• wezwanie Autor: ~gapcio [83.16.47.*]
    Proszę o odpowiedź , czy jak będzie aktywne wezwanie to jest opcja sprzedaży akcji
    Energopolu za pomocą biura mBanku, ponieważ nie mogę znaleźć opcji sprzedaży
    akcji na wezwanie. Jeśli nie ma to jak można sprzedać akcje kupione poprzez mBank
    w odpowiedzi na wezwanie. Dzięku z góry za pomoc laikowi
  • Re: wezwanie Autor: ~Looser [140.101.16.*]
    Operację przeprowadzasz kontaktując się bezpośrednio z mLinią. Ponieważ BRE obsługiwać będzie to wezwanie, nic więcej nie trzeba robić. Prowizja to 0,95%.
  • Re: wezwanie Autor: ~-gapcio [83.16.47.*]
    Dzięki za fachową i kompletną informację. Dziwię się tylko dlaczego nikt nie
    kupuje akcji po takiej cenie, ale to już inna bajka
  • Re: wezwanie Autor: ~chłop z gór [89.78.181.*]
    Ano, może dlatego nie kupują po tej cenie, ze jeżeli będzie dużo akcji do skupienia tznwięcej niż chcą to zrobią redukcje. Nie jest zagwarantowane, że wezmą wszystko od wszystkich. Jeżeli zrobią redukcje np. 75% to zresztą bujasz się już sam. Rozliczenie zpisów chyba 22 .12. a jaka będzie wtedy cena rynkowa? czy 5,50 a może 11.50? No cóż ryzyko zostaje i to zawsze.
  • Re: wezwanie Autor: ~pawel [212.180.168.*]
    prawie trafiłeś, kupili ode mnie około 20% papiera,
  • Re: wezwanie Autor: ~espe [83.28.93.*]
    ode mnie wzięli 18%
  • Re: wezwanie Autor: ~maciek [178.56.232.*]
    taka cisza tu na forum, więc może warto kupić i zgłosić się na wezwanie ?
  • Re: wezwanie Autor: ~Slowik [140.101.16.*]
    To teraz mozna tylko oczekiwac dalszego spadku w dol. Widac sile podazy. Biorac pod uwage skale redukcji, to o ile nie znajdzie sie strategiczny inwestor nie ma co liczyc na wzrosty.
  • Re: wezwanie Autor: ~zyta [80.55.110.*]
    czy można się spodziewać następnego wezwania ? A co zrobi Rafako?? Czy ktoś ma wiedze n/t temat ?
[x]
CNT 1,54% 13,20 2023-05-23 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.