• lecimy w kierunku 1zet Autor: ~aa [46.113.106.*]
    jw
  • Re: lecimy w kierunku 1zet Autor: ~Pepe [80.239.243.*]
    To koniec ace firma na d przepascia
  • Re: lecimy w kierunku 1zet Autor: ~acetonowiec [77.252.115.*]
    O 1 pln nie macie co marzyc, tak tanio nie kupicie, ale fakt spadnie do 4 pln a potem będzie bardzoooo wolno rosło (tak jest co roku),

O cenie debiutu niem co marzyć, optymizm carlosa tez nie pomoże.
  • Re: lecimy w kierunku 1zet Autor: ~józef [178.183.187.*]
    panowie , wszystkie wasze wypowiedzi co do kursu to tylko przypuszczenia bez logicznego uzasadnienia . jednym słowem na dwoje babcia wróżyła ,albo wzrośnie albo
    spadnie .pozdrawiam.
  • obroty! -ważne czytać Autor: ~Ferdek [83.26.236.*]
    ehehhehehe

21 złotych

• Re: lecimy w kierunku 1zet Autor: ~pacos [83.238.5.*]
    Zapakowałem na maksa za ponad 5 zeta -co teraz robić ? Sprzedać i odkupić po 1 zeta czy czekać na 21 zeta-czy dojdzie kiedyś do ceny emisyjnej wogóle ? Kto to wyceniał ? To jakis skandal jest !!!!!!
  • Re: lecimy w kierunku 1zet Autor: ~acetonowiec [77.252.115.*]
    ja bym na Twoim miejscu sprzedał po cenie zakupu i poszukał zysków na innej spółce, ja już od 2 lat czekam aby spółka osiągnęła kwotę zakupu aby zrobić pqapa ale jakoś nie może osiągnąć,

ACE = długoterminowe zamrożenie aktywów bez zysku
  • Re: lecimy w kierunku 1zet Autor: ~BB [178.183.187.*]
    Jak zbiją cenę na 2-3 zł. to pomyślą pewnie o nowej emisji / przykład bytom / wtedy cena
    akcji spadnie na grosze . MASAKRA .
  • Re: lecimy w kierunku 1zet Autor: ~cc [178.183.185.*]
    Racja .
  • Re: lecimy w kierunku 1zet Autor: ~asd [93.105.42.*]
    Kiedyś kupiłem ace po 8 zeta potem był krach, patrzyłem jak kurs spada do... zeta ale powiedziałem sobie, że za tyle nie oddam nawet jakbym miał resztę stracić. Wtedy się uspokoiłem, emocje opadły zacząłem przyglądać się finansom spółki, zobaczyłem że spółka nie zanotowała wielkich strat podczas kryzysu i nic nie uzasadnia takiego spadku ceny akcji a że po każdym kryzysie rynek odbija to dotarło do mnie, że to nie katastrofa tylko rynek zrobił promocję. Dokupiłem więc akcje po zecie i z rok później sprzedałem średnio po 8 zeta z kawałkiem. Zrozumiałem wtedy, że to wiedza i zrozumienie sytuacji tworzy zysk bo pozwala kupić tanio i sprzedać drogo. Zamiast wypisywać na forum posty typu zwykłe ble, ble , ble bez żadnej treści lepiej poświęćcie ten czas na przeczytanie jakieś książki o inwestowaniu. Bez różnicy czy chcecie grać czy inwestować rynek sam Was nie nauczy, ewentualnie pozbawi Was pieniędzy. Zanim zacznie się tu regularnie zarabiać trzeba już wcześniej wiedzieć co z czym się je.
  • Re: lecimy w kierunku 1zet Autor: ~ela [178.183.185.*]
    pytanie -ile jeszcze pozostało do upchnięcia akcji zanim wyskoczą z nową emisją .kolego odsyłam do spółki bytom - bez komentarza.
  • Re: lecimy w kierunku 1zet Autor: ~cc [178.183.185.*]
    do asd.niezły z ciebie mądrala . wiedza głęboka ?
  • Re: lecimy w kierunku 1zet Autor: ~czterdziestolatek [213.76.174.*]
    Piekny zarobek Gratulacje .Mam niedyskretne pytanko .Czy kase zaiwestowałes w inne akcyjki .Czy zaryzykowałes i wycofałes gotówke.Nic nie działo sie wkoło np pociete hamulce w samochodzie,lub zepsuty piec gazowy lub wonne gorzkie migdały w kominie O takich przypadkach pisał Newsweek Polska opisujac tajemnicze wypadki smierc izarobionych na GPW
  • Re: lecimy w kierunku 1zet Autor: ~realista [83.238.5.*]
    C/Z (P/E) 45,88
    C/Wk (P/Bv) 2,33

Przy takich wskaźnikach na tle rynku to może spaść na grosze.
[x]
ACE 0,18% 15,98 2015-12-22 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.