Nie wiem jak długo jeszcze przyjdzie nam czekać,ale ja chwilami mam dość.Zakupiłam 300tys akcji po 11gr z myślą o jakimś wystrzale chociaż o 2 gr a tu nic.Kiszę pieniądze w spółce a inne rosną :( wycofać się teraz nie ma sensu,bo tylko tu mogę odrobić i zarobić ale jak długo jeszcze wytrzymamy ? wiem podobno trzepią leszczy :)))
w piatek przekonalem sie ze ktos wychodzi ze spolki ile tego jeszcze ma nie wiem. wazne ze nie chce doprowadzic do paniki. pewnie bedzie upychal po pare milionow przez kilka najblizszych tygodni.
No to witam w klubie - ja mam trochę więcej kupione po troche mniej i też czasem przeogromną ochotę wywalić to wszystko, ale... siedzę tu dalej i czekam na cud i spełnienie chociaż części tych obietnic, które usłyszałam przy zakupie tychże wspaniałych papierów wartościowych... ;)
miło mi,że nie jestem sama :) to bardzo nieludzkie cieszyć się,że ktoś też utopił kaskę, ale zawsze milej czekać w doborowym towarzystwie :) i mam wielką nadzieję wyplątać się z tej spółki bez straty jak będzie zobaczymy,spadać już za bardzo nie ma gdzie :)
hehe :) ja też się cieszę, że nie jestem tu osamotniona - bo tylko to póki co zostaje ;) na NVN ćwiczę cierpliwość i pohamowywanie morderczych instynktów - całkiem nieźle mi to już wychodzi - no i jeszcze wiarę w cuda trenuję jak na żadnej innej mojej spółce...dobrze będzie, bo nie może być inaczej - wszystko jest kwestią czasu, mam nadzieję ;) pozdrawiam!
a ja się dziwię po co żeście brali te akcje? przecież to chyba jasne, że jak się robi emisji pół alfabetu to podaż będzie gigantyczna ...
ja tam kupiłam po 2 gr i super byłoby sprzedać za 4, ale jak tak dalej kicha będzie to puszczę po 3 i też będzie dobrze :-)
a dlatego, że czasami życie jest bardziej skomplikowane niż tylko zgarnięcie papiera z giełdy ;) jak oddasz po 3 gr to odpadnie nam kolejna osoba, która nie jest zainteresowana wzrostem kursu powyżej pewnego pułapu i gitara :) nie zatrzymujemy - my trochę nie mamy wyjścia - dla Ciebie droga wolna :)
nie to, że nie jestem zainteresowana - jestem zainteresowana wzrostem jak najbardziej, tyle że nie mam takiego napięcia jak Wy i naprawdę głęboko współczuję, bo też siedzę na dwóch spólkach na których nie dość, że strata, to jeszcze oboty mizerne, więc nie ma zupełnie jak wyjść, więc łączę się w bólu. Tutaj jedyne co Wam mogę poradzić to uczestnictwo w najbliższym walnym i próba osobistej rozmowy. Chyba macie też jakieś telefony do ludzi od których kupowaliście te akcje, trzeba próbować wywierać presję :-)
ot, po prostu trafiła nam się trochę kiepska inwestycja i tyle - współczuję tych innych z mizernymi obrotami - może kiedyś się rozkręcą i dadzą zysk :) sama mam jeszcze taką jednę 'super' trafioną inwestycję... Co do walnego, jak najbardziej zgadzam się i nie zamierzam tym razem tak łatwo odpuścić... pozaformalne działania typu wywieranie presji niestety nie odnoszą skutku - władze ani główny akcjonariusz nie uważają za koniecze komunikować się z mniejszościowymi ani tym bardziej czegokolwiek im tłumaczyć. Poczekamy zobaczymy - ja daję sobie czas do końca roku.
Ja również posiadam. Najgorzej wnerwia mnie to że Pan Chmielewski oszukał tyle ludzi. Zapewniał że to będzie hit. A co jest Ponad rok trzyma pieniądze które mu powierzyłam i mam teraz akcje za 2grosze za które płaciłam po 10groszy. Także ponad rok i z 100tys zł mam20tys. I te zapewnienia. Dla mnie ten człowiek to ewidentny oszust. Niech się nachapie i włoży se w buty , będzie większy. Jak można byc tak wrednym człowiekiem?
Jakby był uczciwy to by zrobił tak że to co obiecał to by było ponieważ stac go na to.
Ale nie. On zamiast z noviana kupywac udziały w innych spółkach on kupuje przez swoje własne spółeczki rowing i te inne ventures. Noviana nadrukował tyle aby było co pchac w tłum. Ja straciłam nadzieje...
Zapomniałeam dodać że chwalą się tą tequilą mobile i eonetworks a tak naprawde to ile novian ma tam udziałów? 17% w runicom a ten runicom ma odpowiednio 11% i niecałe 5% w tych spółkach. Że tak powiem cały ch.... A chwalą się tymi paroma procentami że hej. Za to co robi Pan Chmielewski za nasze pieniądze? Otóż cały czas dokupuje poprzez swoje własnosciowe sólki np. Rowing czy Dyfryn to co ma jakąs wartosc. Ma już 70% w Runicom na własnosc i kontrole nad BPC.
DLACZEGO NIE KUPUJE POPRZEZ NOVIANA??????
Dlatego że sam chce się nachapac. A ta spółka służy tylko aby ją puszczac w tłum i wziąsc jeszcze pare groszy do jego kieszeni.
Złodziejstwo w biały dzień!
Witamy :) faktycznie nie wygląda to dobrze i więcej jest takich niezadowolonych osób - chwilami to sobie myślę, żeby może założyć porozumienie akcjonariuszy i wyrazić swoje niezadowolenie wprost do Pana Chmielewskiego albo jakimś stosownym pismem do Spółki...chociaż to i tak pewnie nic nie da, bo oni mają akcjonariat w d...e. Ehhhh, na drugi raz będę wiedziała od kogo już trzymać się z daleka - droga ta lekcja, nie ma co ;)
Włąśnie,że jak to określiłeś "same kobity tu siedzą" jest to bardzo nieprzewidywalna spółka :) mam jednak cichą nadzieję,że kiedyś ruszy ja przynajmniej nie mam zamiaru realizować tak wielkiej straty , znów zamkneła się na 2gr :((( Miłego wieczorka mimo wszystko życzę :)
mozna by, spolka jest bardzo niedowartosciowana. nakupic teraz po 3gr wywalic po 10 i mamy ponad 300% zysku. przeciez spolka ma sie swietnie, chwilowo zawalili kurs tymi nowymi akcjami ale jak widac juz sie uspokoilo, teraz powinnismy wrocic na 10-15gr.
Dobrze mówisz sama bym "uciekła gdzie pieprz rośnie" ale nie mogę udup... dużo kaski liczyłam na szybki wzrost jako Ibiza spółeczka nieraz dała zarobić :) teraz pozostaje tylko czekać może gruby się zlituje i poszybuje pod niebiosa :)
hej Bankier a Ty to juz na wszystkich spółkach naganiasz?
Ile Ci płaca za pisanie tych bzdur?
Nie słuchajcie tego goscia,to zwykły naganiacz.działa na wielu spółkach i wszedzie biadoli to samo.
Nie ładnie Panie Bankier,nie ładnie.
Jesli piszesz ze sprzedałes akcje to mam nadzieje ze juz tu sie nie pojawisz wiecej.