panowie , wszystkie wasze wypowiedzi co do kursu to tylko przypuszczenia bez logicznego uzasadnienia . jednym słowem na dwoje babcia wróżyła ,albo wzrośnie albo
spadnie .pozdrawiam.
Zapakowałem na maksa za ponad 5 zeta -co teraz robić ? Sprzedać i odkupić po 1 zeta czy czekać na 21 zeta-czy dojdzie kiedyś do ceny emisyjnej wogóle ? Kto to wyceniał ? To jakis skandal jest !!!!!!
ja bym na Twoim miejscu sprzedał po cenie zakupu i poszukał zysków na innej spółce, ja już od 2 lat czekam aby spółka osiągnęła kwotę zakupu aby zrobić pqapa ale jakoś nie może osiągnąć,
Kiedyś kupiłem ace po 8 zeta potem był krach, patrzyłem jak kurs spada do... zeta ale powiedziałem sobie, że za tyle nie oddam nawet jakbym miał resztę stracić. Wtedy się uspokoiłem, emocje opadły zacząłem przyglądać się finansom spółki, zobaczyłem że spółka nie zanotowała wielkich strat podczas kryzysu i nic nie uzasadnia takiego spadku ceny akcji a że po każdym kryzysie rynek odbija to dotarło do mnie, że to nie katastrofa tylko rynek zrobił promocję. Dokupiłem więc akcje po zecie i z rok później sprzedałem średnio po 8 zeta z kawałkiem. Zrozumiałem wtedy, że to wiedza i zrozumienie sytuacji tworzy zysk bo pozwala kupić tanio i sprzedać drogo. Zamiast wypisywać na forum posty typu zwykłe ble, ble , ble bez żadnej treści lepiej poświęćcie ten czas na przeczytanie jakieś książki o inwestowaniu. Bez różnicy czy chcecie grać czy inwestować rynek sam Was nie nauczy, ewentualnie pozbawi Was pieniędzy. Zanim zacznie się tu regularnie zarabiać trzeba już wcześniej wiedzieć co z czym się je.
Piekny zarobek Gratulacje .Mam niedyskretne pytanko .Czy kase zaiwestowałes w inne akcyjki .Czy zaryzykowałes i wycofałes gotówke.Nic nie działo sie wkoło np pociete hamulce w samochodzie,lub zepsuty piec gazowy lub wonne gorzkie migdały w kominie O takich przypadkach pisał Newsweek Polska opisujac tajemnicze wypadki smierc izarobionych na GPW