• wczoraj 8,2 mln akcji się obróciło z 28 mln ff będzie kilkaset% w górę! Autor: ~piotr [46.169.4.*]
    Fakty świadczą same za siebie będzie ostry up tylko pytanie ile chcą jeszcze zebrać,będą straszyć i iodbierać
    tak jak w końcówce sesji wywalili 1mln po 7 gr a mogli tyle spokojnie po 8 sprzedać wczoraj lub dzisiaj ale nie zależało i m na zwaleniu kursu
    ale jest ktoś z dużym portfelem kto zepsuje i m te plany prawda Panie Prezesie ;)
  • Re: wczoraj 8,2 mln akcji się obróciło z 28 mln ff będzie kilkaset% w gó Autor: ~bolek [95.51.7.*]
    racja, to wywalenie po 7 gr było celowe, bo mógł ktoś to powoli wypykać po 8 gr, ktoś rozpoczął zabawę papierem nie bez powodu...
    myślę że to ktoś kto ma dojście do info przed nami.
  • Re: wczoraj 8,2 mln akcji się obróciło z 28 mln ff będzie kilkaset% w gó Autor: ~dzisiaj 0,11 pln [91.212.223.*]
    Na INFO pewnie jeszcze poczekamy, ale... jak będzie to kursik będzie już po 0,20 ... 0,30
    Spokojnie papiera nie ma za dużo !!!
    Reszta jest w silnych rękach!!!!!
    Jednodniowi muszą oddaći polecimy w górę!!!
  • Re: wczoraj 8,2 mln akcji się obróciło z 28 mln ff będzie kilkaset% w gó Autor: ~aas [91.206.244.*]
    1milion akcji na ofercie kupna
  • Re: wczoraj 8,2 mln akcji się obróciło z 28 mln ff będzie kilkaset% w gó Autor: ~Know how [91.208.93.*]
    trzeba jeszcze zebrać ok 10 mln akcji i zapitalamy powyżej 20 gr przed komem o żwirku!
  • Re: wczoraj 8,2 mln akcji się obróciło z 28 mln ff będzie kilkaset% w gó Autor: ~siwy [83.1.81.*]
    troche kupilem tego papiera bo widac ze cos sie swieci....spekulanci odejda przy 12gr a papier ma mozliwosci naprawde solidnego wzrostu zwlaszcza ze po takim zeszmaceniu nie byl grany ostro...wyniki ok....wczoraj pompki nie bylo.....spokojnie ktos pozbieral i zamkniecie ponizej maxa......dzis kolejne zbieranie i nie widac sypaczy taniej oprocz oczywiscie spekuly........jesli ma byc info i pod to gramy to pewnie bedzie grubo jak sie okaze ze w arkuszu akcji brak.
  • Re: wczoraj 8,2 mln akcji się obróciło z 28 mln ff będzie kilkaset% w gó Autor: ~Know how [91.208.93.*]
    dokładnie tak jak napisałeś siwy!
  • Re: wczoraj 8,2 mln akcji się obróciło z 28 mln ff będzie kilkaset% w gó Autor: ~Amigo [80.251.247.*]
    Tak wszyscy dobierają a 8 jak zalane betonem :)))
  • Re: wczoraj 8,2 mln akcji się obróciło z 28 mln ff będzie kilkaset% w gó Autor: ~Ula [31.63.188.*]
    Amigo ? zęby Ci idą że jesteś taki marudny?
  • Re: wczoraj 8,2 mln akcji się obróciło z 28 mln ff będzie kilkaset% w gó Autor: ~Amigo [80.251.247.*]
    Co ty chcesz ode mnie ,czy ja naganiam jak oni na 50gr ??

Taka perełka a ktoś wystawia 1,5mln na sprzedaży?
    Dlaczego ,ewakuacja...

0,07 1 480 458 15:12:26
  • Re: no to ładnie was ubrali po raz kolejny Autor: ~Amigo [80.251.247.*]
    I co nie miałem racji pisząc że takie nagłe wybicie na 8gr to może być sztuczne.
    Oczywiście niektórzy już naście groszy widzieli ,zwyczajni naganiacze.

