nowa emisja serii DŻ. ładuj w rynek póki frajerzy biorą, taki model biznesowy. najlepiej niech zleci kolejną wycenę jakimś krakowskim specjalistom ze śmiałą metodą i powiedzmy niech policzą zdyskontowany cashflow na 30 lat do prozdu. już widzę dwucyfrowy wynik.
w jaki rynek? komunikata mowi ze podpisal umowe sprzedarzy po 0.85 z rynkiem sie podpisuje umowy? ktos to zbiera moze jakis fund moze znajomy prezesa, spolka buduje nowe restauracje wiec kasa potrzebna , szkoda tylko ze w tvncnbc prezes mowil ze po 1.60 nie ma problemu sprzedac to do KNF powinno isc.akcje warte wedlug prezesa 1.60 a sam sprzedaje po .085 to istne oszustwo slowne .Jak nie bedzie sprostowania dzwonie tam gdzie trzeba.
To polubią szczegolnie przed wyborami. a tak w nawiasie mysle ze nastąpilo jakies przejezyczenie lub nieporozumienie , bo nie wydaje mi sie zeby Prezes Kosciuszko publicznie klamal(caly czas mialem go za poczciwego czlowieka) mysle i mam nadzieje ze odniesie sie do tego i wyjasni .(ps politycy tez inwestuja na gieldzie i ich synowie.)
przeciez pisalem ze te akcje nie sa wiecej warte niz 5 groszy za jedna. teraz juz mozna liczyc ze jest przeszlo 50 mln akcji po polaczeniu Kooperatorem. I dalej beda ciagle sprzedawac az spadna do 5 groszy, po drodze podbicie i ubranie jeszczce w emisje zanim spadna do wartosci nominalu. Ta spolka nie ma mozliwosci zarabiania. To mikrus przy amrescie czy sfinksie.
to te akcje, któe kupił tajemniczy inwestor w ostatnim komunikacie. jestem spokojny o to, że stratę ze sprzedaży Kościuszko mu wynagrodzi z nawiązką. Docelowo 50gr