Jestem prawnikiem z Gdańska, aktualnie przebywam w Tatrach. Wczoraj z kancelarii dostałem pilny telefon właśnie dotyczący szacher-macher jaki tu ma miejsce. Dla mnie szans nie ma żadnych na ratunek, a taksa wynosi 500 tys. za dla kancelarii za stworzenie dokumentacji wstecznej i opis. Wiem, że dzwonią po wszystkich znanych i to z ich informacji wynika, że są obserwowani - będą prawie na pewno wykluczeni.
Uważajcie Panowie bardzo, K.
Dla mnie szans nie ma żadnych na ratunek, a taksa wynosi 500 tys. za dla kancelarii za stworzenie dokumentacji wstecznej i opis. Wiem, że dzwonią po wszystkich znanych i to z ich informacji wynika, że są obserwowani - będą prawie na pewno wykluczeni.
Uważajcie Panowie bardzo, K.
Nie bardzo rozumiem te zdania , co to ma być za dokumentacja wsteczna za 500 tys?Kto tyle płaci, prezes Nalepa?Za sporządzenie kwitów do tyłu?I kto kogo obserwuje?Prezesa czy spółkę?
tyle z tego naganiania wyszlo....
jakos nie zawiesili obrotow, kurs nie spadl na 2, 3 gr,
zarzadu nie zamkneli............ rehabilitacja dziala........ jakas spolka S2 sie znalazla w krs,
a biedny leszcz z ulicy wszystko co mial wywalil ze strata, bo mialo byc przeciez pod 1 gr ;)
i jak przyjdzie odbicie, zbierze z powrotem za 7 albo 8.......
a odbicie tuż tuż....
batoniki do 10 gr znikną w pare minut jak przyjdzie czas