Tak ale jak ktoś napisze że ruszamy ,odjazd na 50GR ,20gr będzie w tydzień to im wierzycie a jak ktoś obserwuje i pisze co uważa to zaraz nagania.

Ja tu widzę 6gr i po raz kolejny miałem rację że to było sztuczne podbicie pod wyskoczenie z papiera.Ulokowali batona na 7gr i posprzątane .

Bo niby dlaczego by miało rosnąć ,nie ma na obecna chwilę powodu a żwirownia ciągle jest jedną wielką nie wiadomą.

A gdzie ci krzykacze co kilka dni temu widzieli widły ,wielkie wzrosty,pochowali się już nie naganiają ,jak zwykle ubrali naiwnych.

• Re: no to ładnie was ubrali po raz kolejny Autor: ~bankowy [46.112.190.*]
    Chlopcze amigo caly czas ujadasz i naganiasz na spadki. Odpowiedz na jedno pytanie:
    Dlaczego masz akcje i dobierasz ciagle jesli spolka wg Ciebie jest do dupy? Czlowieku na kazdym watku jestes bo troche pogrzebalem i widze ze szmatł.wca z siebie robisz.
  • Re: no to ładnie was ubrali po raz kolejny Autor: ~Amigo [80.251.247.*]
    Człowieku czytasz co piszę ,ja naganiam??? Ja piszę co widzę,to ty naganiasz udając że mnie nie rozumiesz ,boisz się prawdy,ubrali cie po 8gr ?

To ja pisałem o 50gr czy o 20gr?
    To ja wypisywałem brednie że odjazd w tym tygodniu?
    To ja pisąłem że żwirownia już na finiszu ,pomyśl trochę jak by ktoś coś wiedział to już dawno 10gr by było .
    Obecnie nie ma podstaw do wzrostów więc szło się domyśleć że to wybicie było sztuczne.Nagła nagonka frrajerów na forach.

Tylko zwróciłem uwage żeby uważać ale oczywiście znów był śmiech .

Ja tu widzę dziś zrzut po 6gr i po raz kolejny miałem rację że to było sztuczne podbicie pod wyskoczenie z papiera.Ulokowali batona na 7gr i posprzątane .

Czy to nie prawda? Co może to nie było sztuczne podbicie ?

A to co jest,takie perspektywy i ktos wywala tyle akcji?
    0,07 1 473 411 15:12:26

To skoro taki znawca jesteś to wyjaśnij co to było i dlaczego wywalają anie rób ze mnie naganiacza.
    Wzrosty będą ale jak będą perspektywy a obecnie nie ma pod co,temat żwirowni to jedna wielka niewiadoma.
  • Oj amigo:) Autor: arty3223 [94.192.225.*]
    Jak dobrze wiadomo to zleconko:

'0,07 1 473 411 15:12:26 '

jest własnością twojego dobrego kolegi z ktorym dzialacie w parze, aby dobrac nieco taniej. Batonik tu batonik tam i przewalamy co kolego amigo. Wiem ty nie masz zadnych akcji, ty w ogole nie naganiasz, ty w ogole nie wymieniasz maili z preziem. Te 4000-5000 postow z ostatnich 8 miesiecy na 3 forach to zupelny zbieg okolicznosci. Jak dobrze ze sa tacy uczciwi ludzie jak ty ktorzy chca pomoc innym aby nie wdepneli na mine. Dzieki stary ze wszedles i wszystkich uswiadomiles.

No jasne ze mimo iz prezes pisze ze wszystko juz prawie dopiete i potrzebny ostatni podpis z banku a tu ktos zrobil obrot 12mln akcji w 2 dni zeby sie ewakuowac na finiszu. Przeciez wyniki spolki sa wrecz fatalne. 30% lepsze z kazdym kwartalem co to jest, naprawde kiszka. Nie wazne ze spolka jest bez tej tranzakcji i tak dochodowa i zdrowa, ktos wywalil wiec my wszyscy tez wywalmy na huraaaaa!!!!!

