• CHŁOP z MAZAUR Autor: ferdynand_z_niestepowa [81.219.83.*]
    witaj chłopie,

wprowadzając 'odrobinę' kultury na pronoxowym forum, pragnę stwierdzić (w tym miejscu głos mi drży a słowa trudno przeciskają się przez usta), że miałeś rację.

hihihi :)))

at kończy się na poziomie 0,10zł - stąd ustanowienie nowego minimum na 0,09zł jest nowym rozdziałem w nieznane, którego nie zamierzam poznać :)

teraz trochę bardziej żartobliwie. kghm i pronox stały się sobie naprawdę bliskie :) kto by przypuszczał, iż jeden i drugi podmiot, to ten sam akcjonariat :) mało, czytając forum kghm miałem przekonanie, że nie opuściłem forum pro a wręcz przeciwnie... wciąz w nim tkwie :)

idąc za sposobem dedukcji zbycha... skoro ten sam akcjonariat, to w obecnej chwili na pro wchodzi nowy inwestor w postaci skarbu państwa.

skoro at się skończyło, to na pro pojawiło się 'strzelanie'. w tej chwili można 'ustarzelić' jakikolwiek scenariusz, bowiem wszystko jest prawdopodobne. taka stara prawda, która wzięła się bodajże z petrolinvestu, mówi: że często przyszła 'górka' to poziom obecnego 'dołka'.

gdyby przyjąć tę tezę, to poziom 0,10zł wciąż jest wysoki. nie ustawiałbym się nawet przy 0,08zł - byłoby to swego rodzaju loterią. bardziej upatrywałbym poziom 0,05zł bowiem tu widziałbym szansę dla spekulantów 'ugrania' przyzwoitych %.

kto wie... jeśli rynek dotknie 0,05zł - wyprzedze go i ustawie się na 0,06zł i sprzedaż 0,09zł :)

pozdrawiam.

• TAK SIĘ DORADZA LESZCZOWI żeby oddał za darmo Autor: ~SOCJ [46.205.116.*]
    ferdynand_z_niestepowa

a wcześniej pisał kom CHŁOPA o iwelkim majątku PRONOXA żeby wzbudzic zaufanie tych co maja

TRZA BYĆ ostatnia hieną tak doradzać

gdzie wcześniej GRUBASY kupiły 40mil po 1zł
    ostatni sprzedaż 2mil po 0,20 --patrz na info ostatnie
  • Re: TAK SIĘ DORADZA LESZCZOWI żeby oddał za darmo Autor: ~Gosia [212.122.223.*]
    Ale grubas w przeciwieństwie do Ciebie to taka świnia że za swoje nie kupuje, coś jak TFI lub OFE oni też za swoje nie grają więc ich to wali!!!!!!!!
  • Re: TAK SIĘ DORADZA LESZCZOWI żeby oddał za darmo Autor: ferdynand_z_niestepowa [81.219.83.*]
    (wkleję tu to samo, żebyś nie skakał po wątkach ze zmiennymi IP)

oj, zbycho zbycho...

- pisałem róznież o przełamaniu wsparcia na poziomie 0,25zł że uruchomi armagedon (sprawdziło się)

- wskazałem wystopowanie zakresu spadku przy 0,10zł (sprawdziło się) - to był moment na ugranie parę % z odbicia

- próba konsolidacji na poziomie z obroną 0,13zł (legło w zgliszczach)

- podałem cenę przy której należy rozważyć zamknięcie pozycji - przebicie 0,10zł.
    poziom został przebity.

w inwestowaniu na gpw trzeba mieć 'żelazne' zasady, których nie powinno się forsować czy pozostwiać przypadkowi. lepiej nic nie zarobić aniżeli stracić, pamiętaj.

poziom 0,10zł został przebity - pokryło się to z moimi 'żelaznymi' zasadami, koniec.

mogę obserwować z boku, ale nie podejmuję ryzyka wstrzelenia się w inwestycję. po co?
    impuls mogący doprowadzić do powstania trendu w okresie średnioterminowym (w moim odczuciu) został zanegowany (pisałem o tym wcześniej).

na zakończenie. na gpw jest znacznie więcej podmiotów aniżeli pojedyńczy pronox.

