..........................czujesz coś w tyłku? Pytam, bo za tobą mądralo stoi twój towarzysz niedoli..... "hanys705". Ale co to? Jak to możliwe, że czujesz...... palec, skoro on ma rączki nad twoją głową? " ŁOŁ " ! To pewnie jakiś akrobata?!!! Teraz się zamieńcie. Ty stan z tyłu, niech i on poczuje, tylko wiesz......raczki trzymaj w górze. Tak wyobrażam sobie wasze WSPANIAŁE samopoczucie" inwestorki " Centka . Krętacz od trzech ponad lat robi wam w podobny sposób ........dobrze. Jesteście usatysfakcjonowani? Tak? Gratuluję! Niejaki " re "odszukał i zdobył się na przytoczenie moich wpisów sprzed wielu ,wielu miesięcy, a nawet lat. Poczytaj sobie jeden z drugim i zastanówcie się: co było lepsze, posłuchać mnie ( olka i balu też), czy odpisywać, tak ,jak to robiliście? Nie tylko wy zresztą. I kto wyszedł na ĆWICZONYCH ( przez Krętacza ) w okresie ponad 3 lat ..........giełdowych głupków? Proponuję : pośmiejmy się razem !!! Co,wam nie do śmiechu ? Oj! Współczuję!
Zygmuncie na pewno nie pierwszy,ty głupotę masz wrodzoną czy nabytą?Na tym forum jest trochę ludzi,którym nie zrobisz wody z mózgu jak radzyjek z Torunia.Jak tam twój WIG-20 ?Wylizałeś się już z ran? Jakoś nie ostrzegłeś ludzi,że tak pierdyknie.Co nie miał kto odczytać wykresów pajacu?
MOZE LICZYCIE NA DRZEWO A RACZEJ DRZEWA ZE IM DŁUZEJ BEDZIECIE CZEKAC ONE SIE TAK ROZROSNA ZE DROGE TIRA ZAGRODZA BU haha
PS
JAK MOZNA BYC ANALFABETA ''INWESTYCYJNYM'' WIDZAC ZE W KOMI ''TYLKO OGRODZENIE I DOSWIETLENIE '' ZOSTAŁO ZROBIONE BU haha A 70-120 MLN Z WYDRUKOWANYCH AKCJI NIE PRZYNIOSŁO EFEKTU
BA W CIAGU WASZEGO CZASU TU SPEDZONEGO ''FIRMA '' PRZYNIOSŁ ASTRATE POWTARZAM STRATE - 5O MILONÓW BU haha
2-3 GROSZE W DÓL I KWARTAŁ DŁUZEJ Z KOLEJNA STRATA ZBLIZA WAS DO KOLEJNEJ RESTRUKTURYZACJI TLKO PRZEZ KOGA ???????????..............BU haha
GEM ??
ireneusz,pajacu,a co straty mają wspólnego z igraniem kursem.Jago i Pronox obserwowałeś jak pisałem?Wam kozy pasać,a nie na forum pisać!Jak nie macie nic w głowie,to nie usiłujcie tego przelewać na papier,bo tam będą tylko litery i nic więcej
OJ hanys hanys , W/W SPOLKI BANKRUTY KTORE ODBIŁY BO MUSIAŁY BY UBRAC TAKICH LESZCZY JAK TY BU haha
TU WIDOCZNIE JUZ NIE MA W CO ZAWIELE UBIERAC BO FF OFICJALNE NA 92% A NA MIJ NOS MOZE BYC PRAWIE SETK ABU haha
PS
TO JAK W TAKIM KAWALE ZACHOWUJESZ SIE Z dejakotem .......
-MŁODY PRZESTEPACA ZOSTAJE SKAZANY NA ODSIADKE ...