Prezes tez w ogole tragedia co nie amigo, stara udzielic rzetelnej informacji,a nie bajki odpisuje na maile oficjalnie, podaje co moze, uczciwie i rowno wszystkim, ale raz drugi mu nie wyszlo wiec za pewne juz nigdy nie wyjdzie co nie? No bo jak cos moze sie opoznic... przeciez w pieknej Polsce kazdy bank kazdemu na kazdym rogu daje po 10 baniek kredytu co nie. No i te przyjazne urzedy, az nie chce sie wierzyc ze to tyle trwa.

Naprawde dobrze ze jestes kochany ostatni rzetelny amigo.
    Oj mysle ze twoj czas na tym forum sie konczy i nadszedl czas abys swoja misje kontynuowal gdzies dalej gdzie jest wiecej jeszcze ludzi Cie potrzebujacych np Afryka, Grenlandia lub nieograniczony niczym ty myslowo - kosmos.
  • Re: Oj amigo:) Autor: ~Amigo [80.251.247.*]
    Ja nie zaprzeczam misiu co mówisz ale prezes przez tyle miesięcy pisał że jest na
    finiszu i wszytko kończy się zawsze klapą.
    Popatrz jak miesiąc w miesiąc naganiają wymyślają bajeczki o 20gr czy 50gr ,w grudniu naganiali a jak pisałem że to nieprawda to mi nie wierzono,efektem było 5gr.

np. kilka miesięcy temu przy drugim aneksie bodajże pisał że kolejny aneks jest na wyrost i ten wyrost jest do dziś.

Potem że obligi i tez nie wypaliło.
    Teraz że już na finiszu a co jak się okaże że znów nie wypali i kolejne miesiące czekania?

Ja nie uwierzę dopóki nie zobaczę a w te zagrywki z batonikami nie dam się wciągnąć.

Jak by ktoś miał przecieki to już by ten batonik rozbierał a nie czekał aż ktoś go uprzedzi.

Podbili kurs na 8gr ,kogoś tam ubrali a teraz po woli zawraca na 6gr.
    A jak się okaże że będzie marzec i brak infa to znów osunie się na 5gr.

Wyniki spółki są ok ,nie pisałem że fatalne ale skoro wszystko tak pięknie i od miesięcy wszyscy zachwalają to cudo to dlaczego ciągle szura na tych poziomach.

Tu dawno powinno być kilkanaście groszy? Coś tu jest nie tak .
    Miesiąc w miesiąc pisanie pięknie,super,to tuż tuż,lada moment a kurs zabetonowany.

A spraw z tą żwirownią ciągną prawie rok i mogą ciągnąć kolejne miesiące i co wtedy.
    No ale wyniki wykazują dobre tylko czemu to się na kurs nie przekłada?

• Re: Zawiadomienie o możliwości popełnienia przestępstwa !!! Autor: ~koczis [89.76.162.*]
    Zastanawiam się czy Amigo ma pełną świadomość tego co robi ???
  • Re:Ja pisze co widzę a jak na razie infa nie ma od miesięcy Autor: ~Amigo [80.251.247.*]
    Dnia 2012-02-23 o godz. 16:18 ~koczis napisał(a):
    > Zastanawiam się czy Amigo ma pełną świadomość tego co robi
    > ???

Ja zwracałem uwagę na takich naganiaczy jak ty od pół roku i co i mam rację,nie ma infa kurs nie rośnie i dopóki go nie będzie to nie wierzę w żadne wzrosty.
    A pakować się w to w ciemno nie mam zamiaru i kwitnąć tak jak wy tyle czasu,będzie info będą zakupy,mam czas.

Popatrz sobie kilka miesięcy wcześniej co żeście wypisywali ,niestworzone bajki o 50gr i odpale na dniach.
    Co mam poklepywać was po plecach skoro widzę co się dziej ,temat żwiru ciągle się odwleka i dopóki nie zostanie zakończony to możecie sobie wymyślać nawet 1zł nic wam to nie da.

