• fasing Autor: ~zolo [212.244.210.*]
    przygotowanie do wystrzalu zapinac szelki dalej polecam kupno rajd czas zaczac pozdrawiam akcjonariuszy
  • Re: fasing Autor: krzysiekk2001 [192.198.151.*]
    popieram.
    W takim przypadku możemy dojść dość szybkko do 20, 25 lub 30.
    Jaki zasięg wzrostów obstawiacie?
  • Re: fasing Autor: ~icm [195.8.97.*]
    24 zł do końca roku .Atak na 30 zł po rocznych wynikach. Tylko ten syf w Eurokołchozie sieje niepewność.
  • Re: fasing Autor: ~ja [212.244.59.*]
    i marna płynność - ale dywidenda powinna być przyzwoita - nawet jak nie zarobimy na kursie akcji to powinni ładnie wypłacić - Karbon pewnie bedzie potrzebowała kasy.
  • Re: fasing Autor: ~kk Zgadza się [79.185.184.*]
    Tylko póki co to ostrożnie testuje siłę popytu ( 500 szt. na S po 17,20 ),to napewno sternika.
  • Re: fasing Autor: ~błysk [46.174.24.*]
    Nie wiem skąd ten optymizm. Fasing dobrze trzyma się ale do czasu. Jeżeli na szerokim rynku sytuacja się nie poprawi to pewnie dołek zaliczy. Obym się mylił.
  • Re: fasing Autor: ~Paweł [83.20.147.*]
    Co znaczy nowe info??
  • Re: fasing Autor: ~kk [79.185.176.*]
    Przy takiej ilości akcji jeden (czyt. kursowstrzymywacz) nie da rady ciągle blokować. Ostatnio dużo jemu podbierają, a odkupić nie jest w stanie. Może ktoś jemu i wrzuci,ale to są drobne ilości. Dziś w dogrywce testował podaż,zawiązał kilkoma akcjami po 17,19 zł ,swoje z sprzedaży zdjął (mógł obawiać się ) i czekał patrzył ,czy obcy ktoś wystawi na sprzedaż.
  • Re: fasing Autor: ~kk [79.185.189.*]
    Nikt nie kwapi sie tego INFO komentować. Nie jestem fachowcem,ale wg. mnie jest to informacja "pozytywna"?
  • Re: fasing Autor: ~Zamłodynaheroda [83.29.251.*]
    To jest informacja pozytywna.
    Żeby sprzedawać na Ukrainie to dobrze mieć tam przedstawicielstwo i swoich ludzi. Spółka jest po to żeby tworzyć możliwości sprzedaży. To dobrze świadczy o FSG, nie czekają biernie na zlecenia z Ukrainy tylko próbują wychodzić aktywnie na rynek. Oczekiwanie na targach na zlecenia teraz już nie wystarczy, jeśli nie ma przyczółka na miejscu i ludzi, którzy będą pozyskiwać zlecenia.
    W tym biznesie bez kontaktów i trzymania ręki na pulsie to nie ma szans na sprzedaż na wschodzie.
[x]
FASING 0,79% 12,80 2025-09-26 16:09:58
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.