-WUJ JAKO STARY WYGA USWIADAMIA MLODEGO ZEBY WTRAKCJIE KOMPANIA POD PRYSZNICEM NIGDY SIE NEI SCHYLAŁ PO MYDŁO I GO PRZESTRZEGAŁ
-W KONCU MLODY TRAFIŁ ZA KRATKI I PIERWSZA KOMPIEL PRZESTRZEGA ZASAD WUJA , DRUGA RÓWNIE I TAK CHWILE TO TRWAŁO AZ STRACIŁ CZUJNOASC
-PEWNEGO FERALNEGO DNIA MŁODEMU MYDŁO SPADŁO NA ZIEMIE I SIE SCHYLIŁ I NAGLE POCZUŁ PARCIE Z TYŁU ......
''KOLEGA'' Z PAKI PYTA SI EMŁODEGO CZY WOLE ZE SLINA CZY BEZ ???
MŁODY SIE ZASTANAWIA I MYSLI !!!!!! NA SŁUCHO BEDZIE PIEKŁO WIEC CHYBA LEPIEJ ZE SLINA
-ODPOWIADA MŁODY NAPIERAJCEMU Z TYŁO ZE WOLI ZE SLINA !!!!!
-WIEC KOLEGA ZACZAOŁ KRZYCZEC DO DRUGIEGO KOMPANA Z ODSIADKI O KSYWIE SLINA BY PRZYSZEDŁ I SIE DOŁACZYŁ ..........
BU haha
Za mną stoją fakty,za Tobą tylko bu haha.Zygmunt zaczął uczyć się polskiego i odpuścił giełdę,więc zrób nam grzeczność i idź w jego ślady.Nie przelewaj na razie na forum swoich wypocin,bo szkoda twojego czasu,a nauka czeka.
JA GŁUPI TO CO POWIESZ O SOBIE KMIOCIE BU haha
PS
RAZ ZE GOŁODUPIEC Z CIEBEI A DWA ZE STOISZ PO PACHY W GŁOWNIE I MÓWISZ ZE CI DOBRZE
JA NIE IWEM JAKIM ANALFABETA INWESTYCYJNYM TRZEBA BYC ZEBY MECZYC SIE MARZENIAM O WZROSTACH I ZE KTOS WIEKSZY FRAJER ZNAJDZIE SIE OD CIEBIE BU haha I TYM PODOBNYM
Nie ma straty dopóki jej nie zrealizujesz!
A ja nie mam zamiaru sprzedawać centka za 0,2 skoro go mam po 0, 35.
Sprzedam go znacznie wyżej niż kupiłem i mam taką jeszcze nadzieję.
A pieniądze zawsze gdzieś teraz " leżą" w czasach kryzysu.
No ale zwijam się bo tutaj nie widzę dla siebie miejsca. Zajrzę za jakiś czas. Czuć tutaj mało fajnymi ludźmi.
ps. IRENEUSZ - WIESZ W CZYM PRZEJAWIA SIĘ TWOJA GŁUPOTA?
Ano w tym że każdy kto nas czyta nie ma wątpliwości kto jest kim...
nIE WAZNE JAK TO MÓWIA .............
JAKI ZARZADZAJACA TAKI AKCJONARIAT I TAKIE FORUM BU haha
PS
ALE WPADNIJ NAPEWNO !!!!!!!!!!!!!!! PEWNIE PRZY NIECO INNYM POZIOMIE ALE TO CO PRZECIEZ MAMY CZAS !!!!!!!!!
A I Z TYM POZIOMEM NIEZLE SCHYCIŁES 0,35 BU haha CHYBA ZE MÓWISZ O SREDNIEJ OSIAGNIETEJ PRZEZ 1,5 ROKU U haha NO TO GRATULUJE ZBIC Z OKOLIC 0,7
ILE CIE TO KOSZTOWAŁ O I CZEMU NIE ZBIJASZ NIZEJ ???
................MYSLE ZE NIE MASZ KASY JAK WIEKSZOSC ALBO JUZ NIE WIERZYSZ A TO GRZECH BUhaha