powodzenia.
  • Re: CHŁOP z MAZAUR Autor: ~xxx [46.151.23.*]
    zludzenie obrony kursu na 0,10 jest, wymiana akcji i lapanie leszcza tez ale wszyscy czekaja na dole wiec podbitka techniczna tez bedzie.widac po kursie centa ze pronox bedzie sprzedany.ponawiam pytanie komu???Krol dba tylko o interesy wlasne i to cent potrzebuje kasy wiec ... bedzie 12 gr jeszcze a 2 gr to kupa kasy
  • Re: CHŁOP z MAZAUR Autor: ~koko [62.89.102.*]
    Może będzie, może nie. To ruleteczka. Czarne wygrywa, czerwone przegrywa.
  • Re: CHŁOP z MAZAUR Autor: ~szymxxx.xxx [77.114.122.*]
    słuchajcie co dalej z tym pronoxem, co robić
    A jak myślisz dziecino? Myśl dalej, spotkamy się niebawem i wtedy zaczniemy rozgrywkę.
    Kupiłeś teraz - umoczyłeś. I nie trzeba być wielkim znawcą, żeby to ujrzeć.
  • Re: CHŁOP z MAZAUR Autor: ~pap [193.19.122.*]
    Czarnoksężnik piep.....ie wróży z fusów !!!!!!!!!!
  • Re: CHŁOP z MAZAUR Autor: ~ufo [83.17.84.*]
    A Ty co robisz?
    Słuchajk jak dla mnie to możesz sobie nawet kupić kilka baniek po 0,1, a za miesąc i tak będziemy na 05, bo akcje muszą upchać i tyle
    ciekawe do ilu starczy wam pary
    zakładam że przy 0,06 oddacie wszystko razem ze zmoczonymi pampersami
  • Re: CHŁOP z MAZAUR Autor: ~bayokve [80.240.190.*]
    zasada jest tez taka że kurs wraca, więc cierpliowości życze
  • Re: CHŁOP z MAZAUR Autor: ~chłop z mazur [217.197.76.*]
    Czy widzisz, drogi Ferdynandzie, z kim nam tu przychodzi obcować...??

Zbycho już Ciebie ze mną zmiksował, zaraz podepnie pod nas innych i wyjdzie, że tu jedynym, kogo trzeba słuchać, jest zbysiowa rodzina IP...

Cóż, jakoś już się przyzwyczaiłem do tego, że mam tu rację. Ale miło jest słyszeć te słowa z twoich ust. Dziekuję.

Właśnie po takich zachowaniach widać klasę człowieka. Do tej pory pamiętam chyba 4 czy 5 osób, które mi tu podziękowały za rady, wzglednie przyznały po czasie rację. Ostatnio nawet Pako się przełamał. :)

Ale za to ile usłyszałem wulgaryzmów, wyzwisk i wymyśłonych historii na mój temat...

Osobny wątek możnaby z tego stworzyć.

BTW: zauważyłem, że moja osoba stała się tu bardziej popularna od samej spółki. Proponuję napisać do moderatora, niech utworzy w katalogu papierów wartościowych papier: CZM (Chłop z mazur). Co Wy na to? Będziemy sobie tam o mnie rozmwawiać...

Oczywiście, to był głupi żart prowadzącego.
  • POCZYTAJCIE CHŁOPA--to starszy samotny czlowiek --tu maże sobie pogadać Autor: ~zbycho- [83.6.206.*]
    USTAWIA DWA KOMPY i pisze do drugiej postaci;;; lub do zbycha i innych co sie mu próbuja przeciwstawić........

CZY JEST SENS TU ZAGLADAC ---BYC W TEATRZE CHŁOPA ???
  • Zbycho-Joda powiedział: Autor: ~chłop z mazur [217.197.76.*]
    Powinieneś raczej napisać:

Ustawia 2 mikropocitacze chłop, lecz moim 30 IP rady dać nie może. Dżedaj zwycięża zło, dobro i w warcaby oraz bierki też. A pronek, zaprawdę powiadam Wam, po złociszu śmigał będzie w przestworzach niebieskich i na GPW tyż.
  • Re: CHŁOP z MAZAUR Autor: ~regan [83.19.189.*]
    bedzie mielonka na 11-12 potem 14 do marca 17
  • Re: CHŁOP z MAZAUR Autor: ~uczciwy [86.181.152.*]
    Zgadzam się! Ale w marcu morze być już wyżej
  • Re: CHŁOP z MAZAUR Autor: ~uczciwy [86.181.152.*]
    Kij w mrowisku ;)
[x]
REGNON 22,41% 0,80 2020-09-30 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać