wątpię ,tak jak pisałem w innych postach, możliwa jest tutaj strategia odkupu spowrotem akcji sprzedanych dla wykazania straty.Ale na bananowej wszystko może się wydażyć wystarczy mieć kilka kilo by ruszyć w każdą stronę
moje przypuszczenia chyba mają sens,zaczęło się coś dziać,zapraszam do merytorycznej dyskusji,może razem dojdziemy do sukcesu na tej spółce no i oczywiście zysku czego Wszystkim życzę
A dlaczegp właściwie za darmo nie dostawać tych akcji...Wszag z tego papiera podobnie jak i z większości innych bardzo wartościowych papiwrów na GPW akcjonariusze nie otzymali ani grosza-typowe łańcuszki i piramidki- które jak się posypią to spadają co najmniej 10-krotnie...AKCJE to jest jedno wielkie oszustwo- gdyby ludzie piszący o giełdzie i publicyści byli uczciwi ii prawdomówni ostrzegaliby przed tym już od wielu lat a nie naganiali..
Oczywiście, że tak. Mam znajomego, który współpracuje z jedną z giełdowych spółek budowlanych jako podwykonawca. Rozmawiał z właścicielem tej spółki osobiście na temat kursu akcji, których notowania runęły w dół. Konkluzja tej rozmowy jest jedna: bieżący kurs nic ich nie obchodzi - zebrali pieniądze z emisji a dzieci niech się bawią wirtualnymi papierkami.