--Co jest z tą szm...tą??
Ile do cholery może trwać konsolidacja i kiszenie ogóra??
Krew mnie zaleje jasna,i sie wysypie:))
I jeszcze ta cisza,grobowa,żyjecie???
--Chyba--Polatach miał racje,ta spółka to śmieć
zero zainteresowania,nie licząc kolesia który non stop skupuje
po jednej akcji,sam od siebie.
Czyli akcje tej firmy posiadam,ja i ten desperat,który jak widzę też ma dość.
A... i chyba ma je ten co z ukrytego,jakieś dwa miech temu
łykał p o 0,77gr.
Pozdrawiam i dajcie w końcu GŁOS!!
Ja tu ogólnie nie zainwestowałem i także nie to, żebym się z Ciebie wyśmiewał, ale obraz który przedstawiłeś mnie rozwalił :) będzie dobrze. A po ile wlazłeś?
--A po co pytasz,skoro nie inwestowałeś??
A tak w ogóle to dzięki za wpis i zainteresowanie(już nie jestem sam:D)
Średnia 0,62 nie jest tragicznie.
Wkurzam się bo wlazłem całym portfelem w NC,i stoję w miejscu
gdzie na W-20 grają i zarabiają:(
Na NC też są perełki,ale co z tego jak ja ich nie mam:(
Wiem że tu będzie dobrze,ale kiedy??
Pozdrawiam.
Koleszko
dzis pojawił sie komunikat o korekcie prognoz w gore
Spolka planuje ponad 1,2 mln zł zysku netto - patrząc na inne spolki z NC to stawia ich w czołówce firm /
wiec nie wiem czemu twierdzisz ze to taka szmata?
moze dlatego ze nie ma obrotow - a kurs spada sukcesyw;nie na smiesznych obrotach
historycznie na tej spolce juz sie dzialo... z kursem w gore?
w akcjonariacie sa dwa fundusze Biomed i SPQR - nie doczytalem zeby wychodzily z tej spolki
jak myslisz specjaliscie z fandow siedzieli by w szmacie????
wiecej pokory koleszko i zdroworozsadkowego myslenia
pozdrawiam wytwalych
--ryśku,wyczułem sarkazm w słowie "koleżka"jakim się do mnie odnosisz.
i duże wzburzenie na słowo szmata,jakim potraktowałem w/w spółkę(czyżbym
sprowokował człowieka z firmy?)
Co do spółki,rysio...to nie musisz mi udowadniać jej wartości.
Lubię trochę pogadać i zachęcić do dyskusji(jak widać udało się:))
A...niestety,czasami się wk..am,jak za długo się"kisi".
Pozdrawiam wszystkich:)
A tu w dzisiejszym PB króciutkie info o podniesieniu prognoz (co na razie na kurs się nie przełożyło):
http://pulsinwestora.pb.pl/2503856,59171,to-musisz-wiedziec-przed-sesja-na-gpw
Niestety,grają teraz na wigach,NC to zapomniana
(jak na razie)strefa.Martwi mnie że po euforii na głównym
tu niestety nie wrócą obroty,
Może się myle,ale niestety dobre wyniki spółki nie zawsze
idą w parze z wzrostem ceny akcji,a brak zainteresowania
przejawia się właśnie taką kiszonką:(
Pozdrawiam cierpliwych.
Zawarcie istotnego porozumienia o współpracy z Krajowym Instytutem Ubezpieczeń
Zarząd Spółki WDB Brokerzy Ubezpieczeniowi S.A. ("Emitent", "Spółka") informuje, że w dniu 27 października 2011 roku do spółki wpłynęło podpisane porozumienie o współpracy Emitenta z Krajowym Instytutem Ubezpieczeń (KIU). Przedmiotem porozumienia jest długookresowa współpraca w zakresie wspólnych przedsięwzięć gospodarczych i badawczych. Dzięki temu porozumieniu obie strony będą mogły realizować wspólnie wiele ciekawych projektów związanych bezpośrednio z rynkiem ubezpieczeń.
Przedmiotem takiej współpracy może być również wspólne zaangażowanie w rozwiązanie internetowe POLISOMAT24.pl, które jest obecnie na końcowym etapie tworzenia przez Spółkę powiązaną kapitałowo z Emitentem. Jednym z elementów tego projektu jest porównywarka ubezpieczeniowa, jednak zasadnicza funkcjonalność całego rozwiązania będzie różnić się od tych, które już są dostępne na rynku.
Krajowy Instytut Ubezpieczeń jest instytutem branżowym, służącym instytucjom, przedsiębiorstwom i organizacjom całego sektora finansowo - ubezpieczeniowego (zakładom ubezpieczeń, bankom, brokerom, agentom i doradcom ubezpieczeniowo -finansowym, aktuariuszom, likwidatorom szkód, dyspaszerom, sądom arbitrażowym, agencjom ratingowym).
KIU, poza działalnością na rzecz instytucji, organizacji i przedsiębiorstw sektora finansowo-ubezpieczeniowego, świadczy usługi badawcze i konsultingowe instytucjom państwowym (Urząd Rady Ministrów, Ministerstwo Zdrowia, Ministerstwo Gospodarki, Ministerstwo Skarbu Państwa, Ministerstwo Spraw Zagranicznych) oraz dużym podmiotom i organizacjom gospodarczym. Od 1989 roku uczestniczy w kształtowaniu polskiego rynku ubezpieczeniowo-finansowego poprzez inicjowanie, promowanie i przeprowadzanie działań wspomagających rozwój rynku, wprowadzanie nowych podmiotów gospodarczych i nowych produktów finansowo-ubezpieczeniowych oraz poprzez działalność badawczo-rozwojową, dydaktyczną, szkoleniową, wydawniczą, lobbingową.
Ważną dziedziną działalności Instytutu są również przedsięwzięcia o charakterze prokonsumenckim, realizowane samodzielnie lub wspólnie z Rzecznikiem Ubezpieczonych, Krajową Izbą Gospodarczą, stowarzyszeniami i izbami gospodarczymi pośredników ubezpieczeniowych i finansowych.
W ocenie Zarządu Emitenta może to mieć istotne znaczenie dla wyników finansowych osiąganych przez WDB Brokerzy Ubezpieczeniowi S.A. w przyszłych okresach sprawozdawczych.