Dla wszystkich może to dramat, ale dla tego "specjalisty" , co na końcu dzis kupił 200sz. obniżając kurs o 8%, to jest to , w to graj!. Gostek (emerycik, czy studencik, z dużą ilościa wolnego czasu) bawił sie jak zabawka, wystawiając ciągle 111 szt , coraz niżej. Wreszcie zablokował notowania.
Matko Ty moja Boska,, skąd tu tacy się wzieli. Gostku, zgraj jescze dziś za 3 zł w totka, to choc może `12 mln. wygrasz, a nie walczyć cały dzien o 12 groszy na 200 szt.
Jakubasa zniosę, kiepski zarząd też, ale cos takiego, to mnie przyprawia o takie mdłości, ze najlepszy zawór produkowany przez Polną Sa by ich nie "zatkał".
Gościu, weź sobie urlop, choc parę dni, proszę Cię! Bo będziesz mnie miał na sumieniu.
Wejście do wyższej ligi, budowa grupy kapitałowej i wzrost wartości akcji. To cytat z pana Jakubasa, który tymi słowami 1 października 2010r., nakresli l zadania dla nowego prezesa zarządu.
Przetrzymałem akcje, gdżz uwierzyłem panu Jkaubasowi. I co z tego mam?
Wyższa liga? gdzie to jest? Na orliku w Przemyślu
Grupa kapitałowa? Kolejna nieudana próba?
Ja tam nie chcę nikogo wy...mać. Ja chcę od zarządu i głównego akcjonariusz usłyszeć o planach na 2012r. No i co tam w negocjacjach w sprawie Archimedesa?
Archimedes to nie firma zbrojeniowa, więc ta tajemnica jest śmieszna, tym bardziej, ze tylko 3 oferentów dopuszczono, więc każdy chyba wie, co u dwóch pozostałych się dzieje i co oferuja dla MSP.
A tu ciągle tajemnice, a akcji nikt ostatnio nie kupuje. ale też nie sprzedaje. Czemu i komu ten brak informacji więc służy?