• Mirakulum zaraz w TVNCNBC Autor: ~solgrus [85.31.245.*]
    jw
  • Re: Mirakulum zaraz w TVNCNBC Autor: ~Mat [83.14.222.*]
    dzieki za info
  • Re: Mirakulum zaraz w TVNCNBC Autor: ~www [83.5.169.*]
    Czyli czas sprzedawać :)
  • Re: Mirakulum zaraz w TVNCNBC Autor: ~moi [89.75.84.*]
    co mowila? nie chcialo mnie wpuscic na stream
  • Re: Miraculum w TVNCNBC Autor: ~Igor [83.29.237.*]
    Dajcie linka do tego wywiadu.Z góry dziękuje.
  • Re: Miraculum w TVNCNBC Autor: ~nnnnn [178.36.173.*]
    http://www.tvncnbc.pl/11229244,0,0,1,1,miraculum-chce-milionow,tvn_cnbc.html
  • Re: Mirakulum zaraz w TVNCNBC Autor: ~ssOwa [178.43.9.*]
    och, ale Pani Prezes pięknie bryluje w mediach, odnoszę wrażenie że za każdym razem jak się pojawia na wizji to jest trochę "większa" taka pulchniejsza ;)
    a tak poza tym to się zastanawiam czy to nie jest sypanie, po co sie pokazywać w tv i roztaczać wizje skoro musza dokupić akcji, czyli co? zachęcamy drobnych teraz do kupna z my później będziemy dobierać jak cena wzrośnie? trochę bez sensu
  • Re: ssOwa Autor: ~Bartek [83.29.237.*]
    Misiu jak nie masz akcji,bo tak sądze po twojej wypowiedzi tom wypier...na inne wątki i siej tam ferment a nie wymyślaj swojej ideologii.Co ma być to zobaczymy ale wtedy to wszyscy będą mówić a nie mówiłem i będą się mądrzyć.
  • Re: Robert Autor: ~ssOwa [178.43.9.*]
    Obwiesiu - po konstrukcji Twojej wypowiedzi sądzę że jesteś typowym Obwiesiem - idź sobie sam pobiegaj, i jeżeli nie potrafisz podjąć merytorycznej dyskusji to zamiast kłapać dziobem wsadź go tam gdzie jego miejsce - przy butelce z tanim winem
  • hej ty bartek Autor: ~kris [94.125.16.*]
    a ty masz akcje??? kupiles na gorce? a oddasz po 0,45 jak sadze!!!bravo, ucz sie sluchac innych, dobrze sie ubrales ale drogo
  • Re: hej ty bartek Autor: ~ADX [77.115.28.*]
    Jeżeli kogoś "ubrano" po 49 i 50gr to chyba grubasów , którzy brali pojedyńczymi zleceniami po 100K Czyli, że to gawiedź ubrała grubasów, tyle,że na ubieranie grubasów to gawiedzi na zbyt długo "materiału nie starczy.
  • Re: hej ty bartek Autor: ~kezyk [195.211.8.*]
    Chciałbyś... gruby zbierał, ale nie po to, żeby podbić kurs, tylko żeby go w najbliższym czasie zdołować i odkupić jescze więcej jeszcze niżej. TAK TU SIĘ GRA! I możesz śpiewać psalmy pochwalne dla spółki i pani prezeski, ale rzeczywistości nie zmienisz - poszło wczoraj trochę w górę, ktoś zgarnął mnóstwo akcji z rynku i wrócił na cenę otwarcia.
    Jakby się ktoś nie podstawił na 0,48, to mielibyśmy piękną spadającą gwiazdę na wykresie! Ale i tak nie zmienia to faktu, że doszliśmy do górnej granicy kanału i się odbiliśmy!!!

LECIMY NA 0,40!!!!!
  • Re: hej ty bartek Autor: ~onyx [89.73.151.*]
    j.w
  • Re: hej ty bartek Autor: ~arczito [89.75.80.*]
    Zadne ubieranie, zadne spadamy. Ja tylko slucham analiz technicznych i jeszcze nie mam zdania o nich. Ale "marudzenie" analityka czy ADX ma sens- o dziwo od niedawna wykresy zaczynaja odzwierciedlac obecna sytuacje i wartosc akcji. Sam sie bawie na miraculum od jakiegos kwartalu a od ponad zlotowki tu jestem i w czwartek sie ustawilem kolejny raz na sprzedaz po 47- co bylo wg mnie malo mozliwe, ze mi wejdzie- kiedys bym wyczekal az chwilke urosnie i zaraz o 3-5gr sie zwali, ale... tym razem biore pod uwage ich opinie i z prowizyjna strata szybko wskoczylem spowrotem.
[x]
MIRACULUM -1,61% 0,61 2026-05-13 15:36:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.