Proszę co tu wypisywaliście i kto tu naganiał ?
    https://www.bankier.pl/forum/temat_2-strzaly-i-8-gr,10713452.html

https://www.bankier.pl/forum/temat_czyzby-dzisiaj-lub-jutro-kom-o-zwirku,10721979.html

https://www.bankier.pl/forum/temat_artefe-w-b-m-koncu-przejmie-zwirownie,10703861.html

Co robię to że piszę i wklejam linki jak naganialiście w grudniu i wcześniej,ja zwyczajnie nie wierzę dopóki nie zobaczę infa o żwirowni.
    Za dużo prezes naobiecywał i co z tego wynikło więc odpuść sobie bo sam wiesz jak było ,w poprzednim poście opisałem.

• Re:Ja pisze co widzę a jak na razie infa nie ma od miesięcy Autor: ~Amigo [80.251.247.*]
    Proszę o to twoja próbka ,ktoś to zebrał więc zacytuję:

link:
    https://www.bankier.pl/forum/temat_koczis-a-moze-jarek67-z-parkietu-dalej-mu-wierzycie-slepo,10628438.html

Chyba go za bardzo wkurzyłeś że tak cię wypunktował.

Dnia 2011-12-03 o godz. 15:04 ~czytać napisał(a):
    Proszę jak koczisz ubrany po uszy naganiał a wy daliście się zrobić na szaro.
    To tylko fragment ,jest tego więcej,poszukajcie .
    Taki z niego znawca że niedługo rok zaliczy na tej spółce.

***W czerwcu dobiera po 8gr. *********************************************************
    https://www.bankier.pl/forum/temat_dobralem-za-ostatni-grosz-po-0-08-zl-na-koniec-sesji,9976209.html

Dnia 2011-06-08 o godz. 18:19 ~koczis napisał(a):
    > Czy to dobre posunięcie ?

***w lipcu pisze o wejściu ?********************************************************
    https://www.bankier.pl/forum/temat_re-na-koniec-sesji-zamkniecie-obstawiam-na-1-60zl,10065727.html
    ************************************************************************************
    https://www.bankier.pl/forum/temat_co-jest-powodem-tego-spadku-moze-ktos-cos-wie,9885573.html

Dnia 2011-05-18 o godz. 20:45 ~koczis napisał(a):
    > Zapowiadały się wyżyny po raporcie.

Dnia 2011-07-01 o godz. 13:13 ~koczis napisał(a):
    > Podbitka na smoku to zwykła - kpina. Ja wchodzę dziś w
    > Artefe bo chyba warto.
    Niedługo super info o przejęciu
    > żwirowni i moim zdaniem można będzie w miesiąc odrobić
    > straty.Nikogo nie namawiam.Jeżeli już to namawiam do
    > poczytania o Artefe.
    *********************************************************************************
    https://www.bankier.pl/forum/temat_kupowalem-po-0-08-i-okazuje-sie-ze-trzeba-oddac-po-0-06,10034074.html

Dnia 2011-06-22 o godz. 15:44 ~koczis napisał(a):
    > Sam nie wiem czy jeszcze czekać na resplit czy oddać ze
    > stratą.
    A miało być tak pięknie.
    *********************************************************************************************
    https://www.bankier.pl/forum/temat_re-kupowalem-po-0-08-i-okazuje-sie-ze-trzeba-oddac-po-0-06,10035952.html

Dnia 2011-06-23 o godz. 10:55 ~koczis napisał(a):
    > I w ten sposób zostałem przekonany do pozostania z papierem
    > i poczekania na lepsze notowania.
    *********************************************************************************
    https://www.bankier.pl/forum/temat_dzieki-wam-nie-sprzedalem-po-0-06zl-jestescie-wielcy,10040048.html

Dnia 2011-06-24 o godz. 16:13 ~koczis napisał(a):
    > Czasem dobrze wpisać głupi komentarz , a za taki uważam ten
    > mój.
    Miałem już chwilę poważnego zwątpienia w ten papier.
    > Cieszę się razem z Wami.
    Zastanawiam się do ilu może
    > poskoczyć ?
    Pozdrawiam
    ******************************************************************************************
    https://www.bankier.pl/forum/temat_nadal-siedze-z-akcjami-ale-proponuje-zajrzec-wam-na-artefe,9975955.html

