Zgadza się. już prawie rok minął od terminu i w końcu KNF pewnie nakaże panu "P" ogłoszenie wezwania, bo inaczej to będzie mógł swoje akcje CCE przekładać z kieszeni do kieszeni, lub wymieniać się z rodziną.
Stary kotlet- ok, ale jedyny jaki ta spółdzielnia drukarska może zaoferować.
Właściciele są całkowicie niewiarygodni, nie prowadzą działalności ( poza drukowaniem akcji których bez wywiązania się z wezwania nie mogą wprowadzić na rynek).
Jedyna rzecz która sprawia że ją jeszcze mam to wezwanie po 1,16 zł.
Moja aktualna średnia to 0,35 więc nie mam kesonu.
KNF nie może w nieskończoność procedować więc wkrótce jedyny słuszny kierunek.
UP! UP! UP!
ja dalej tutaj i czekam na przelom...mozna naprawde papir podpompowac info z wezwaniem a juz jakas konkretna dzialalnosc dadza wzrosti co by nie pisac paszczaki cos musza zrobic z tym pasztetem...nic nie trwa wiecznie.
jak by nie było, to Paszczaki zyskują, bo mają w zasobach akcje Buczka a skoro Komp wali pod górkę już ponad 100% od poziomu 4,00, to raczej klimat sprzyja siorbaniu. Pytanie gdzie się zatrzyma?
rok temu ich lze prawnik wypowiadal sie ze gromadza kase na wezwanie i ze sie wywiaza z obowiazku ....a pozatym to jakas paranoja a paszczynscy mega kretacze w tym szalenstwie byc moze jest metoda .bez ustabilizowania sytuacji w spolce i prowadzenia normalnej dzialalnosci moga sobie te akcje w D .....E WSADZIC.NAWET NIE MOGA ICH WPROWADZIC DO OBROTU .PASZCZYNSCY CO TO ZA LUDZIE KTO SIE Z NIMI ZADAJE W JAKI SPOSOB DOKOPTOWALI DO RADY JOZEFA OLEKSEGO I JEMU PODOBNYCH .DZIALANOSC SPOLKI ZWOLYWANIE WALNYCH I WLOCZENIE SIE PO SADACH NO ALE MAJA SPOLKE NA GPW HA HA.
nie takie szmaty rosly spekulacyjnie po 100 % bez zadnego konkretnego infa.a tutaj taka decyzja knf dalaby by inpuls do konkretnego spekulacyjnego wzrostu. bo tak szczerze to ja juz nie llicze na uczciwa i rzetelna dzialalnosc paszczurow.takich ludzi jak oni lub oszust z petrlinvestu kraulze to omijac w zyciu szerokim lukiem.
Właśnie reputacja Paszczurów oraz prawdopodobieństwo graniczące z pewnością, że nie wywiążą się z wezwania nawet jak im KNF nakaże (będą się odwoływać, latać po sądach, pisać expertyzy) powoduje to że wzrosty będą bardzo ograniczone.
Tak jak teraz nikt nawet nie chce tego chłamu nawet po 30 gr.
Zrobili podbitkę spekulacyjną, a teraz nikt nie chce tego odkupić i mielą papier miezy sobą robiąc sztuczny obrót.
Jak KNF nakaże wezwanie to narzuci też termin wykonania.
Procedowali nad tym już prawie rok, więc całe ryzy papieru już między KNF <> CCE listonosze przenieśli. Myślę że scenariusz wymagał odwlekania w czasie wezwania i korzystania na tym. Gdy już możliwości odwlekania się skończą, to nastąpi nieuniknione.
Na bankructwo jeszcze czas, trzeba najpierw trzeba wprowadzić dodruk do obrotu publicznego, zrobić spin, poubierać w dodruk nowych leszczy i wtedy można uwalić spółę wychodząc z niej z tylnymi drzwiami z walizkami kasiory. Teraz uwalanie było by wyrzuceniem do kibla kilkuset baniek- a tego nie można robić bo by się kibel zatkał przecież nie?
ja nieźle tu wtopiłem. Były moje pocżatki na giełdzie, marzenia, nowy investor z "amłeryki" i tak jak przedstawiali świetlana przyszłość przed ta firmą hehehe.....,załapałem konkretną górkę, Zacząłem uśredniać wyszło 9000 po 1,88. Teraz to już nawet nie liczę, że kiedyś nawet powłowę odzyskam, z tego co widzę to nie ma najmniejszych szans. Ta firma to jakieś nieporozumienie, to już lepiej, żeby Karen został. Ale już przy takich startach to nie sprzdaje, wszytsko jedno. Pewenie bankructowo tego badziewia to kwestia czasu.
Ale bedę miał konkretną nauczkę na przyszłość.
kinol czy knff
..jaka to podbitka 10 czy 12 % wez nie oslabiaj mnie. poszlo w gore razem z innymi drobnymi spolkami a pod nakaz knf podrosnie minimum klika dni .a ile ....raczej nie malo