• mediatel Autor: ~ddd111 [93.105.132.*]
    Czyzby
  • Re: mediatel Autor: ~XXX [83.25.142.*]
    wyjdzie wyjdzie
  • Re: mediatel Autor: ~badacz rynku [83.6.17.*]
    Horrendalna podwyżka usług hostingowych
  • Re: mediatel Autor: ~arr [82.146.242.*]
    czy to jest ten moment
  • Re: mediatel Autor: ~tytus 121 [89.126.27.*]
    możesz mi zapodać chociaż dwa argumenty-aktywa-wizje,cień czegokolwiek dlaczego miałbym kupić papiery mediatela?dlaczego miałby teraz odbić?serio pytam.
  • Re: mediatel Autor: ~rerer [83.25.184.*]
    magna łączy się ze Solorzem.....a dlaczego mediatel nie miałby byc wkomponowany w cyfrowy polsat??
  • Re: mediatel Autor: ~raptor [80.53.59.*]
    Potencjalnie Solo może być zainteresowany wieloma pomniejszymi spółkami choć oficjalnie dementuje takie informacje tyle że byłby skończonym idiotą gdyby zdradzał co planuje jeszcze kupić. Jest jeszcze spółka Suntech która technologicznie spina rozwój internetu LTE a która jeszcze jest poza imperium Cyfrowego Polsatu. Jak opadnie kurz na 06Magna to właśnie suntech może być w centrum zainteresowania. Poczekamy - zobaczymy.
    Dnia 2011-11-02 o godz. 08:58 ~tytus 121 napisał(a):
    > możesz mi zapodać chociaż dwa argumenty-aktywa-wizje,cień
    > czegokolwiek dlaczego miałbym kupić papiery
    > mediatela?dlaczego miałby teraz odbić?serio pytam.
    MOŻESZ MI ZAPODAĆ CHOCIAŻ DWA ARGUMENTY-AKTYWA-WIZJE,CIEŃ CZEGOKOLWIEK DLACZEGO MIAŁBYM... NIE SPRZEDAĆ(OSTATNIO) PAPIER MEDIATEL-A?...-PIĘĆ DYSZEK W KIESZENI.MOŻE BĘDĘ ŻAŁOWAŁ-MOGŁO BYĆ WĘCEJ...ALE SZCZERZE?KRZYWDY NIE MA.W DWA DNI?...POCHWĘ TRZEBA ZNAĆ.
  • Re: mediatel Autor: ~arr [82.146.242.*]
    i to jest jedyna nadzieja
  • Re: mediatel Autor: ~doremi [24.46.117.*]
    biore po 1.90 zl max
    rada?...poczekaj.narazie to wszystko na domysłach.chociać wcodzac wcześniej widziałem skubanie na zwiększonym wolumenie jak zazwyczaj to było wcześniej.zadaj sobie pytanie..komu można operd....ić tę ich platwormę?
  • Re: mediatel Autor: ~elektrim [83.11.93.*]
    cypryjska spółka posiada to więc możliwe że to już jest w rękach o których mówicie.W rękach które nie dadzą tylko biorą.
[x]
MEDIATEL 0,00% 0,74 2017-09-26 09:31:31
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.