ludzie opamiętajcie się...przecież nie można inwestować w spółkę która polega na zarejestrowaniu działalności i tyle......Gdzie są PIT STOP Bary...niech Prezes nie wydaje kasy na wywiady w TV tylko inwestuje w to co naobiecywał gdyby nie stracił poważania wśród akcjonariuszy to już dawno nie musiałby podnosić wartości sółki wywiadami...teraz nikt mu nie wierzy!!!!!!!!!!!!!
koprowsky jesteś jakiś zdesperowany chyba i bzdury piszesz. To jest giedła i rządzi się ona swoimi prawami, nie takie akcje przerabiałem. Nie martw się o pit stop bary będą przed euro napewno. Spółka ma perspektywy i pod to trzeba kupować akcje. I nie obchodzi mnie to czy ktoś (czyt. Kościuszko) robi przekrety czy nie ja się podczepiłem pod ten pociąg i mam zamiar razem z preziem troche tu zarobić. To jest giełda chłopaku, jak masz jakieś żale tu wylewać to uciekaj w inne papiery i radze Ci nie obserwowac akcji tej spółki bo będziesz napewno żałował. Przy tej cenie akcji tu dyskusja jest zbędna. W drugim kwartale 2012 akcje będą droższe kilka razy - przypomne się;) Jutro idziemy za ciosem i pakujemy portfele:). Pozdrowienia dla akcjonariuszy Polskiego Jadła.
Wczorak Prezio tej s[olki mowil jkaby byl nawiedzony ze niby w tym roku zarobią 3 mln zł (nie ma szans) ORAZ ZE ICH WYTWORNIA JEST WARTA OK 45 MLN ZŁ !!!! (ludzie On chyba nie wie co mowi) 45 mln wytwornia do robienia kilku pierogow. A jak go redaktor zapytal o biznes plan to jakby nie wiedzial co to znaczy. Ubieranie w akcje trwa nadal a prezio i jego syn kolejne 25 mln akcji doprodukowali po 5 groszy po polaczeniu z firma uslugową. :-)
1.60 to na dzis normalna wartosc spolki , a przed euro 2012 biąrac pod uwage psychologie i przylaczenie sie spekuly wracamy na dawne poziomy z 2008(wtedy byl kryzys) 5-7zl .tyle sploleczka kosztowala podczas kryzysu teraz to darmo akcje daja hehe pozdr.
Kilka dni mocnych wzrostow pozniej powoli ale caly czas polnoc i rynek juz jest zainteresowany , przypomne jakie Krezus mial malutkie obroty a transakcje 1 na 2 h wystarczyl mocny wzrost i juz jest jak jest milionowe obroty itp itd.
przesłuchałem jeszcze raz występ prezesa w TV i on tam twierdzi, że rozwój Pit Stop Barów idzie w dobrze.........rany ludzie uciekajcie bo co będzie jak będzie szedł źle...?