Moja teoria spiskowa:
Redukcja 85%! Bardzo dziwne.
To wygląda na jakąś grę głównych akcjonariuszy. Kamiński chciał skupu. WZA niby się na to zgodziło, ale pozostali de facto zablokowali sprzedaż akcji Kamińskiemu składając oferty sprzedaży, które spowodowały olbrzymią redukcję. Efekt - Kamiński został z akcjami.
To mi wygląda na taki "prztyczek w nos".
Podejrzewam również, że to Kamiński kupił wczoraj 10 tys. akcji aby podbić kurs istotny dla ceny sprzedaży i się przejechał, bo niewiele sprzedał.
Ale to wszystko tylko teoria spiskowa.
A tak na marginesie podejrzewałem taką zagrywkę na koniec dnia i sprzedałem wczoraj po 11.
kaminski i jakubas to wg mnie jedna druzyna
kompromitujace jest to ze na wza glosuje przeciw swojej uchwale buhahaha
moze ma rozdwojenie jazni
kursu bronil wczorja jakubas gdyz mial w tym najwiekszy interes
To wszystko w ogóle jest podejrzane - np. te komunikaty w nocy, kiedy ludzie już śpią. ŹLE TO WYGLĄDA! Ale być może komuś zależy na tym żeby tak to wyglądało.
zwlaszcza ze juz sam fakt ze skup byl w siedzibie multico jest podejrzany
teoretycznie mogl "drukowac" swoja oferte sprzedazy do 24.00 :)
jedyne co mi przychodzi do glowy to sprzedawal zeby w przypadku umorzenia akcji pla nie przekorczyc 50 %
moze jeszcze za wyanjecie przez multico sali, administracje i biuro pewnie multico wystawilo jakas astronomiczna FV i wyciagneli dodaktowo kase z polnej?
no tego sie nie dowiemy czy tak bylo
radze Wam przesiadajcie sie na rafako lub inne papieru, szkoda tu naszego czasu, pewnei beda znow wymysla n wersji skupu , a to z rynku bedzei szlo "od slupow" bo tak to niestety wygladalo powyzej 11 w X-XI
nasza perła chyba pierła
dziekujemy ci panie j
czekamy na art w parkiecie jak wytlumaczy swoje posuniecie co to niby chcial odkupic papiery od spolki, no i o niedowartosciowaniu itp
fajnie sie z kaminskim uzupelniaja w mydleniu oczu drobnicy, jaki to widza potencjal , a zaprzeczaja samym sobie
Jakubas pewnie myślał, że wszyscy sie rzucimy sprzedawać po 11 zł. Dlatego wystawił wszystko, co miał do sprzedaży, aby redukcja była jak największa! Jak tak można myśleć? To taka atrakcyjna cena panie Zbigniewie?
no bez przesady
przieciez w swojej siedziebie , w wawie to chyba widzial ile ofert lezy na dzienniku podawczym:) czyli
jak zwykel tylko jedna propozcja od kaminskiego, ktory przekonywalm nam ze kurs nei odzwierciela prawdziwej wartosci a sam wali w ramach OS w pazdzierniku 200 k, a wczoraj poprawil to co zbieral namietnie przez ostatie 2 m-ce