nie dajcie się odleszczyć audiQ7/hurtowi. Według mnie nie będzie upadłości likwidacyjnej a układowa. Obniżyli kurs kilkoma tysiącami, teraz zbierają koszyczek po 6 gr i ktoś to później sprzątnie. Taniej nie odkupicie. W przypadku większych spółek, Sąd decyduje o ogłoszeniu upadłości po zasięgnięciu opinii biegłego badającego stan przedsiębiorstwa i spółka pewnie ma już tę opinię. Skoro nikt nie wali akcji w rynek, to opinia nie jest zła (myślę, że potwierdza możliwość układu) i są duże szanse na postanowienie o ogłoszeniu upadłości układowej. Proponuje zachować zimną krew, wkrótce wszystko się wyjaśni.
I tak właśnie niektórzy oddali po 5 groszy, wielu po 6 i po 7, jeszcze więcej po 8 i po 9.....itd i będą oddawać z zyskiem 1 grosz jak można 20 groszy i więcej.
pisałeś kiedyś, że na podbitce przy 10 gr sprzedasz to zapytałem prowokacyjnie ale zdaję sobie sprawę, że włożyłeś zbyt dużo wysiłku by tak szybko wychodzić. Tylko Ci co posłuchali się kiedyś Ciebie wyszli za szybko:)
liczy sie tylko moj interes!!! nie obchodzi mnie co kto dlaczego po co...wiem ze zrobie tu interes swojego zycia!!!!!!!!!!! wyspij sie, dobranoc, bo jutro kolejny ciekawy dzien...