• ENERGOPOL-UFFF!!!!!!!!!!!!!! Autor: ~Jasiu [83.238.166.*]
    Witam serdecznie .W dniu dzisiejszym udało mi się w końcu wyjśc z tego papiera .Wyrzuciłem 10,000 sztuk gdyż widzę że to dalej będzie spadać.Dzis zakończyłem swoje meki na EPL.Wszystkie wskaźniki pokazuja dalej jeden kierunek.Młot który dzis wyrysowałem to podpucha dla Was.Jutro i w bnajbliższej przyszłosci dalsze spadki.Odkupie przy 4,5
    Pozdrawiam.
  • Re: ENERGOPOL-UFFF!!!!!!!!!!!!!! Autor: ~K. [77.254.15.*]
    Za parę dni nie odkupisz, ale zrozumiesz, że źle zrobiłeś sprzedając po 6.7-6.8 ;)
  • Re: ENERGOPOL-UFFF!!!!!!!!!!!!!! Autor: ~jasiu [83.238.166.*]
    zartujesz chyba
    Analiza techniczna się kłania.
  • Re: ENERGOPOL-UFFF!!!!!!!!!!!!!! Autor: ~obserwator [79.139.32.*]
    jeżeli jasiu nie konfabulujesz, to znaczy że strasznie dałeś ciała.
    Sprzedać taki pakiet na samym dołku, masakra...
    Nie zapominaj że trendy nie biorą się same z siebie, ale tworzą je ludzie, tacy jak ty. Kiedy takich leszczy, sprzedających ze stratą tylko dla tego że tak im wykres każe, braknie, to i trend się zmieni.
    Zajmij się lepiej czym innym, bo giełda nie na twoją głowę.
    obserwator
    myśle że takich leszczy o jakich piszesz jest jeszcze trochę
    chociazby ty, sądzac po tym co piszesz że jest sam dołek
    czyli jak ty sprzedasz to będzie już ostatni leszcz czyli potem góra.Nie zapomnij napisać kiedy sprzedaż.Na dołku.Pozdrawiam
  • Re: ENERGOPOL-UFFF!!!!!!!!!!!!!! Autor: ~deeeq [79.186.49.*]
    jasiu .. jasiu ..kredki i rysowanie to w przedszkolu..
    to powiedz jeszcze kiedy bedzie po 4,5 podaj dzien i godzine ..tez kupie .. a pozniej obaj sprzedamy po 200 zl i bedzeimy zarobieni do konca zycia .. tylko po co chcesz tak drogo kupowac .,..poczekajmy az na 1,3 spadnie ..

• Re: ENERGOPOL-UFFF!!!!!!!!!!!!!! Autor: ~G_S [77.242.235.*]
    Oj - chyba żle zrobiłeś . Najgorsze spółki rosną jak głupie a Energopol jest dobrą spółką , firma ma wspaniałe wyniki . Może nie osiągnie 200zł jak przed prawami poboru , ale 20-30zł to realna możliwość w zakresie paru miesięcy . Chyba , że znowu coś padnie - nie mam maszyny czasu ,a więc mogę tylko spekulować .
    no i kto miał rację?
    Teraz chwilowy przystanej przed dalszym zjazdem.
    W okolice 4,5
[x]
CNT 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.