to samo widzę na JSW czy PZU itd...
głupota ludzka i strach ludzki nie mają granic
a jeśli tak to po co inwestujecie oszczędności życia?
włożyć w skarpetę albo na lokatę w banku.
przecież te spadki to celowe działanie, zwłaszcza przy tych poziomach
ja też mam i to sporo, po prostu trzeba czekać, zobacz jakie są śmieszne obroty od wielu tygodni, jak się już zabawa w dołowanie skończy to zacznie rosnąć, przecież nie może w nieskończoność kończyć się obrotami po 300-600 zł na dzień
a i amery też olali, bo wycofali Aniołę, którego rekomendowali poł roku temu po 12,5 wycofali z listy referencyjnej.Ten jąkaty gigant straszy w piaskownicy dziieci, taki z niego inwestor straaaaaategiczny. oszut i tyle. Ale numer mu się uda dopiero wtedy gdy uda się odkupić w okolicach 4 akcje które po chamsku wcisnał ludziom przesuwając z transzy od instytucjoanlnych do indywidualnych. więc niech czeka
i koniecznie napisz co ci oszust "z niesamowitymi wejściami w Beidronce" naopowiadał. To prostak źle życzący swoim akcjonariuszom. nawet się z tym nie kryje. jakieś trudne dzieciństwo czy do ASP go nie przyjęli że na akcjonariuszach odregowuje swoje frustracje. Ma jakiś problem i widać, że jest jakiś zblokowany ten nasz tygrys wielkopolskiego biznesu. Nawet głąb nie zauważył, że dzisiaj skończyła się bessa, i dalej ciśnie kurs.
nie ma gorszego szatana, jak się zrobi z chłopa pana. to idealnie pasuje do tej miernoty. niewesołych świąt i przeżycia zsumowanych wszystkich doznań jakie zafundował pan, panie prezesie swoim akcjonariuszom,
to niech spada, im szybciej tym lepiej,
przy takich obrotach to może i do grosza opaść
takie obroty nie mają większego znaczenia
jak się zacznie prawdziwy handel i będzie spadać to będziemy mogli tragizować
Testowałem TKO. I co ciekawe jak wystawiłem zlecenie kupna to zwiększając cenę to zaraz pojawiało się duże zlecenie sprzedaży zbijające cenę poniżej 4 zł. Później wszystko wracało do normy. Może się szykuje odpał i trwa zaniżanie? Więc trzeba byc cierpliwym.
Nie ma się co oszukiwać z tej pieczeni nic nie będzie - tu potrzeba jaj i charyzmy, a jak ktoś widział prezesa w cnbs to zwykły głab, który nawet nie ma zamiaru nic zrobić z obecnym stanem rzeczy. Nawet redaktor jaja sobie robił z kursu i przejęcia innej spółki. Jeżeli wig spadnie do 1600-1800p to tutaj 1,5-2zł to będzie dobra cena. Niestety trzeba pogodzić się ze stratą i zapomnieć całkowicie o tworze typu PBO Anioła, szkoda, że w Polsce można bezkarnie robić takie rzeczy(IPO-12,5)
Tu już tak naprawdę nie ma z czego spadać. Kto się miał wysypać to się wysypał dawno temu, od lewarowców się zaczęło. Teraz będzie trwać kiszonka aż do momentu aż na GPW zaczną się wzrosty albo od jakiegoś odpału. Ja zakopałem i zapomniałem bo na cięcie strat jest za późno. Pozdrawiam wytrwałych.
Dużo nie wtopiłem, nie brałem na IPO mam średnią 6,6 , myślę tylko na co się przerzucić, ponieważ jeszcze trochę kasy jest do uratowania, a inne spółki które spadły dość mocno mają po prostu większy potencjał do wzrostów, bo tutaj nawet jak kiedyś hossa przyjdzie to nie wierzę w powroty do poziomów nawet 7zł. A 12,5 to kwota z kosmosu. Nie chodziło mi także o zarobienie nie wiadomo ile. Zainwestowałem długoterminowo, po prostu źle zbadałem spółkę - za dużo oparłem się na prospekcie, który okazał się stekiem bzdur oraz na pochodzeniu PBO - wielkopolska, gdzie raczej oszustów nie ma, a interesy z poznaniakami robi się dobre. PBO jest wyjątkiem i jak widać nawet w wielkopolsce zdarzają się mendy. No i ten wywiad w cnbs - facet na mnie nie zrobił dobrego wrażenia.
Szkoda mi tych indywidualnych którzy uratowali d... Aniole a teraz dostają po d..., to się nazywa odpłacenie pięknym ... Przy okazji "pozdowienia" świąteczne dla Amerbrokers.
czytałem, mnie to ni mniej ni więcej przypomina spółki Krauzego, bardzo podobne działanie, emisja nowych akcji dziwnym spółką. A jak wiadomo u Krauzego wygląda to tak że jego spółki od lat tylko dół dół dół
to samo widzę na JSW czy PZU itd...
głupota ludzka i strach ludzki nie mają granic
a jeśli tak to po co inwestujecie oszczędności życia?
włożyć w skarpetę albo na lokatę w banku.
przecież te spadki to celowe działanie, zwłaszcza przy tych poziomach