Dnia 2011-06-08 o godz. 17:36 ~koczis napisał(a):
    > Poczytajcie ja się załadowałem na Inpoint i Artefe.
    ****************************************************************************************
    https://www.bankier.pl/forum/temat_i-jeszcze-jedno-ode-mnie,10324785.html

Dnia 2011-09-13 o godz. 17:47 ~koczis napisał(a):
    > Czy w dobie internetu tak trudno napisać bezpośrednio do
    > Prezesa ???
    Kontaktując się u źródła można uzyskać właściwe
    > informacje na temat
    firmy.
    Moim zdaniem jest to bardziej
    > odpowiednie niż wypisywanie steku bzdur
    na forum.

************************************************************************************
    https://www.bankier.pl/forum/temat_ja-nadal-czuje-wiele-sympatii-do-ludzi-ktorzy-w-dobie-internetu-i,10625342.html

Dnia 2011-12-02 o godz. 15:44 ~koczis napisał(a):
    > telefonów czerpią informacje z forum Giełda.

To jak to koczis w czerwcu dobierasz po 8gr Artefe a w lipcu wchodzisz dopiero w Artefe ,coś ci się myli.

We wrześniu śmiesz się że ludzie nie potrafią się posługiwać telefonem i internetem
    W grudniu tak to samo ,jak to jest ,skleroza ???

No to niezłą musisz mieć tu stratę że od maja siedzisz i naganiasz.
    Ładnie to tak oszukiwać tyle czasu .

koczisz a może jarek67 z parkietu więc jak ???

Poczytajcie też jakra67 jak was wkręcał ,wyliczał jakie to zyski będą i co ma wspólnego z koczisem?

I co koczis znawco ile ludzi już ubrałeś przez te miesiące.
    Jak nie potrafisz inwestować to nie wciągaj to innych,nieładnie .
    Znalazłeś sobie wiernych sługusów : mikipikifi / bary itd co cię małpują .

Podałem te linki żebyście przejrzeli na oczy jak wciska wam ciemnotę tu i na parkiecie a wy się dajecie robić tyle czasu.
    Widziałem że niektórzy próbowali już wam to powiedzieć ale do was nie dociera że to co on pisze to brednie.

Co do Artefe to planuję wejście ale dopiero jak pojawi się informacja o zakupie żwirowni.
    Tyle mogę powiedzieć bo nie chcę nic sugerować.

Pozdrawiam myślących a nie wierzących ślepo koczisowi .
  • Re:Ja pisze co widzę a jak na razie infa nie ma od miesięcy Autor: ~arty3223 [94.192.225.*]
    Powtorze:)). Ty w ogole nie naganiasz co nie:).

'Te 4000-5000 postow z ostatnich 8 miesiecy na 3 forach to zupelny zbieg okolicznosci. Jak dobrze ze sa tacy uczciwi ludzie jak ty ktorzy chca pomoc innym aby nie wdepneli na mine. Dzieki stary ze wszedles i wszystkich uswiadomiles.'

Kierunek 4g, kierunek 1gr, 2gr, czyje to slowa.
    Moglbym wkleic ze 100 linkow z tymi cytatami, ale po co, skoro wystarczy otworzyc byle jaki watek i w co drugim to samo. Wystarczy wyszuac twoj nick.:))Wiemy nie naganiasz, w ogole..:)).

Wiara w spolke oparta na wykresach, informacjach i pisanie o odpalach w zwiazku z faktami i dobrymi wynikami to nie jest naganianie tylko logika. Natomiast bezsensowne klepanie miliona postow w celu proby zrobienia wszystkich w balona i dobrania jak najnizej to jest pospolicie zwane zydostwo. Ale nie wielu jest ludzi ktorzy umieja do czegos dojsc uczciwie wlasnymi silami.
    Mylisz mnie z kim innym ,ktoś ma taki sam nick jak ja ,ja nie twierdziłem że tu bedzie 1gr .
    Ja czekam na info i podtrzymuje swoje słowa że dopóki info się nie pojawi to nie wierzę w te sztuczne wybicia i bajeczki o 50gr od miesięcy.
    W tym tygodniu był tego przykład jaka wrzawa się zrobiła na forum ,podbili sztucznie kurs a teraz jest 6gr.

