Dlaczego w zakładce z wynikami finansowymi Polnej pokazywane są (jako domyśle) wyniki skonsolidowane, w dodatku jeszcze z 2001 roku?
https://www.bankier.pl/inwestowanie/profile/wynikifinansowe/POLNA-skonsolidowany-raport-kwartalny.html
Polna nie jest grupą kapitałową, publikuje tylko wyniki jednostkowe - więc takie powinny się "otwierać" po wejściu na stronę z wynikami.
Bardzo proszę o naprawienie tego błędu.
====================================================================
Moja wypowiedź na tym forum nie stanowi udziału w dyskusji
Będzie to, że stoi na S baton na 10,50 . Teraz to zauważyłem. Póki go nie wezmą, to nic ze wzrostów. Za tydzień wstepne zamknięcie podatkowe roku. Może wtedy coś drgnie?
chlopie, z tym roku nic nie drgnie, nie mam na mysli jakiegos wzrostu do 11, czy 12 zeta, bo to smiech na sali, mam na mysli wzrost do kilkunastu, albo raczej przekroczenie 20 zlotych, nie ma szans, za jakis czas dowiemy sie, ze z archimdesa nici, bo cos im nie pasowalo niby i ze maja kolejny obiekt do przejecia ... 2012 zleci, moze, moze 2013, predzej 2014 szansa na trwale odbicie
Dnia 2012-02-13 o godz. 10:56 ~insider napisał(a):
> chlopie, z tym roku nic nie drgnie, nie mam na mysli
> jakiegos wzrostu do 11, czy 12 zeta, bo to smiech na sali,
> mam na mysli wzrost do kilkunastu, albo raczej
> przekroczenie 20 zlotych, nie ma szans, za jakis czas
> dowiemy sie, ze z archimdesa nici, bo cos im nie pasowalo
> niby i ze maja kolejny obiekt do przejecia ... 2012 zleci,
> moze, moze 2013, predzej 2014 szansa na trwale odbicie
Z takim zarządzaniem i głównym akcjonariuszem to nic nie wyjdzie, masz rację ~insider.
Pozdrawiam wytrwałych akcjonariuszy
Jakubas poczeka , aż ktos z branzy przyjdzie do niego i powie, ratuj nas pan! Wtedy za czapkę gruszek kupi dobra firmę do restrukturyzacji. A taki Skarb Państwa musi sprzdać za rozsadna cenę. Tylko dlaczego to stiwerdzono po kilku miesiącach? Nie można było 2 miesiące temu? Komu to posłużyło. Do KNF te metody się nadają!
To pewnie kolejny skup bedzie!!!!! Oj, oj, oj: sodoma i gomora!
A jeżeli automat nie pozwala na otwarcie wyników jednostkowych jako pierwszych, to po prostu należy wypierdzielić te prehistoryczne i nikomu nie potrzebne wyniki skonsolidowane
====================================================================
Moja wypowiedź na tym forum nie stanowi udziału w dyskusji