• Co za dramat Autor: ~kch [75.184.99.*]
    szeroki rynek UP... tu nawet nie trzeba zagladac....
  • Re: Co za dramat Autor: ~popolniony-dramat [95.41.153.*]
    Dla wszystkich może to dramat, ale dla tego "specjalisty" , co na końcu dzis kupił 200sz. obniżając kurs o 8%, to jest to , w to graj!. Gostek (emerycik, czy studencik, z dużą ilościa wolnego czasu) bawił sie jak zabawka, wystawiając ciągle 111 szt , coraz niżej. Wreszcie zablokował notowania.

Matko Ty moja Boska,, skąd tu tacy się wzieli. Gostku, zgraj jescze dziś za 3 zł w totka, to choc może `12 mln. wygrasz, a nie walczyć cały dzien o 12 groszy na 200 szt.
    Jakubasa zniosę, kiepski zarząd też, ale cos takiego, to mnie przyprawia o takie mdłości, ze najlepszy zawór produkowany przez Polną Sa by ich nie "zatkał".
    Gościu, weź sobie urlop, choc parę dni, proszę Cię! Bo będziesz mnie miał na sumieniu.
  • Gostek!!!!! Takie numery może robić tylko Jethro-Tull i Volter Autor: ~nieudacznik [83.6.60.*]
    Tylko oni mają dużą ilość wolnego czasu i pieniądze z wezwania.

• Re: Gostek!!!!! Takie numery może robić tylko Jethro-Tull i Volter Autor: ~para-pol [95.41.153.*]
    Też tak sadzeę, ze to Jethro , Volter i jeszcze parę nickow w jednym. On jest oficerem, więc na służbie ma dużo czasu na stawianie dzisiątków zleceń.

Tylko dlaczego zapomniał wyciągnąć kursu spowrotem na 10,49.

Taki spadek, jeszcze się Jakubas zainteresuje i podbije na 11 zeta!
  • Jethro-Tull & Volter = Jakubas więc będzie BIDA. Autor: ~Izabela [83.6.88.*]
    Na podbitkę to można liczyć jak się ponownie pojawią na forum. Tym forum.
  • Re: Co za dramat Autor: ~pan-JZ [77.113.139.*]
    Ale ruch, para buch, Newag myk
    Polna pyk, a mennica, królewica,
    daje kasę więc, się pasę
    i mi nie trza, by tu szła,
    Polna w górę!
  • Re: Co za dramat Autor: ~pol-bida [46.169.47.*]
    Wejście do wyższej ligi, budowa grupy kapitałowej i wzrost wartości akcji. To cytat z pana Jakubasa, który tymi słowami 1 października 2010r., nakresli l zadania dla nowego prezesa zarządu.
    Przetrzymałem akcje, gdżz uwierzyłem panu Jkaubasowi. I co z tego mam?

Wyższa liga? gdzie to jest? Na orliku w Przemyślu
    Grupa kapitałowa? Kolejna nieudana próba?

Wzrost wartosci akcji? W kieszeni Jakubasa

No i co z tym wszystkim zrobić?
  • Re: Co za dramat Autor: ~Polleszcz [79.191.98.*]
    Zrealizować zyski.
  • Re: Co za dramat Autor: ~Bida [31.174.76.*]
    Gdzie kubuś tam bida.
    Kondolencje...
  • Re: Co za dramat Autor: ~wasz-elektrotechnik [77.113.209.*]
    Ten tydzien decydujący dla kierunku i poziomu notowań Polnej Sa !
  • Re: Co za dramat Autor: ~zakochany [77.112.243.*]
    KOcham Cie POLNA SA .
  • To tylko miłość. Autor: ~POLNA SA [83.22.135.*]
    Też Cię kocham . Teraz to Ty możesz mnie wyd.....mać jak jak Ciebie do tej pory.
  • Re: To tylko miłość. Autor: ~manio-banio [95.40.86.*]
    Ja tam nie chcę nikogo wy...mać. Ja chcę od zarządu i głównego akcjonariusz usłyszeć o planach na 2012r. No i co tam w negocjacjach w sprawie Archimedesa?
    Archimedes to nie firma zbrojeniowa, więc ta tajemnica jest śmieszna, tym bardziej, ze tylko 3 oferentów dopuszczono, więc każdy chyba wie, co u dwóch pozostałych się dzieje i co oferuja dla MSP.

A tu ciągle tajemnice, a akcji nikt ostatnio nie kupuje. ale też nie sprzedaje. Czemu i komu ten brak informacji więc służy?
  • Re: To tylko miłość. Autor: ~Tajniak [83.29.77.*]
    A po co Ci to wiedzieć? Jak masz więcej niż 111 sztuk, to będziesz miał problem się tego pozbyć.
  • Re: Co za dramat Autor: ~kris b [83.21.208.*]
    wspolczuje tutaj wszystkim-zal patrzec na notowania.to samo na energopolu.piene miano spolki giedowej
[x]
POLNA -1,08% 16,00 2017-11-27 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.