Poczytaj wyżej jakie linki wkleiłem i zobacz jak naganiali ,zwracałem już uwage na nich nie raz.Ja nie pisze bredni o 20 czy 50gr,czekam na info.

• Re:Amigo jesteś natarczywy i coraz bardziej nudny !!! Autor: ~koczis [89.76.162.*]
    Jeżeli ja naganiam na wzrosty to ty naganiasz na spadki.
    Klepiesz jak stara przekupka na wiejskim jarmarku i piszesz to co wszyscy wiedzą i widzą.
    Czy ty kozi synu nie widzisz , że tutaj wszyscy czekają na info o żwirowni i ja też ???
    Ile jest tu moich postów , a ile twoich bredni ???
  • Re:lubię cie :) Autor: ~Amigo [80.251.247.*]
    Lubie was misiaczki :) Dotrzymam wam towarzystwa w tym czekaniu na żwirka i muchomorka,wiem cieszycie się ,ja też :)
  • Re:lubię cie :) Autor: ~koczis [89.76.162.*]
    Ty zrozum tylko jedno - tu wszyscy czekają na info o żwirowni.
  • Re:lubię cie :) Autor: ~Amigo [80.251.247.*]
    Wiem ,poczekam i ja :)
  • Re:lubię cie :) Autor: ~arty3223 [94.192.225.*]
    My jednak niestety tego uczucia nie odwzajemniamy. Jak to mowia: "Kazdy cyrk ma wlasnego klauna".
  • Re:nie lubię cię amigo. Autor: ~koczis [89.76.162.*]
    Po co wklejasz moje posty sprzed miesięcy - kogo to obchodzi ?
    Gdyby ktoś mnie zapytał jakimi parami walutowymi handlowałem na rynku forex dwa dni
    temu to miałbym problem z odpowiedzią - pytanie dlaczego ?
    Odpowiedź prosta jeżeli dokonuję około 50-ciu transakcji dziennie wykorzystując tylko tzw.okazje to nie jestem w stanie tego zapamiętać i nie mogę na to pytanie odpowiedzieć bez wglądu w historię zleceń.
    Co by było gdybym ja wkleił twoje posty ????'
    Ciągle to samo spadek, spadek,spadek, spadek,spadek, spadek,spadek, spadek,spadek,spadek, spadek,spadek, spadek,spadek, spadek,spadek, spadek,spadek, spadek,spadek, spadek,spadek, spadek,spadek, spadek,spadek, spadek,spadek, spadek,spadek, spadek,spadek, spadek,spadek, spadek,spadek, spadek,spadek, spadek,
    spadek, spadek,spadek, spadek,spadek, spadek,spadek, spadek,spadek, spadek,spadek, spadek,spadek, spadek,spadek, spadek,spadek, spadek,spadek, spadek,spadek,spadek, spadek,spadek, spadek,spadek, spadek,spadek, spadek,spadek, spadek, spadek,spadek, spadek,spadek, spadek,spadek, spadek,spadek, spadek,spadek, spadek,spadek, spadek, spadek,spadek, spadek,spadek, spadek,spadek, spadek,spadek, spadek,spadek,spadek, spadek,spadek, spadek,spadek, spadek itd. itp.
  • Re:i za to cie lubię :) Autor: ~Amigo [80.251.247.*]
    Ja spadek pomyliło ci się ,czekam na żwirka i muchomorka a dokładniej na info,wtedy włączę odkurzacz na całego ,na pewno zauważysz :)
    I nie denerwuj się misiaczku :) Żwirek tuż tuż :)
  • Re:i za to cie lubię :) Autor: ~guaira [178.73.48.*]
    schizofrenia jest leczona
[x]
ARTEFE -6,49% 21,04 2016-11-17 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.