Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: no to ładnie was ubrali po raz kolejny

Człowieku czytasz co piszę ,ja naganiam??? Ja piszę co widzę,to ty naganiasz udając że mnie nie rozumiesz ,boisz się prawdy,ubrali cie po 8gr ?

To ja pisałem o 50gr czy o 20gr?
To ja wypisywałem brednie że odjazd w tym tygodniu?
To ja pisąłem że żwirownia już na finiszu ,pomyśl trochę jak by ktoś coś wiedział to już dawno 10gr by było .
Obecnie nie ma podstaw do wzrostów więc szło się domyśleć że to wybicie było sztuczne.Nagła nagonka frrajerów na forach.

Tylko zwróciłem uwage żeby uważać ale oczywiście znów był śmiech .

Ja tu widzę dziś zrzut po 6gr i po raz kolejny miałem rację że to było sztuczne podbicie pod wyskoczenie z papiera.Ulokowali batona na 7gr i posprzątane .

Czy to nie prawda? Co może to nie było sztuczne podbicie ?

A to co jest,takie perspektywy i ktos wywala tyle akcji?
0,07 1 473 411 15:12:26

To skoro taki znawca jesteś to wyjaśnij co to było i dlaczego wywalają anie rób ze mnie naganiacza.
Wzrosty będą ale jak będą perspektywy a obecnie nie ma pod co,temat żwirowni to jedna wielka niewiadoma.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ARTEFE -6,49% 21,04 2016-11-17 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.