jedno jest na pewno pocieszające, zainteresowanie advadisem rośnie. Jeszcze miesiąc/dwa forum było prawie martwe, z obecnością kilku osób a dziś widać coraz więcej zainteresowanych. A przede wszystkim wzrost obrotów i zwyżka kursu. Czyli idzie ku lepszemu a może być jeszcze lepiej. Tak jak pisałem kilka dni temu, teraz jest okres kolejnego przystanku i zbierania po 9-10 gr. Nie podzielam optymizmu audi o szybkim wzroście, tj. w perspektywie kilku dni do 12 gr ale wzrosty do tej granicy i powyżej nadejdą.
wydaje mi sie ze wkrotce wdepna tu inwestorzy a nie inwestorki tak jak my...tzn. wy... bo ja tez sie zaliczam do inwestrow...:-) w koncu troche tego mam!
Szkoda gadać z kowalem, Taki to drobny spekulancik. Gra na parę groszy to pisze w zależności po której stronie rynku jest. W sumie nigdy nie napisał ani jednego sensownego merytorycznie postu. Bo rozumiem jak ktos próbuje uzasadnić swoje teorie za pomocą AT. A pisanie że Advadis jest Bankrutem podlega pod art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi
Panowie z ocenami drobny czy nie dyskusja nie ma sensu jak większośc postów na tym forum, każdy ma jakiś interes i może swoje opinie przekazac, wzrostu na ADSie nie bedzie takie jest moje zdanie, jest papierem obarczonym chyba największym ryzykiem na GPW, pewnie bym go kupil po 7 gr i sprzedał po 10 gr bo w tych widlach zostanie na jakies najblizsze 2 miesiace
chlopie ty jeszcze tu nie morzesz strawic sprzedanej po 0 ,09 w panice bez zarobku,to normalne przejdz na inna spolke ,po co to tak przezywasz i negatywne cechy charakteru ujawniasz.....wyglada ze uzalezniony jestes?????