taka perelka wydawalo by sie, inwestycja w KOMI, umowy o dostarczanie energi.
dlaczego wiec spada?
kupilem po 20gr czy uda mi sie sprzedac po 22gr w tym roku?
ALE JESTESCIE ZAWISNI Z BÓLU BU haha
PS
PEWNIE ZE SPRZEDASZ PO 0,22 A POWIEM CI JAK TO BEDZIE
A WIEC ...........JAK BEDZIESZ AKTYWNY I MOCNO USREDNIAŁ JAK INNI TU PRZEGRANI TO SPOWODUJE ZE GNIOT IE UPADNIE A JAK NI EUPADNIE TO ZROBI SCALENIE AKCJI STOSUNKU : DO ILU NI EJESTEM WSTANIE PRZEWIDZIEC
.....WYBACZIE NIE WSZYSTKO WIEM BU haha
ALE WIARA MUSI BYC WAS BU haha
Bardzo dobre pytanie na ktore jest prosta odpowiedz Akcje spadają bo sprzedaz jest większa niz popyt.Obawiam sie ze 20 gr powoli macha ręką z portu .mam swoja teorię na temat kursu i sądzę ze w tym roku jest duza szansa na 12 -14 gr.Ci ktorzy kupowali 50 gr i wyzej sa straceni jak i ci ktorzy proboja usredniac w dól.Ta kasa nie wróci.W tej chwili przy bardzo salbym spadającym rynku granica 40 gr to jakies+ 150%..Te poziomy robia sie juz horendalnie wysokie a tak powoli opadało po 1 gr do czasu...Za wsze zadaje sobie to fundamentalne pytanie'Dlaczego to nie rosnie? i zaraz potem zaczyna spadać.to bardzo dobre pytanie.
nauka kosztuje ,Sam mam tego smiecia od 42 groszy tyle ze kupilem za grosze a kupilem za grosze bo w przeszlosci dosc pilnie sie uczylem.Byc moze sie jeszcze kiedys odkujesz.
ja tez ucze sie na CZP niewielkim kapitalem od ok. 0.6pln, i sie nie poddaje bo ciagle delikatnie dokupuje - czuje w kosciach ze nastapi ten wielki up wkrotce... bo juz prawie wszyscy zwatpili :)