Gratulacje Panie - oby do zobaczenia w sądzie :-)
zobaczcie Pana Jacka K. jak się wije ....
http://wideo.pb.pl/najnowsze/347/ireneusz-krol-malina-w-kategorii-przedsiebiorca/?a=1
zatem - co robimy z tym gównem ???
proszę o niepisanie porad typu kup sobie, ale się dałeś - to nie do tych osób kieruję pytanie.
pzdr
sprawa jest wygrana ale jak widzę wasz słomiany zapał to też mi sie odechciewa. Po pierwsze należałoby złożyc wizytę samemu prezesowi z postulatami zadosć uczynienia na zasadzie polubownym a w przeciwnym wypadku przedstawić mu pozew o odszkodowanie które zgodnie z ksh należy sie jak psu zupa. Jesli ktoś chce odzyskać pieniądze proponuje spotkać się w katowicach i po prostu tam iść.
Dnia 2012-01-18 o godz. 21:49 ~gem napisał(a):
> sprawa jest wygrana ale jak widzę wasz słomiany zapał to
> też mi sie odechciewa. Po pierwsze należałoby złożyc wizytę
> samemu prezesowi z postulatami zadosć uczynienia na
> zasadzie polubownym a w przeciwnym wypadku przedstawić mu
> pozew o odszkodowanie które zgodnie z ksh należy sie jak
> psu zupa. Jesli ktoś chce odzyskać pieniądze proponuje
> spotkać się w katowicach i po prostu tam iść.
prezes to człowiek bez honoru ,żądajmy wyjaśnień dzwońcie do spółki i do tvn
ja zadzwonię czym więcej nacisków tym większa szansa że się dowiemy co jest grane
od 3 lat same kłamstwa
jestem za złożeniem pozwu zbiorowego za wprowadzenie nas w błąd i za działanie na szkodę inwestorów indywidualnych
każdy jest za ale nic z tego nie wynika, zadnych konkretów. Nikt nie chce po prostu jechać do siedziby krola.......i dowiedzieć się wszystkiego na miejscu o trybie odszkodowania, kiedy sąd zatwierdzi prawomocny wyrok itp itd
tez jestem za i w piatek składam królowi wizyte w siedziebie , tylko ciekawe czy mnie przyjmie, jak ktos by chciał to nie ma problemu, umawiamy si ena konkretna godzine i wchodzimy,