och, ale Pani Prezes pięknie bryluje w mediach, odnoszę wrażenie że za każdym razem jak się pojawia na wizji to jest trochę "większa" taka pulchniejsza ;)
a tak poza tym to się zastanawiam czy to nie jest sypanie, po co sie pokazywać w tv i roztaczać wizje skoro musza dokupić akcji, czyli co? zachęcamy drobnych teraz do kupna z my później będziemy dobierać jak cena wzrośnie? trochę bez sensu
Misiu jak nie masz akcji,bo tak sądze po twojej wypowiedzi tom wypier...na inne wątki i siej tam ferment a nie wymyślaj swojej ideologii.Co ma być to zobaczymy ale wtedy to wszyscy będą mówić a nie mówiłem i będą się mądrzyć.
Obwiesiu - po konstrukcji Twojej wypowiedzi sądzę że jesteś typowym Obwiesiem - idź sobie sam pobiegaj, i jeżeli nie potrafisz podjąć merytorycznej dyskusji to zamiast kłapać dziobem wsadź go tam gdzie jego miejsce - przy butelce z tanim winem
Jeżeli kogoś "ubrano" po 49 i 50gr to chyba grubasów , którzy brali pojedyńczymi zleceniami po 100K Czyli, że to gawiedź ubrała grubasów, tyle,że na ubieranie grubasów to gawiedzi na zbyt długo "materiału nie starczy.
Chciałbyś... gruby zbierał, ale nie po to, żeby podbić kurs, tylko żeby go w najbliższym czasie zdołować i odkupić jescze więcej jeszcze niżej. TAK TU SIĘ GRA! I możesz śpiewać psalmy pochwalne dla spółki i pani prezeski, ale rzeczywistości nie zmienisz - poszło wczoraj trochę w górę, ktoś zgarnął mnóstwo akcji z rynku i wrócił na cenę otwarcia.
Jakby się ktoś nie podstawił na 0,48, to mielibyśmy piękną spadającą gwiazdę na wykresie! Ale i tak nie zmienia to faktu, że doszliśmy do górnej granicy kanału i się odbiliśmy!!!
Zadne ubieranie, zadne spadamy. Ja tylko slucham analiz technicznych i jeszcze nie mam zdania o nich. Ale "marudzenie" analityka czy ADX ma sens- o dziwo od niedawna wykresy zaczynaja odzwierciedlac obecna sytuacje i wartosc akcji. Sam sie bawie na miraculum od jakiegos kwartalu a od ponad zlotowki tu jestem i w czwartek sie ustawilem kolejny raz na sprzedaz po 47- co bylo wg mnie malo mozliwe, ze mi wejdzie- kiedys bym wyczekal az chwilke urosnie i zaraz o 3-5gr sie zwali, ale... tym razem biore pod uwage ich opinie i z prowizyjna strata szybko wskoczylem spowrotem.