka gracze tymczasowo przestali sie interesowac i zadne zaklinanie pogody nie pomoze.
Nie wiem, jaka ty grasz strategia, ale ja dzieki sprzedazy w okolicach 6,80 jestem na dzien dzisiejszy 1zl do przodu.
Dnia 2012-03-16 o godz. 09:11 ~Slowik napisał(a):
> Wskazniki wskaznikami. RSI spokojnie ma jeszcze miejsce na
> spadek. Zreszta od pierwszego sygnalu sprzedazy spolka
> osunela sie o wiecej niz kilka dobrych procent. Mozna grac
> na RSI, MACD i inne. Prawda jest natomiast taka, ze ta
> spolka gracze tymczasowo przestali sie interesowac i zadne
> zaklinanie pogody nie pomoze.
Nie wiem, jaka ty grasz
> strategia, ale ja dzieki sprzedazy w okolicach 6,80 jestem
> na dzien dzisiejszy 1zl do przodu.
No dobra, kupiłem na zamknięciu , zmiana trendu czy podbitka? Obroty rosną znacznie przy na razie małych wzrostach cenowych, chyba zmiana trendu, co sądzicie?
Dnia 2012-03-09 o godz. 11:20 ~Slowik napisał(a):
> Czesc,
Patrzac na wykres spolki to radzilbym sprzedawac
> poki czas. Chyba, ze ktos jest hazardzista lub nie rusza go
> strata > kilkudziesieciu %
i co matole jak sie dzis czujesz expercie od szarego mydła