• A dzisiaj w co gramy? Autor: ~eskulap [212.67.134.*]
    Siedzenie w fotelu już mnie znudziło.
  • Re: A dzisiaj w co gramy? Autor: ~kulkofan [89.77.1.*]
    najwyraźniej od kilku lat w kulki... i końca nie widać.
  • Re: A dzisiaj w co gramy? Autor: ~eskulap [212.67.134.*]
    W końcu im też się znudzi i poszybuje.
    Zobacz jak niewielu nas zostało-będzie git.
    Ciekawe jak zamkną dzisiaj, wczoraj podbitka, dzisiaj dołowanie?
  • Re: A dzisiaj w co gramy? Autor: ~sgn [89.76.41.*]
    korekta na 0,5 zł ?
    to nie jest zła wiadomość
  • Re: A dzisiaj w co gramy? Autor: ~qw [79.184.101.*]
    zadna korekta czy inne pierdoly .. po prostu dzis ktos kto kupil po 75 groszy zalozmy oddaje po 80 z zyskiem ..ale wtedy ktos kto kupil po 65 groszy mowi ja moge oddac grosz taniej ... i sie tak licytuja az w koncu obaj zaczna oddawac za mniej niz by chcieli .. bo nie chca czekac kilka tugodni na zysk ktory moze byc a moze nie ..
  • Re: A dzisiaj w co gramy? Autor: ~maklermk [178.73.63.*]
    to sugerowałem kilka dni temu - z drugiej strony to okazja dla tych, co wezmą po 80 gr i wywalą po 1 PLN; ważne są jednak obroty, bo wskazują na liczbę wymienianych akcji - 3,5 bańki, nawet rozłożone, dadzą o sobie znać - obecnie było to w sumie od 45 gr jakieś pół bańki czystego skupowania, czyli malutko; radzę dać sobie na wstrzymanie i poczekać do 1,4 , 1,5 - a nóż się ktoś poza zarządem przyczepi i będziemy mieli ruch większy, niż się spodziewamy...
  • Re: A dzisiaj w co gramy? Autor: ~qw [79.184.101.*]
    warto wziasc na wstrzymanie ..jedyne grubasy tu to zarzad .. a oni nie beda wyrzuca po 1 zl .. idm ..wyciagnal skupem swoj kurs z okolic 1,20 na 1,45 ... a mysle ze jeszcze pociagna to wyzej ..poza tym wydaje sie ze mimo wszytko juz teraz ktos probuje kurs utrzymac przy 80 groszach ..no nic we wtroek sie okaze jak idm zacznie dzialac co z tego wyniknie ... mysle ze koniec stycznia da juz pierwsze odpowiedzi
  • Re: A dzisiaj w co gramy? Autor: ~Exer [83.31.51.*]
    moim zdaniem zarządowi nie będzie śpieszyło się ze skupem będą skubać frajerów po 20-40K akcji dziennie i nigdzie daleko nie wzrośniemy 1.1-1.2 to maks i to w miesięcznej perspektywie czasu, na więcej absolutnie niema co liczyć.
    gdyby się spieszyli to kurs poszybowałby na 10 zł,
    dla nich nie ma sensu (znaczenia) skupować w tej cenie, bo max założony jest na 2 ml akcji - co daje, jak słusznie kolega wyliczył, jakieś 1,7 za akcję przy kwocie 3,5 - na chłopski rozum kurs musi zatem choć na chwilę polecieć w te okolice i wyżej... ja dobieram
    Jak wezmą sporo poniżej wyliczonej kwoty, to resztę będą mogli dobrać choćby i po 3 zł. Tu może być naprawdę wesoło.
  • Re: A dzisiaj w co gramy? Autor: ninjaa [95.160.223.*]
    trzymać akcyjki i nie panikować.
    kupować, kupować - jest wesoło....
  • Re: A dzisiaj w co gramy? Autor: ~egzorcysta [188.225.179.*]
    malinowy gzie sie podziewasz ja siedze w izraelu i w jordani na objazdowce ceny trzy razy jak w kraju araby siedza w getcie mieszkanie w jerozolimie najtansze milion dolcow tu zyje tylko bogaty zydekowilem ci ze zarobimy na indie nepal to nie wierzyles uklony
    Zaczynasz mnie intrygować, jeżeli tak może powiedzieć mężczyzna typ hetero o drugim mężczyźnie. Opisujesz jak pięknie i często zwiedzasz świat, można wiedzieć jakim cudem cię na to stać, ile masz lat, status społeczny, cywilny ile dzieci i w ogóle. Chyba nie odpiszesz mi, że skoro nazywasz się egzorcysta, jesteś księdzem, podobnie jak ja nie jestem lekarzem.
  • Re: A dzisiaj w co gramy? Autor: ~Qaq [217.144.220.*]
    Przepraszam, że się wtrącam, ale nie mogę oprzeć się wrażeniu, że pan Egzorcysta pracuje w biurze podróży i nagania na wycieczki ;)
    Będąc anonimowym można sobie pozwolić, tylko po co. Dowartościowanie się, leczenie kompleksów, a może krzyk rozpaczy.
  • Re: A dzisiaj w co gramy? Autor: ~rekin [79.184.127.*]
    Bardzo mi się podoba wykres - sygnał kupna , wynika z tego ze wolną droge ma na 1.50 zł do końca stycznia. Pozdrawiam.
  • Re: A dzisiaj w co gramy? Autor: ~egzorcysta [188.225.179.*]
    panie eskulap siedze w biurze bos we wroclawiu to nie taki anonimowy mona zadzwonic i sprawdzic albo do mnie tel na stronie www.egzorcysci.prv.pl nie ksiadz 2 dzieci 63 lata co wygram to lece w swiat malinowy dostal kilka fotek moge przeslac ze s wiata dajcie adresy na www.kolasz1malpatlem,pl nie wiem gdzie w izraelu jest znaczek malpa strona markm nie czynna latam tylko z wygranych mam jeszcz
    cze agrome na new conekt i bgz
    W takim razie przepraszam za atak, zazdroszczę wiedzy lub szczęście do rynków kapitałowych. Powiem szczerze, nie straciłem na giełdzie, ale za mało zyskuję żeby był to sposób na życie.Też bym tak chciał korzystać z życia ale nie potrafię, giełda nerwy i zdrowie zżarła. Pozdrawiam, a przy okazji wie Pan co z misiem, trochę mi go brakuje tu.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.30.245.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
NTTSYSTEM 1,32% 11,50 2026-05-14 09:20:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.