usuń to zlecenie to do 3zeta pogonię wszystko tak żeby zwalić na te 0,20groszy co jest już niżej, może jak zjedziemy na grosze to coś ruszy, nawet gdyby miało spadać to niech się jakiś obrót generuje a nie od pół roku marazm
2,50 przestawione na 2,20
nie o to mi chodziło,
do 3zeta pogonię dla satysfakcji że się zwali na te 20groszy ale po 2,2 nie mam ochoty i to 480sztuk.
bądź człowiek usuń to - ustawić sobie po Świętach te 2,2
jak zwalimy na grosze to wszyscy skorzystamy,
będzie można sobie trochę uśrednić
Glina, te 65 000 to typowe realizowanie straty, przeszło z jednej ręki do drugiej i wróciło.
12:13:01 3,13 -5,15 65000 6 TRANSAKCJA
12:10:12 3,10 -6,06 65000 5 TRANSAKCJA
Pocieszeniem jest fakt, że skoro je mają tzn. "zainwestowali" w to dużo pieniędzy. Więcej niż my wszyscy z forum razem wzięci. Jeśli będą chcieli wyjść to raczej zrobią podbitkę a nie będą oddawać za 0,XX-2,XX.
warta kilka razy więcej niż teraz. usuniesz element woli okradzenia mniejszościowych akcjonariuszy przez głównego akcjonariusza i bardzo szybko wycena wróci do właściwych poziomów. i taki przekaz powinien usłuszeć od inwestorów Anioła na WZA 30.12.2011. To dziwne ale często powiedzenie człowiekowi w oczy, przy świadkach "panie, pan jesteś oszust" bywa skuteczne. A już na pewno oszust przez długi czas traci spokojny sen czego panu Aniole (i Jaszczołtowi z Amerbrokers) z okazji świąt życzę, do czego, mam nadzieję, i koledzy inwestorzy się dołąćzają
s-blade, te zlecenia po 0,20 są moje, przyznaje się bez bicia:) Arkusz na K tak naprawdę stoi pusty, wystawili parę zleceń żeby wstydu nie było:) Za to na sprzedaży stały ukryciaki na TKO. Racja, niech zrobią groszówki to się uśredni.
oooooo pokazali że żyją , wreszcie jakiś obrót od ponad pół roku,
no jakoś mnie tym nie przejęli
Koledzy drobni, Apeluję do Wszystkich
pomóżmy samy sobie i doprowadźmy małymi obrotami do groszówek
zobaczycie, że się nam to opłaci, bo uśrednimy do takich poziomów że hoho
Przez to że są tutaj takiej małe obroty możemy jako drobni sobie pomóc
Coraz bardziej mi tu wszystko źle pachnie, że aż robi się ciekawie. Kolega Glina widze, że chyba prawdziwy glina. Jestem tylko ciekaw czy to była transakcja pozagiełdowa czy po prostu wyrzucony pakiet. Kto sprzedał, kto kupił? Przez ten pakiecik najwyższy obrót od debiutu.
Człowieku czy ty masz jakiekolwiek pojęcie o tym co to jest podatek giełdowy, na koniec roku to normalne. Może nawet ten gruby ustawił kurs w ciągu tygodnie, aby sobie przewali pakiety pod optymalizacje podatku.