Veno ma samochód jak najbardziej realny, w przeciwieństwie do filmu kunika. Filmowcy zerkają a i owszem, by się nieźle pośmiac z naiwności wioski, hehehe
To jest właśnie prawdziwy inwestor!
Gra nie w oparciu o fakty czy informacje płynące z rynku, nie wie kompletnie o stanie w jakim spółka i film aktualnie się znajdują. Wyznacznikiem kursu dla niego jest ilość tzw. piesków na forum (chociaż to on szczeka najgłośniej).
Rzekomo im więcej szczekania tym kurs wyżej ( ale chyba nie dotyczy to viżyn - bo tu kurs to raczej kursk - głęboko na dnie ).
Może Marco błyśniesz i powiesz na jakim etapie jest superprodukcja?
No i o kursie coś napomknij - cztery nieomal lata nurkowania - jest jakaś nadzieja?
Wlej trochę miodu w serca innych utracjuszy!
Może masz jakieś tajemne infa?
Uchyl rąbka wiejskiego humoru!
hehe Panowie to warto będzie kupić, ale jak zaznaczył Marcos pod koniec 2013 roku nie wcześniej. Optyk zaczął odpal na pół roku przed premierą gry, także to samo będzie na vivie zarobi się, ale po co teraz kupowac jak na innych spółkach można te 500% ugrać i później pomnożyć to na visionie.Pozdrawiam
proponuje czytać ze zrozumieniem :)
jeśli ktoś teraz wychodzi z walora (ze stratą), to oznacza tylko jedno => nie szanuje własnego cashu...
zbudowanie mocnej grupy ktora wejdzie na szeroki nie trwa 5minut :)
marco... ktoś musi pracować żebyśmy mogli kupić taniej, więc nie przeszkadzajmy. poklepią, potuptają, obniżą kurs do odpowiedniego poziomu i uderzą. korzystaj z tego i nie dyskutuj. z patałachami się nie rozmawia. patałachów się podjudza aby robili swoją trudną robote. ja się nie będe schylał...:))
...i to jest irytujące, że na każde zdarzenie in minus oni posiadają metodę w odpowiedzi.
To, że ukrywają się za nickami nie zmienia postaci rzeczy, że są realnymi osobami poruszającymi się w społeczeństwie, o zgrozo, z jakże ograniczonym myśleniem.
Co do mnie już dawno przyznałem, że jestem tu spekulantem, który zarobił na ruchach ceny, nie zaś za sprawą genialnego wytworu spółki, który ogranicza się do zapisanej umowami ryzy papieru. To zbyt mało, by wyciągać ręce po pieniądze akcjonariuszy.
W tym rzecz, że to kupowanie "taniej" miało u was miejsce już na kilkunastu grolach - poczytaj forum.
Dlatego nie wyskakuj z takimi tekstami koleżko, bo to że okazaliście się inwestycyjnymi imbecylami stało się faktem już dawno!
Takimi imbecylami jak 4 x 4=444.Będziecie potem kacze syny kupować od Nas po 0,15 jak ostatnio,ynwestorki.
Hanys śmiesznoto!
Bierzesz razem z resztą mistrzów od 19 groli (albo i wyżej) i jeszcze próbujesz się odgryźć.
Żaden z was mistrzów inwestycji nie wie za to na jakim etapie jest (nie ma) film.
Pojawiacie się na forum i produkujecie dziesiątki postów a później piszecie że to naganiacze na spadki zaczęli.
Pełna żenada - ale ja to rozumiem - też wtapiam - ale na spółkach na których można odrobić a nie na równiach pochyłych.
ps. założę się że z Marco i Everestem (znaczy się Krisem, to znaczy Hausem tzn. ilu ich tam było) macie średnią poniżej 5 groszy isn't it?
Gratuluję wytrwałości swoją drogą i ślepej wiary.
W odróżnieniu od Was,ja tu postów nie zakładam,a ostatnim razem,kto się ośmieszył,przedszkolaki.Na razie to żenada Was się trzyma.Pa jak będę Wam znowu upychał po 0,15,mamlasy.
pojawiliśmy się tutaj spekulacyjnie i nie zamierzamy tego zmieniać.
a więc fundamenty nas nie ineresują, a zatem branża też nie.
więc skoro branża nas nie interesuje to twoje skromne wypowiedzi skromnego branżowca również nas nie interesują.
w zarabianiu pieniędzy na NC fundamenty nas nie interesują.
jedyne co nas interesuje to pieniądze. więc zachowaj swoje niedowartościowane ego branżowca przed ekranem komputera, bo nas to również nie interesuje. Zapamiętaj pieniądze nas interesują, hermetyczne pieniądze malutki..
Ha ha ha.
Bardzo przekonywujące haus - już widzę tą twoją wypłatę zainwestowaną w perłę kupę czasu temu po 19 groli i ten odpał nawet jeżeli filmu nie będzie.
Skąd się tacy biorą?
Dnia 2011-10-18 o godz. 22:09 ~jeans podróba napisał(a):
> a co nas branża interesuje??
pojawiliśmy się tutaj
> spekulacyjnie i nie zamierzamy tego zmieniać.
a więc
> fundamenty nas nie ineresują, a zatem branża też nie.
więc
> skoro branża nas nie interesuje to twoje skromne wypowiedzi
> skromnego branżowca również nas nie interesują.
w
> zarabianiu pieniędzy na NC fundamenty nas nie interesują.
> jedyne co nas interesuje to pieniądze. więc zachowaj swoje
> niedowartościowane ego branżowca przed ekranem komputera,
> bo nas to również nie interesuje. Zapamiętaj pieniądze nas
> interesują, hermetyczne pieniądze malutki..
Coooo ? To już przechodzi ludzkie pojęcie! A wypisywanie przez was całymi miesiącami bzdetów o budowaniu struktury kapitałowej przez visiona, o nabywaniu udziałów w niemieckim rynku produkcji tv, przedstawianie wyliczanki niejakiego endriu prawdziwego idiotyzmów o watrości i strukturze kapitału spółki rzekomo niezwykle prężnej :))) to nie było mamienie się fundamentami ?? A dzisiaj tu wszyscy nagle spekulanty prawdziwe, których intersuje kasa - bua ha ha ha ha , gnoje jesteście ze skarbonkowym kapitałem, nie spekulanci.