Wyniki może i są rewelacyjne,ale specjalnego zainteresowania tym papierem to ja jak na razie nie widzę,niby nikt nie sprzedaje,ale też nikt nie kupuje,może mi ktoś wyjaśnić czemu to?
na portalu wnp.chwala pekaes za stala poprawe wynikow i to nawet na dzialalnosci operacyjnej i redukcje kosztow dzialalnosci.a w kasie spolki prawie 97 mln zl.o ''szejku znad wisly-kulczyku''szkoda gadac.a tymczasem naa gpw dno historyczne spolki
Kurs spadł przy jednej transakcji, niestety pekaes ma niedużą płynność, więc tak się stało. Mnie dziwi natomiast brak chętnych do kupowania przy takich cenach i sytuacji spółki. Jak pisałeś - C/WK jest śmieszna.
Wydaje mi się, że duża część inwestorów bierze pod uwagę zdarzenia jednorazowe stare w spółce, tymczasem pekaes wychodzi już i bez nich na plus, mając przy tym pełno gotówki.
No nic, to się nazywa chyba okazja - były już takie spółki zapomnianie, które potem wystrzeliwały...
chyba właśnoie zaczynają kupowac...kilka ostatnich sesji to obroty po 40-50 tyś. sztuk. Wygląda jakby ktoś kupował puki tanie.
Pytanie, które mnie nurtuje to czy ktoś sztucznie zaniża...a teraz trzyma (lub raczej stara się trzymac) kurs?